Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
а нахиба? Безлюд ближе, чище и безопаснее
Чище только в плане взрывоопасных предметов. Вода чище на Ст. Салтове. Не заходит мне Безлюд вообще, не нравиться на головах сидеть и нет таких красот вокруг.
До войны любимыми местами отдыха на воде в Харьковской области были Ст. Салтов, Задонецкое, Фигуровка, Оскольское водохранилище.
С начала войны окунался в водоёме 1 раз на Днестре, но это совсем не то.

Замінив усі деталі, хоча порвані були тільки сайлентблоки ричагів, пильники стійок стабілізатора, подушка. Звісно усі б\в цілі(і не цілі) деталі я забрав, на всяк випадок, якщо за рік щось здохне.
Одразу пропали усі звуки, грюки, скрипи що мені перешкоджали. Хоча механік сказав, що рульову рейку в майбутньому треба буде на регенерацію. Записався на Сходження за тиждень, руль трішки косить)
задоволений
Отож вчора виїхав на трасу і був трохи здивований поведінкою авто, в поганому сенсі. Трясеться кермо на швидкості 90-110, так чітко, як маятник в пришвидшеному темпі, на якісь кілька мм в обидва боки. Особливо видно, коли повністю забираю руки. Ще, коли стою і повертаю кермо - то відчуваю повертання коліс не одразу, десь за декілька градусів повороту.
Повторюсь, що геометрію зробили і виставили усе в 0.
Питання - рульова рейка? чи може щось не дотягнули? (((

Останнє редагування:
Отож вчора виїхав на трасу і був трохи здивований поведінкою авто, в поганому сенсі. Трясеться кермо на швидкості 100-130, так чітко, як маятник в пришвидшеному темпі, на якісь кілька мм в обидва боки. Особливо видно, коли повністю забираю руки. Ще, коли стою і повертаю кермо - то відчуваю повертання коліс не одразу, десь за декілька градусів повороту.
Шось не дотягнули. Або схоже на дисбаланс коліс. Діапазон тот же.
Можливо недокрутили колеса?

Шось не дотягнули. Або схоже на дисбаланс коліс. Діапазон тот же.
Можливо недокрутили колеса?
ще прочитав можливий варіант - завоздушили систему гідропідсилювача керма, коли змінювали кінцівки рульових тяг...
а сьогодні в дорогу ще на 500 км

Обновився ***. В Києві може чули на вихідних прилітів мопед в мій жк. 4 поверха пошкодив, один дуже сильно, ну і сусідів повбивав..
В мене лише тріщина ожного склопакета.
Зате відпуску дали на 2 дня:)
Пс
Куди подіти військовий одяг? Назбиралось за рік ціла купа.

Обновився ***. В Києві може чули на вихідних прилітів мопед в мій жк. 4 поверха пошкодив, один дуже сильно, ну і сусідів повбивав..
В мене лише тріщина ожного склопакета.
Зате відпуску дали на 2 дня:)
Пс
Куди подіти військовий одяг? Назбиралось за рік ціла купа.
Одяг випрати та скласти у шафу
Вова - красень🤘👍💪

Тоже сегодня по Киеву покаталась. Гугл сделал обзорную экскурсию по левому берегу.
Подудивило количество дорожных работ, возле одной райадминистрации маштабно так тротуарку стелят.

Тоже сегодня по Киеву покаталась. Гугл сделал обзорную экскурсию по левому берегу.
Ага, тоже недавно навигатор прям удивил, такими зигзагами водил что я прям все красоты столицы успел увидеть. Еще год назад маршруты как-то прямолинейнее были.

Ага, тоже недавно навигатор прям удивил, такими зигзагами водил что я прям все красоты столицы успел увидеть. Еще год назад маршруты как-то прямолинейнее были.
Много участков ремонтируют. Я на обратной дороге завтыкала включить навигатор,
поехала наиболее оптимальным маршрутом, проскочила, но это скорее повезло.

Останнє редагування:
Отож вчора виїхав на трасу і був трохи здивований поведінкою авто, в поганому сенсі. Трясеться кермо на швидкості 90-110, так чітко, як маятник в пришвидшеному темпі, на якісь кілька мм в обидва боки. Особливо видно, коли повністю забираю руки. Ще, коли стою і повертаю кермо - то відчуваю повертання коліс не одразу, десь за декілька градусів повороту.
А до ремонта такое было? Если не было - то возможно что то не дотянули, причем так, что надо бы прямо сразу ехать на СТО и смотреть что. Если рейка - то это больнее для бумажника.

