Как ты скромно забыл вспомнить себя порохобота, который мечтает остаться в Германии и так же как я прожирает немецкие налоги. Ну вот совсем не удивил. Ну и остальных из этой темы, которые тоже уехали.
Не згадав, бо не брав участі в срачі

Так, жеру німецькі податки, як і ти.
Але є один нюанс.
Я роблю це, поки беру старт нового життя, щоб застосувати свою освіту і стати висококваліфікованим співробітником тут з гарним знанням мови.
Ти ходиш на курси тільки тому що тебе туди під сраку жбурнув Джобцентр, а так би ти цілими днями пердів би в диван, сидячи на халявній квартирі, висираючи ***ню на форумах.
Я не порохобот, я - адекватобот. Якби у нас знайшовся адекватніший за Порошенка політик з рейтингом - я б залюбки голосував за нього. Але такого (окрім Гриценка та Садового за версією Валери

) в Україні не знайшлося. І, окрім *****, яка нікуди не дінеться після війни, я виїхав від "хотьпаржом" охлосу, який складає, як виявилося, критичну (73%) частку населення, і буде і надалі розвалювати країну. Ілюзії, що хоч широкомасштабне вправить людям мозок, розсипалися ще десь рік тому. Я умиваю руки, мені тепер немає сенсу комусь щось доводити, розписувати і тд - заїбали, це вже не моя справа, їбіться самі зі своєю зеленню. Мені тепер актуально грюне vs spf vs fdv vs cdu vs прости господи afd. Сорі, але другого запасного життя, щоб це присв'ятити фанатам Кравчука, Кучми, Яника, Зеленського, у мене немає.
В той час, коли емігранти, сидячи за 10000 км, топлять за цю владу, хочеться задати питання - а чому ж ви там, а не тут?