Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
если бы блокпосты были выставлены там, где они нужны, а не хаотически каждые 300 метров
я 24 лютого жодного блокпоста не побачив, проїхав майже всю Україну по діагоналі.
а те шо виставилось з 25 числа - то вже здебільшого самодіяльність коли всі побачили що в центрі "ой проїбали" і почали займатись захистом самостійно. ментів обісраних взагалі побачив аж за кілька днів. це потім вже повилазили та військові ніштяки з багажника віджимати намагались..

я 24 лютого жодного блокпоста не побачив, проїхав майже всю Україну по діагоналі.
а те шо виставилось з 25 числа - то вже здебільшого самодіяльність коли всі побачили що в центрі "ой проїбали" і почали займатись захистом самостійно. ментів обісраних взагалі побачив аж за кілька днів. це потім вже повилазили та військові ніштяки з багажника віджимати намагались..
ну вот я во Львов 3.03 в 7 утра выехал 6.03 в 10 утра приехал. особого романтизма добавляли 2 бабы, ребенок и собака в машине. с очередями на заправки по несколько часов...там где есть 95бензин.
я и говорю про самодеятельность. 3\4 тех блокпостов выполняли только одну функцию - создание пробки на ровном месте.

Ні, биток з США.
Не встиг забрати в Дніпрі з тестового парку з пробігом 3к км за солодкою ціною, перекупи виявилися спритнішими, довелося шукати б/в.
как впечатления, кстати? когда-то тоже на нее посматривал, но взял вольву.

по всім пунктам є фактаж, який суперечить твоїй точці зору. впадлу писати романи по кожній фразі. якщо треба доводити, то не треба доводити.
Харків, Суми втримали завдяки невеликій кількості відчайдух і тому, що росіяни переходили кордон не згідно військовій тактиці. вони не збирались воювати. коли курсанти та ліцеїсти беруть зброю і обороняють місто їх дислокації, то явно щось не те в датському королівстві.
Так я и не спорю с фактами которые ты изложил.
Я говорю о том что была как минимум одна веская причина не держать крупные боевые соединения в приграничных городах - сохранения пространства для маневра и определение критических направлений обороны.
3 условные бригады под условной полтавой это 3 бригады, которые могут быть задействованы на сумском, харьковском или днепровском направлениях. 3 бригады попавшие в окружение пусть даже в Харькове - это минус 3 бригады.

ермак хороший, ага.
ти ж не служив в бригаді, де на бойовому чергуванні стоїть трьохсотка, а до тебе приїжджає дбр та виймає основний прибор, без якого це купка заліза. не служив, не бачив, а тому і не було. а я особисто знаю події через товариша з цього підрозділу.
і так по всьому. де ви берете ці фантастичні новини? все у вас заєбісь, нато, єс, заживьом. справи у нас між ***ово і ****ец. можете списати поганий прогноз на больну головушку
Я не говорю хороший он или плохой. Я говорю о том, что те собаки которых на него вешают плохо соотносится с той позицией которую он занимает и по сей день. Было бы всё так плохо - не занимал бы он её уже.
Про клистроны я тоже не спорю. Гавно про Гладковского выплыло из т.н. антикорупционной мусорки. Всё что случилось потом с клистронами - результат народо-властной ментальности, когда под хайп толпы обвиняют не виноватых или отмазывают виновных.
Недавно был пример из той же оперы с питанием. Пруфов корупционной составляющей 0. Только сравнение цен с супермаркетов. За то Резника чуть не сняли.

Так я и не спорю с фактами которые ты изложил.
Я говорю о том что была как минимум одна веская причина не держать крупные боевые соединения в приграничных городах - сохранения пространства для маневра и определение критических направлений обороны.
3 условные бригады под условной полтавой это 3 бригады, которые могут быть задействованы на сумском, харьковском или днепровском направлениях. 3 бригады попавшие в окружение пусть даже в Харькове - это минус 3 бригады.
а 100500 бригад в мукачево могут аж на ВСЮ Украину иметь пространство для маневра. Удержали Харьков только благодаря обезбашенности тех, кто был здесь и распиздяйству *****ов.

