Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Во-первых наоборот - можно ли коронку поставить или придется имплант. В таком порядке) Непонятно только, как на удаленный зуб можно коронку поставить.
А во-вторых - какие еще коронки-импланты на восьмерку.:D Нахрена туда вообще что-то ставить, удалил и молодец.
Мозок вже не варить, запрацювався. 7ку, звісно. Імплант в приоритеті, т.к. не треба стоячі поряд зуби чіпати-пилити і т.п. в мене тих імплантів вже і так пів рота.

Мозок вже не варить, запрацювався. 7ку, звісно. Імплант в приоритеті, т.к. не треба стоячі поряд зуби чіпати-пилити і т.п. в мене тих імплантів вже і так пів рота.
Да, если полностью удален, то придется. На отсутствие 7-ки просто забить наверно не получится.

Я по 2800.Тоже хорошие
Но это ж наверно просто коронка на зуб, а не на имплант? Если ты жене самые дорогие импланты выбрал, странно ставить на них дешевые коронки. А если циркониевые, то к ним еще по-хорошему переходники нужны, которые сами стоят как более дешевые коронки.

Но это ж наверно просто коронка на зуб, а не на имплант? Если ты жене самые дорогие импланты выбрал, странно ставить на них дешевые коронки. А если циркониевые, то к ним еще по-хорошему переходники нужны, которые сами стоят как более дешевые коронки.
Да,на обычные зубы.
Если честно,пока за коронки еще не общались.Потом станет ясно,что к чему

Да,на обычные зубы.
Если честно,пока за коронки еще не общались.Потом станет ясно,что к чему
Да, хороший стоматолог сам расскажет и порекомендует, что лучше. Мне коронки делал свой, после того как отправил импланты ставить к знакомому.

Набрав басейн. Купатися чи не купатися? (с)

Подогрев решает эту проблему, но расход химии увеличивается.

Оновився кастомним вихлопом на мото. Був прямоток, доволі гучний. Тепер той самий прямоток, але набагато більш тихий. Та з оригінальним каталізатором від cvo версії ?

опача. слава спецназу!
тут те саме дивлюсь

много патриотов сдрыснуло.Кто на запад Украины,кто дальше.Зато больше всех картинок про победу постят в фейсбучике
та і *** з ними.. ми ж дорослі люди і розуміли давно хто є хто.
та і взагалі, шо ви доєбались. ну з,єбався, молодець. я теж часто тікав коли відчував шо отримаю ****и.. але частіше не тікав і таки отримував ****и:D

в тему бритв що раніше була. це для пісек. нормальні дядьки бородаті

Опісля пригод з пнвт почало щось грюкати з переду. Розгойдування видає стуки. При повороті на право щось скрипить, вібрації в середині збільшились... Відомо, що за 195 000 км нічого там не замінювалось, тож замовив скромний перший пакет на заміщення. Вже приїхало, очікую в черзі на сто. Цікаво, правильно я зробив, що замовив не впевнившись що там?))) Звичайно, ні :гы:
На яму заїжджав, нижня подушка ціла, далі - хз.

Опісля пригод з пнвт почало щось грюкати з переду. Розгойдування видає стуки. При повороті на право щось скрипить, вібрації в середині збільшились... Відомо, що за 195 000 км нічого там не замінювалось, тож замовив скромний перший пакет на заміщення. Вже приїхало, очікую в черзі на сто. Цікаво, правильно я зробив, що замовив не впевнившись що там?))) Звичайно, ні :гы:
На яму заїжджав, нижня подушка ціла, далі - хз.
Моя машина значно менша, але симптоми дуже схожі. Купив ото, що на останній картинці. За попереднім досвідом майже впевнений, що допоможе.

Назад
Зверху Знизу