Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У некоторых стоит гбо.И запаска болтается в багажнике.Я останній раз користувався запасним колесом ще на Гетці, тобто більше 10 років назад.
Але воно є. Нащо його викладати?![]()
Кум купил машину, приехал похвастатся, без запаски. Говорю, а где она, он говорит, у меня есть супер пупербалончик. В какой то момент поехал в какие то ***** в Сумской области, в пять вечера оттуда выехал, попер полями, через часа два выехал на трассу и прорезал колесо, балончик не помог ). Танцы с бубном закончились около 4 утра. После этого купил и докатку и запаску.Херзнаетскольколет вожу запаску . И ниразу так и не пригодилась .
Но ссука , это ж только выложи ...![]()

Точняк, я й забув вже про балон-тор.У некоторых стоит гбо.И запаска болтается в багажнике.

Ну і ще є авто де замість запаски сабвуфер від топової аудіо системи, тому там місця для неї немає.Точняк, я й забув вже про балон-тор.![]()
Ну то в таких нема чого і викладати.Ну і ще є авто де замість запаски сабвуфер від топової аудіо системи, тому там місця для неї немає.
А в ней вечно пакет с продуктами, чтоб телепался по всему багажнику)))У некоторых стоит гбо.И запаска болтается в багажнике.
Все дороги ведут заказать в хентае .Друзі, шукаю батарейку на dji phantom2
Знаю що у нас тут були декілька ентузіатів.
Ні в кого часом нема чи знаєте де недорого дістати?
Пс
Нову не пропонувати, та їх і зняли з виробництва давним давно
Друзі, шукаю батарейку на dji phantom2
Знаю що у нас тут були декілька ентузіатів.
Ні в кого часом нема чи знаєте де недорого дістати?
Пс
Нову не пропонувати, та їх і зняли з виробництва давним давно
та вже купив. а дрон дохлий виявивсяНа олх є.
( тепер барахолю зч на нього
Тиждень тому, коли змінював дзеркальний елемент водійського дзеркала з USA на EU, то я рукожоп зламав корпус моторчика, прийшлося трохи попотіти щоб знайти його швидко і замінити на новий -50$.Зламав пластиковий тримач склоочисника сзаду, придбав новий оригінальний
о ***.. галнафтогаз така бідна компанія. коли імпорт з ****и пропав, у них прибутки в 3 рази зросли.яка не яка, а обновка...