Я не говорю хороший он или плохой. Я говорю о том, что те собаки которых на него вешают плохо соотносится с той позицией которую он занимает и по сей день.
какую он позицию занимает? языком *****ть что угодно можно. и при этом бесплатно. не напрягает, что какой-то сраный завхоз расставляет своих людей везде, где только можно(причем люди эти весьма хуевые) и радует своим ибальцем чаще, чем президент?

Прикол в тому шо лайно про гладковського це власне просто лайно. І всі хто дотичні до волонтерської теми про це в курсі від самого початку, бо дещо навіть на досить таки низовому рівні по такій же схемі "купувалось" ще в 14-15 роках. Скільки дефіцитних речей було таким чином закуплено ще до того як в мінобри додумались до цього.. ггг. Так шо той наїзд був ****ежом, ****ежом він і залишився хоч навіть зеленський має ручні суди..
А от резнікова шкода шо не зняли *****. Бо стільки пройобів скільки за ним приходиться закривати волонтерам і вихаркувать військовим аж до нині.. Єдине що тут може зупиняти, що в пулі 95 квартала просто немає нікого кращого, а не лояльних до себе вони ніде не пропускають.

как впечатления, кстати? когда-то тоже на нее посматривал, но взял вольву.
Ну с вольво ее очень тяжело сравнивать, абсолютно разные авто. Как по мне она идеально рулится и едет в своем классе, конкурировать может Макан, но он жестче. Тут для меня получился идеальный баланс в рулежке и комфорте. По шумке ***** на фоне немецкой тройки и по салону проигрывает, у немцев больше премиума ощущается.
А так супер внешка, сильно привлекает внимание, для меня это машина эмоция.

Как по мне она идеально рулится и едет в своем классе, конкурировать может Макан, но он жестче.
:D что очень важно при езде по городу со средней скоростью 25 км\ч :))
а так да, с Вольво тяжело сравнивать. я ее просто не понял во время тест-драйва. да и салон чисто черный был, смотрелся он совсем как какая-то СХ-3.
я выбирал между ней, ку5 и хс60.
по технике мозги не парит?

:D что очень важно при езде по городу со средней скоростью 25 км\ч :))
а так да, с Вольво тяжело сравнивать. я ее просто не понял во время тест-драйва. да и салон чисто черный был, смотрелся он совсем как какая-то СХ-3.
я выбирал между ней, ку5 и хс60.
по технике мозги не парит?
Я еще рассматривал хс-60, ку5, х3, но как-то не зацепили, все хорошие авто но чтобы прям загорется ими, то не произошло такого.
По технички пока все ок, пробега 55к км, кроме электроники там ничего сложного нет и то вся сложность заключается что мало у кого есть оборудование чтобы читать все блоки, в Киеве с этим нет проблем, в Х есть нюансы. В остальном коробка ZF как бмв и еще кучу других авто, подвеска алюминька, тоже чем-то похожа на бмв. По расходникам вообще никаких проблем, кузовщина на разборках дохера и больше, или максимум 1-2 недели подождать и с Польши все притянут.

то чому ж мені досі треба діставати *****і каски, броніки та мотороли?
Томущо?

Коли ви хаєте нинішніх, ви, певно, маєте на увазі, що вони гірші за попередніх в цьому сенсі?
Але з твоїх слів випливає інше. Як було, так і залишилось.

А це і був мій головний посил після виборів - нічого не змінилось. Як було при папірєдниках, так і залишилось.
Але в той час шоколадноголові тут на гівно ісходили, типу що ви тут нам вибрали.

Якщо ти іншої думки і просто критикуєш нинішніх без огляду на попередніх, то незрозуміло, звідки стільки експресії, начебто стало набагато гірше.

