Статус: Офлайн
Повідом.: 33404
Повідом.: 33404
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

)Ну конєєєшно.. то я просто від зависті таке написавХоча я жодного разу не берколь,

а зараз буде казати що бути айтішнічком це ще краще, ознака фінансової стабільності, бабИ таких люблять
жабоїди кажуть що сир з хробаками смачний. а я більше люблю борщ з цибулею і салом.смаки французьких дизайнерів
Нормальні оригінальні штатні диски. Я рекомендую тобі передивитись твої погляди на життя і твій смак. Бо в тебе щось не так. Заздрощі чи ще щось - не знаю.Ну конєєєшно.. то я просто від зависті таке написав
Сир з хробаками? Це як?жабоїди кажуть що сир з хробаками смачний. а я більше люблю борщ з цибулею і салом.
Ну по перше - ти ж знаєш, що буває за поради, які не просять?Я рекомендую тобі передивитись твої погляди на життя і твій смак
Езжу второй год без замены масла, ибо пробег за год не превысил 1000 кмОбновился сцеплением и регулятором напряжения.
Сцепу на СТО делал, гену сам.
Ну ти ж сам почав про смаки.По друге - смак, це поняття абстрактне. Комусь подобається синій колір, комусь червоний.
По третє - оце червоне непорозуміння на колесиках
за фотку їжу дууууже дякую. я не їв домашньої їжі 360 днів
шо ти казав? вибач я не слухав, милувався своїм відображенням в дзеркалі (с)я не знав про те

Те, що ти захищаєш країну - я знаю. Але те, що ти не їв нормально вже рік - я гадки не мав.шо ти казав? вибач я не слухав, милувався своїм відображенням в дзеркалі (с)
https://www.kharkovforum.com/threads/obnovki.4671869/page-16094#post-70567712
Тільки в тебеТолько у меня пропали доки на авто в дии?

А и действительно. В окопах по расписанию завтрак-обед-ужин, свинина в ананасах с шашлыками и стейками и обзяательно смузи.Те, що ти захищаєш країну - я знаю. Але те, що ти не їв нормально вже рік - я гадки не мав.