Статус: Офлайн
Повідом.: 40724
Повідом.: 40724
Обоими двумя.Левой или правой?

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Обоими двумя.Левой или правой?

Если есть кому привезти, то почему нет?***** вообще тогда баранку крутить, если за уровнем бензина не можешь следить![]()

Перепись старпёров ХФо, я уже 18 лет на форуме![]()

Да неужели?!ви стільки років на хф а я вас і не знаю![]()

Є два варіанта відповіді:Как сам в целом?

Чи просто на балоні робити достатній отвір для виходу масиВсе понятно.Нужно покупать хорошей фирмы.
Лично мне прекрасно - не испытываю никаких проблем ни в городе ни за городомНу как вам на зимней липучке?
Шикарно!!!!Хроніки рукожопа, частина якась там...
після того як лак на рефлекторах потріскався, якісь світла впала і я продовжив шукати вирішення проблеми.
На просторах інтернету наткнувся на "магічний" чайничок, і замовив комплект з китаю
(наждачний папір від 180 до 1200, чайник, рідина синього кольору, провід 12в 3 м.) - 15$.
Одразу, як отримав посилку, взявся за роботу. Відносно довго зчісував лак 180-кою,
потім пішло швидше, і після 1200 обезжирив та взявся за "магію", довів до кипіння ту жижу і почав процес.
Не очікував, що вийде так добре. Хоча були місця де занадто, чи не до кінця стер захисну варству... і є плямки
Друга фара шліфовалася значно швидше. Ефект на другій ідентичний.
Якось так

абсолютно з цим згоден і готовий через 3-2-1 повторити процедуру в 0.5-1 години. Можна ще нанести захисну рідину від К2, якої теж вистачить на рік, але повторюсь - знаю, що є дієвий спосіб і байдуже як швидко воно погіршитьсяпожовтіють-помутніють через 3-2-1?
Ни разу не слышал о таком.Цена не дешеваяБратва! Помер акб, предлагают в Лихолёте на замену Vipiemme (типо Италия производит). Что скажете?
А Источники Тока шо, уже не работает?Братва! Помер акб, предлагают в Лихолёте на замену Vipiemme (типо Италия производит). Что скажете?

Я к нему не обращалсяА Источники Тока шо, уже не работает?![]()
Что посоветуешь?Ни разу не слышал о таком.Цена не дешевая