Год назад пробок в Киеве не было. Да даже еще осенью-зимой было свободно на дорогах. Сейчас же машин стало крепко больше и Киев начал напоминать мне Киев 15 летней давности по количеству машин. :курю: Не в полной мере конечно, но тянучки уже попадаются. Ну и плюс ремонты дорог (кстати, состояние дорог в Киеве меня неприятно удивило). Ну и Южный мост перекрыт для гражданского транспорта - по этому и зигзаги случаются :D

Я вас вже мабуть задовбав своєю лагуною....
Вчора скинув мінусову клєму щоб резетнути навігаційні глюки мультимедіа. Підключив назад, тисну "старт" і почалось - якісь "качєлі" з блиманням приборки, похибка ручного гальма, стартер навіть не намагається крутитись, миготить кнопка ручника, місце для карти(карта на місці). Центральний замок не замикається.
Поставив акумулятор на зарядку(зарядку колись брав у Коти), 14 годин. Вранці підключив акумулятор - та сама фігня, тільки легенькі миготіння деяких кнопок і ключик на приборці. ЩО ЦЕ ВСЕ ТАКЕ????
можливо акум здох повністю? хоча за день до того проїхав без проблем 500 км, по ідеї повинно було зарядитись від гєнича. Може генератор здох під час поїздки і їхав я на акумуляторі?
Може зарядка слаба для мого акумулятора 80а800, який пропрацював 3 роки... *****

Приїхав мені німецький штраф, перевищення 16 км/годину, ні щоб одразу суму написати, і куди заплатити....
так вони хочуть щоб я свої дані їм вислав(що я неодмінно зроблю), ще й будуть розглядати справу(або хер зна що вони мали на увазі)
хоча б на англійській продублювали... бо перекладати то ще той квест((

Вчора скинув мінусову клєму щоб резетнути навігаційні глюки мультимедіа. Підключив назад, тисну "старт" і почалось - якісь "качєлі" з блиманням приборки, похибка ручного гальма, стартер навіть не намагається крутитись, миготить кнопка ручника, місце для карти(карта на місці). Центральний замок не замикається.
Поставив акумулятор на зарядку(зарядку колись брав у Коти), 14 годин. Вранці підключив акумулятор - та сама фігня, тільки легенькі миготіння деяких кнопок і ключик на приборці. ЩО ЦЕ ВСЕ ТАКЕ????
можливо акум здох повністю? хоча за день до того проїхав без проблем 500 км, по ідеї повинно було зарядитись від гєнича. Може генератор здох під час поїздки і їхав я на акумуляторі?
Може зарядка слаба для мого акумулятора 80а800, який пропрацював 3 роки... *****
перевір усі контакти, особливо клеми, може десь кабель якийсь пошкодив при вийманні акумулятора.
Напругу, звісно, теж перевір при заведеному моторі і на клемах АКБ, і на виході з генератора, якщо буде занизьке на АКБ.
Приїхав мені німецький штраф, перевищення 16 км/годину, ні щоб одразу суму написати, і куди заплатити....
так вони хочуть щоб я свої дані їм вислав(що я неодмінно зроблю), ще й будуть розглядати справу(або хер зна що вони мали на увазі)
мені приходив штраф з Німеччини з фото, розміром перевищення (10 км/год) та квотою штрафу (тоді ще 15 євро), реквізитами для оплати в німецькому банку, все польскою мовою з додатком, що якщо не я був за кермом, або не згоден з протоколом, то можу викласти та відправити пояснення (вже німкцькою мовою) і з приміткою, що в противному випадку за два тижні штраф подвоїться, а в разі сплати я вже не буду отримувати подібні листи.

Останнє редагування:
перевір усі контакти, особливо клеми, може десь кабель якийсь пошкодив при вийманні акумулятора.
Напругу, звісно, теж перевір при заведеному моторі і на клемах АКБ, і на виході з генератора, якщо буде занизьке на АКБ.
усе це відбулось як до виймання акумулятора, так і після. Ну і - не заводиться, чим перевірити напругу теж нема. Є ідея запросити мобільного продавана акумуляторів, якщо новий запрацює то і купити його, але чи погодяться на таке. Заодно і провіри в би напругу і що там ще можна.......
ще пишуть перевірити блок комутації

усе це відбулось як до виймання акумулятора, так і після. Ну і - не заводиться, чим перевірити напругу теж нема. Є ідея запросити мобільного продавана акумуляторів, якщо новий запрацює то і купити його, але чи погодяться на таке. Заодно і провіри в би напругу і що там ще можна.......
ще пишуть перевірити блок комутації
Може акум здох? У мене колись було: взимку вранці норм завівся, поїздив по місту. Припаркувався на 15 хвилин, намагаюсь завести - не крутить. Прикурив від таксиста, та поїхав за новим без підсилювача керма та з гирляндою на приборці.

Що буде якщо не платити? Просто цікаво як система працює.

Однако . чет привалило тебя сюрпрызами .
Про аккум . Хоть напряжение бы глянул когда в машине мырг-перемырг .
По генератор **** . Тут я те так скажу , без гены 100 км это сверический конь в вакууме . Дальше просто *****ц приехали .

Мінусову клему дивись. Як до акума підключена, да як до кузова.

Назад
Зверху Знизу