Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не Милфа а ровесница (с)Досі не може продати -.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вова привет.Рад видеть ?хехе.. я цей етап проходив в 25 років
малярка справа проста лише на перший погляд. там багато нюансів, розуміння яких має бути на рівні підсвідомості. іншими словами людина має бути художником.
людина з прямими руками але без художньої жилки зробить просто акуратно, але не ідеально.
пс
я на це зараз дивлюсь як американці - царапнув машину? та і *** з ним
та мені теж похЄру на подряпини і інше, але коли близиться час гіпотетичного продажу авто, то замислюєшся над більш-менш нормальною його зовнішністюпс
я на це зараз дивлюсь як американці - царапнув машину? та і *** з ним

Ага. А потомнад більш-менш нормальною його зовнішністю![]()

Вот самое обидное, когда машину приводишь в лучшее состояние именно перед продажей))та мені теж похЄру на подряпини і інше, але коли близиться час гіпотетичного продажу авто, то замислюєшся над більш-менш нормальною його зовнішністю![]()
Ето как - в лучшее ? Ты - инженер что ли конструктор ? )))Вот самое обидное, когда машину приводишь в лучшее состояние именно перед продажей))
Я когда свою продавал, весь салон вычистил, помыл - так как новая была. А потом нашёл объяву, как её после меня перекуп продавал. Он ещё двигатель намыл, ну реально выглядела такой, как я её из салона забирал. Да и косяков на ней практически не было, так пара точек, которые кстати хз как и когда появились без моего участия.Вот самое обидное, когда машину приводишь в лучшее состояние именно перед продажей))
Ніколи не розумів "перед продажем пофарбую". А для себе пофарбувати щоб приємно їздити буле ні?Вот самое обидное, когда машину приводишь в лучшее состояние именно перед продажей))
Ага, пойду щас с бывшей опять строить отношения. Она намарафетилась и подкачалаНіколи не розумів "перед продажем пофарбую". А для себе пофарбувати щоб приємно їздити буле ні?
На "приємно їздити" не дуже впливає наявність тріщинки на бампері довжиною 30 см, впливає грюкіт порваних сайлентів та старих стійок)))Ніколи не розумів "перед продажем пофарбую". А для себе пофарбувати щоб приємно їздити буле ні?

Это как клеить стекло/плёнку, одевать чехол на телефон, или на сидухи, руль авто. Хранишь девственность устройств для будущего хозяинаНіколи не розумів "перед продажем пофарбую". А для себе пофарбувати щоб приємно їздити буле ні?

не наслаждаясь ими как было изначально производителями и не получая тактильного удовольствия от пользования.
***, Hot MilfaДосі не може продати -.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

кому что***, Hot Milfa![]()

Игорь штоли?кому что
некоторые мои ровестники подрачивают на Монику Беллучи

:под столом:Игорь штоли?![]()