Останнє редагування:
Не совсем соглашусь 1 и 2 взаимосвязанны.
В 14м боеготовых войск у Рашки было несколько десятков тысяч, а подружейных вообще до 100.
Путлер эти 8 лет не сидел а догонял боевые части до 150-250 человек.
Украина отставала, ПАП готовил армию но к большой войне не готовился, Зе кмк первые два года подзабил на армию, в 2021м опомнился но было поздновато.
путин знал к чему шёл и хоть приком - он таки бы пошёл, потому что до этого ему "по морде никто не дал".
По поводу #3 очень сложно давать оценку. И моё имхо, возможно при меньших потерях на Юге, в марте-апреле у нас был бы Минск 3 с вероятностью 60-75%. И 24е февраля через пару тройку лет с вероятностью 100%.
При всех недостатках Зе, он сделал то чего Сивочолий никогда бы не смог, ввиду его прошлого и меньальности - он смог переломить проросийское лобби и страх в западном политикуме, да это не его личная заслуга, это огромный вклад и жертвы гражданского населения и ЗСУ, но без него имхо, нынешний расклад имел бы место быть с
Я не ставлю під сумнів твої ****ітичні здібності, але в тебе все перемішалось. Щоб робити обширні висновки, треба володіти інформацією з першоджерел.
Складається враження що зелений марафон транслюють і у вас:)

обновился охуением от пидарасов на СТО. сцепление подошло к концу. на СТО зарядили 14300 за комплект. на экзисте он же за 11000. на авто.про нашел за 9100. хочется спросить у ребяток - как они смогли охереть до такого состояния, чтобы прилепить 55% к цене запчасти? про такой в процентах наброс на выжимной и прочую мелочуху даже говорить не стану. но ебальце у них немного скисло когда сказал, что детали привезу сам.
вони тебе по доп затратам наїбуть, не хвилюйся:))
Ще раз впевнився -ВСІ стошнікі підараси. ВСІ. Якщо вам попався якийсь дідусь що за копійки вам добре все робить - не хвилюйтесь, ви потім побачите де він вас наєбав..
Я вже як разведьонка з причіпом розмовляю: всє мужики - казли!
Алеж досвід є.. я і сам козел єстеошнік в якомусь сенсі
:D

Ну і доречі, ти визначись: ти або багатий, або жадібний. Бо якщо СТО включає запчастини - то і спрос з них буде 100%. Якщо ж щось наїбнеться після ремонту - по любому з"їдуть на те що запчастини гівно.

по всім пунктам є фактаж, який суперечить твоїй точці зору. впадлу писати романи по кожній фразі. якщо треба доводити, то не треба доводити.
Харків, Суми втримали завдяки невеликій кількості відчайдух і тому, що росіяни переходили кордон не згідно військовій тактиці. вони не збирались воювати. коли курсанти та ліцеїсти беруть зброю і обороняють місто їх дислокації, то явно щось не те в датському королівстві.
Бажаю міцного!
Бачиш, хф, як зріз нашого суспільства. Найкрикливіший довбойоб що пиздить у всіх темах питає: а хто ти такий?
пс
ти норм?

вони тебе по доп затратам наїбуть, не хвилюйся:))
Ще раз впевнився -ВСІ стошнікі підараси. ВСІ. Якщо вам попався якийсь дідусь що за копійки вам добре все робить - не хвилюйтесь, ви потім побачите де він вас наєбав..
Я вже як разведьонка з причіпом розмовляю: всє мужики - казли!
Алеж досвід є.. я і сам козел єстеошнік в якомусь сенсі
:D

Ну і доречі, ти визначись: ти або багатий, або жадібний. Бо якщо СТО включає запчастини - то і спрос з них буде 100%. Якщо ж щось наїбнеться після ремонту - по любому з"їдуть на те що запчастини гівно.
та це все ясно. ну а на рахунок що запчастини гівно - я купив те саме, що й вони пропонували. подивимось як воно буде, підшипники ще їдуть.
ну і там не йдеться про "за копійки", там цілком нормальний чек, як і всюди.

Дуже цікаво спостерігати, як в срачі "за Зе vs проти Зе" на лівому боці емігрант в США і той, що прожирає німецькі податки, а на правому - двоє людей в ЗСУ. :збентежений:

І щоб ти розумів у нас і в колективі так. Є актив (приблизно 25%) люди середнього класу, з освітою, які тягнуть на собі все (за свій рахунок, за рахунок друзів, волонтерів, суміжних підрозділів)
І є інертна масса (більшість) "а нахуя воно надо! мене держава має всім забезпечити! привезіть, відвезіть, відсосіть" "та ви не так робите" "та я можу нарішати дешевше, я з польші гівно китайське возив. але зараз не можу" "дай сигарету, грошей нема" (при однаковій зп)

Дуже цікаво спостерігати, як в срачі "за Зе vs проти Зе" на лівому боці емігрант в США і той, що прожирає німецькі податки, а на правому - двоє людей в ЗСУ. :збентежений:
Как ты скромно забыл вспомнить себя порохобота, который мечтает остаться в Германии и так же как я прожирает немецкие налоги. Ну вот совсем не удивил. Ну и остальных из этой темы, которые тоже уехали.

