Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А есть хРуя фейсбук? Дайте ссылку.Очень много патриотов сдрыснуло.Кто на запад Украины,кто дальше.Зато больше всех картинок про победу постят в фейсбучике
А другие бюджетные локации типа Польши не рассматривал?Зі зрозумілих причин я не можу зараз приїхати в Харків задля цього. Якби не війна, то відвідав би батьків та зробив все, що треба.
Навіть Молдову розглядав. Але ж то не вдома і треба туди-сюда їздити-літати. Незручно та й якщо час перерахувати в гроші, як то люблять айтівці робити, економії може вже й не бути зовсім.А другие бюджетные локации типа Польши не рассматривал?
У тебя было не одно ДТП, ты, конечно, лучше знаешь. Но посмотрим, как будет не у тебя.Не будет никакого суда.
У меня немаА есть хРуя фейсбук? Дайте ссылку.
Ситуёвина такая была. ДТП виновник вину признал права забрали на месте. Для его страховой нужно было мне отправить решение суда. Суд был. Без меня. Узнал об этом из оф сайта судовых решений (как то так) Ему присудили штраф и издержки. Позвонил в суд, съездил сам , забрал копию решения, отправил его страховой после этого начали чесаться.Так виновник же визнав свою провину... Який суд?
Вы чё гоните все? Какой суд?
Не будет никакого суда.
Только страховые и всё.
В суд передают дела, если одна из сторон не согласна с признанием вины
а є фото пошкоджень?
дуже цікаво, що там за пошкодження на 300к
Та вже придумали. Вставна щелепа на присоскахЦе чекає усіх. Але є надія, що чим довше протриматися подалі від тих зубних садистів, то придумають щось більш людяне.

Жена поставила 2 импланта.600 $- 1 шт.Швейцария.Довелось зайнятись зубами.
З імплантами і оцим всім.
На пів-року, здається, затягнеться... та ще й 5+к євро з гаманця.
Поспівчувайте, чи що...
А разве не 160? Но все равно маловато.Так стандартна 130к, якщо винуватець не брав розширення, то біда, доведеться по копійці з нього вибивати кожен місяць.
Аналогично +500 взял, решил что +200 как-то тоже не очень.Поэтому я всегда докупаю расширенную
А потом еще коронки на них примерно настолько же затянут. Так что не очень у нас и дешево, смотря сколько зубов за 5 тысяч он делает.Жена поставила 2 импланта.600 $- 1 шт.Швейцария.
Зубных,если что)))
Во-первых наоборот - можно ли коронку поставить или придется имплант. В таком порядке) Непонятно только, как на удаленный зуб можно коронку поставить.Нещодавно 8ку верхню видирав. А потім треба буде зробити КТ і буде ясно що там робити чи імплант вийде поставити чи доведеться коронку.
Нахрена туда вообще что-то ставить, удалил и молодец.
8ка это который зуб мудрости?Та вже придумали. Вставна щелепа на присосках
Чим довше відкладаєш проблеми з зубами тим більше прайс, при чому в геометричній прогресії росте. Зараз просто видрати зуб в державній поліклініці - 1200. Нещодавно 8ку верхню видирав. А потім треба буде зробити КТ і буде ясно що там робити чи імплант вийде поставити чи доведеться коронку.
Коронки по 3000 грн за 1 штА потом еще коронки на них примерно настолько же затянут. Так что не очень у нас и дешево, смотря сколько зубов за 5 тысяч он делает.
Это какие? Ну наверно можно конечно на импланты металлокерамику влепить, но обычно на них циркониевые ставят.Коронки по 3000 грн за 1 шт
И я ж об этом8ка это который зуб мудрости?
мне все четыре давно удалили в СВ-Денте , сказали, что они жувательную функцию не выполняют

Вже 160 стандартнаА разве не 160? Но все равно маловато.
Насправді навпаки. Якщо регулярно відвідувати стоматолога то усе можна вирішити відносно легко.Це чекає усіх. Але є надія, що чим довше протриматися подалі від тих зубних садистів, то придумають щось більш людяне.