Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Фу, який несмак:D
Оці чорнобілі диски зараз в моді, і я не розумію чому. Їх завжди називали армян-тюнінг, чи ****о-тюнінг (в залежності від місцевості де я був)
А потім вони чомусь почали ставитись на нові машини з салона (багато ВАГів з такими ідуть:ганьба:)
Не здивуюсь якщо в моду знову увійдуть "арбузи"

Переглянути вкладення 13223170

Ще б Вован з України засуджував смаки французьких дизайнерів. Хоча я жодного разу не берколь, звісно.

Хоча я жодного разу не берколь,
Ну конєєєшно.. то я просто від зависті таке написав
:-)
Всі ми трохи берколь:D
Але ви більше... а я менше:збентежений:
Доречі, він мені попався на просторах фейсбуку.. Перетворився на типового айтішніка: маленький, товстенький, акуратненький дядечко, як хруй, чи валера.. де подівся той молодий худий і дєрзкий панк з рожевим мікрофоном.. я задаю стиль, казав він тоді :-) а зараз буде казати що бути айтішнічком це ще краще, ознака фінансової стабільності, бабИ таких люблять:D

Ну конєєєшно.. то я просто від зависті таке написав
Нормальні оригінальні штатні диски. Я рекомендую тобі передивитись твої погляди на життя і твій смак. Бо в тебе щось не так. Заздрощі чи ще щось - не знаю.
peugeot-308-sw-1-6l-allure-bluehdi-981357081-4.jpg

жабоїди кажуть що сир з хробаками смачний. а я більше люблю борщ з цибулею і салом.
Сир з хробаками? Це як?
Я полюбляю качку з рисом, овочами та смачним соусом, наприклад.
Всі ми різні.

Переглянути вкладення 13223192 Переглянути вкладення 13223194

Я рекомендую тобі передивитись твої погляди на життя і твій смак
Ну по перше - ти ж знаєш, що буває за поради, які не просять?
По друге - смак, це поняття абстрактне. Комусь подобається синій колір, комусь червоний.
По третє - оце червоне непорозуміння на колесиках, це насправді поєднання багатьох несумісних напрямків (чоррні ара-диски ніяк не сумісні з відсутністю тонування, так само як червоний колір агресії/спорту/ферарі несумісний с формою сімейного/жіночого мінівену)

за фотку їжу дууууже дякую. я не їв домашньої їжі 360 днів
Переглянути вкладення 13223267

Останнє редагування:
ChatGPT тепер доступний у нас.

Сцуко,как же теперь хф пользоваться? Взрыв мозга
Наверное буду жить без него

По друге - смак, це поняття абстрактне. Комусь подобається синій колір, комусь червоний.
По третє - оце червоне непорозуміння на колесиках

за фотку їжу дууууже дякую. я не їв домашньої їжі 360 днів
Ну ти ж сам почав про смаки.
Так, на фронт їй неможна, тут ти правий.
Вибач, я не знав про те, ти не казав нам.

Только у меня пропали доки на авто в дии?

Те, що ти захищаєш країну - я знаю. Але те, що ти не їв нормально вже рік - я гадки не мав.
А и действительно. В окопах по расписанию завтрак-обед-ужин, свинина в ананасах с шашлыками и стейками и обзяательно смузи.

Назад
Зверху Знизу