Как ты скромно забыл вспомнить себя порохобота, который мечтает остаться в Германии и так же как я прожирает немецкие налоги. Ну вот совсем не удивил. Ну и остальных из этой темы, которые тоже уехали.
Не згадав, бо не брав участі в срачі :незнаю:
Так, жеру німецькі податки, як і ти.
Але є один нюанс.
Я роблю це, поки беру старт нового життя, щоб застосувати свою освіту і стати висококваліфікованим співробітником тут з гарним знанням мови.
Ти ходиш на курси тільки тому що тебе туди під сраку жбурнув Джобцентр, а так би ти цілими днями пердів би в диван, сидячи на халявній квартирі, висираючи ***ню на форумах.
Я не порохобот, я - адекватобот. Якби у нас знайшовся адекватніший за Порошенка політик з рейтингом - я б залюбки голосував за нього. Але такого (окрім Гриценка та Садового за версією Валери :D) в Україні не знайшлося. І, окрім *****, яка нікуди не дінеться після війни, я виїхав від "хотьпаржом" охлосу, який складає, як виявилося, критичну (73%) частку населення, і буде і надалі розвалювати країну. Ілюзії, що хоч широкомасштабне вправить людям мозок, розсипалися ще десь рік тому. Я умиваю руки, мені тепер немає сенсу комусь щось доводити, розписувати і тд - заїбали, це вже не моя справа, їбіться самі зі своєю зеленню. Мені тепер актуально грюне vs spf vs fdv vs cdu vs прости господи afd. Сорі, але другого запасного життя, щоб це присв'ятити фанатам Кравчука, Кучми, Яника, Зеленського, у мене немає.
В той час, коли емігранти, сидячи за 10000 км, топлять за цю владу, хочеться задати питання - а чому ж ви там, а не тут?

Я роблю це, поки беру старт нового життя, щоб застосувати свою освіту і стати висококваліфікованим співробітником тут з гарним знанням мови.
Ти ходиш на курси тільки тому що тебе туди під сраку жбурнув Джобцентр, а так би ти цілими днями пердів би в диван, сидячи на халявній квартирі, висираючи ***ню на форумах.
О, ну ты гаразд делать выводы ничего не зная, ну ок. Мне не нужен новый старт, я хочу продолжать жить как раньше и в Украине. А учу язык, потому что мне это интересно. Но ты стартуй, у тебя же важная причина - у тебя жена с Донбасса, чего ж ты тут то делаешь? Иди на немецкий форум для таких же как ты "Мені тепер актуально грюне vs spf vs fdv vs cdu vs прости господи afd." Обсуждайте как валера новый телефон, регистратор и как правильно арендовать подъемник в Германии. :D

ЗЫ Адеквабот это пяць! Я так буду называть теперь всех приспособленцев, которые пытаются пристроить свою **** в любое теплое место, у которых нет идей и принципов, точнее они такие какие нужны именно в этот момент. Выгодно быть сволочью - принципы сволочи, выгодно быть порохоботом - они порохоботы, выгодно свалить на пмж под варианты по всему миру - они сваливают. А причины всегда найдут.

ЗЫЫ вот это ты ***** *****, благодаря тому, что Зеленский не убежал ты можешь сейчас устроится везде по МИРУ. Тебе молиться на него надо. И да я не принижаю заслуг ЗСУ. Но без центральной власти хер бы что сделали в глобальной перспективе ЗСУ, и поставок бы не было ни хаймарсов, ни пво, ничего. Танки поди ЗСУ голыми руками бы останавливали? Война закончилась бы сразу, через неделю и необходимости реализовывать 24 параграф не было бы.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу