Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Пока все собрались и я за свое спрошу. Кто-то електропростини пользует, как оно?

я пользовался на даче пару лет назад, отлично.
а днем клал под ноги когда работал за столом.

Есть на акумах или повербанке типа такого
на акумах найкраща грілка - ноутбук:ги: і вистачає години на дві, якщо новий
Та взагалі найкраща штука щоб не марзнути: спальнік в спальнік. Два дешевих заміняють один дорогий, тактичний
пс
а ви сонячні панелі купили?
в мене на даху машини 300Вт панель, вдень заряжає 2 100Аг аккума, вночі вистачає щоб старлінк працював, і ноут грів. А взагалі то обігрів найдешевший - газовий балон + іч насадка. Або ось така дуйка дизельна:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

з таким мабуть простіше на СТО самообслуговування.. в Австрії здається це щось типу 10 євро/година + 5 євро доступ до інструмента.
в Польші протік редуктор ГБО, то на СТО поміняли редуктор, майже всі шланги ще й половину тосола.. все разом десь 220 євро (1000 зл). До мізків підʼєднатись не змогли (бо там якась італія), але новий редуктор виставили по старому і ніби норм все..

Так, я думав про це. Але часу катастрофічно не вистачає, та й поруч такого сто немає.

Пока все собрались и я за свое спрошу. Кто-то електропростини пользует, как оно?
Есть на акумах или повербанке типа такого?

Обычные электро-одеяла в семье пользуем, и есть типа подушки под попу- от повербанка. Отличный вариант. И в машину, и на каток и прочие выездные мероприятия. ?

Цилулит топить в три смены
Да какой там целлюлит, это детям покупалось. Во время ковида учились с открытыми настежь окнами зимой. Сидели замотанные в пледы, в перчатках - треш полный. Пришлось приобщаться к современным технологиям. ?.

Обновился струнами
643_daddario-ej26_front-side-view_leaderpromusic-500x500.webp

стару на смітник, чи можна "наварити"?))
якщо самому робити, то можна погратись, а так нема $ сенсу з цим щось робити, якщо віддавати комусь на сторону це відновлювати...
і побачив що там невеличкий ****єц
"невеличкий ****єц" - кілька днів з цього либу давлю... )))

Останнє редагування:
Обновился струнами
643_daddario-ej26_front-side-view_leaderpromusic-500x500.webp

якщо самому робити, то можна погратись, а так нема $ сенсу з цим щось робити, якщо віддавати комусь на сторону це відновлювати...

"невеличкий ****єц" - кілька днів з цього либу давлю... )))
Что за гитара?
Для меня 11 толстые.
Ставил 10 - ок.

У меня лайтовая для любителей: Cort AF505 Open Pore
Я не сильно особо в этом разбираюсь пока.
Купил такие же по размерам как были "с завода".
Звук, конечно, стал намного лучше и радует мой слух - всё-таки старые струны явно подустали, теперь я это чётко понимаю...

p.s. обновился новыми статьями на новом украинском ресурсе єДрайв (аналог драйв2)
там, кстати, по желанию автоматом переносят все публикации с драйв2 ;)

Останнє редагування:
У меня лайтовая для любителей: Cort AF505 Open Pore

Я не сильно особо в этом разбираюсь пока.
Купил такие же по размерам как были "с завода".
Звук, конечно, стал намного лучше и радует мой слух - всё-таки старые струны явно подустали, теперь я это чётко понимаю...

p.s. обновился новыми статьями на новом украинском ресурсе єДрайв (аналог драйв2)
там, кстати, по желанию автоматом переносят все публикации с драйв2 ;)
Норм гитара для аккордов и т.п.
Под переход с 11 на 10 по хорошему порожек менять надо.
10 11 12 - калибр первой струны.
Звук более насыщенный за счёт толщины, больше середины и баса, т к. 4 5 и 6 струны толще.
Но прижимать , делать бенды, играть соло легче на более тонких струнах.

Но прижимать , делать бенды, играть соло легче на более тонких струнах.
О, спс за инфу! Надо на будущее обдумать это ибо мне тяжело долго играть... через время начинается недожим из-за боли в пальцах со всеми вытекающими.

О, спс за инфу! Надо на будущее обдумать это ибо мне тяжело долго играть... через время начинается недожим из-за боли в пальцах со всеми вытекающими.
Попробовать настроить её в Ре , а не Ми. Натяжение меньше будет. Но может не очень строить ниже 7 лада.
и больше играть)))

Братцы, всем привет!
Как-то мы обсуждали тут всесезонную резину и я решил купить, ради эксперимента, тем более, сейчас не в Украине и в ближайшее время мне здесь жить и работать.
Вчера заказал Continental AllSeasonContact 205/60 R16 96H XL M+S 3PMSF

Потом вдруг увидел, что это XL, а у меня ж обычный седан. Отменил заказ. Но потом посмотрел в инете - 90 процентов всесезонки в моем размере все идут XL.
Или не надо париться и брать XL?

Или не надо париться и брать XL?
XL=96, звичайна буде 91 або 92 і мабуть трохи легша. Я знаходив собі 91H і 91V, взяв 91H, але у мене 205/55 тому вибір ширший
список

В Польщі багато їздять на ось

я не брав XL в Україні, не бачу сенсу брати і тут. Може я неправий, але читав що в XL крім більш товстого борта ще й трохи жорсткіша суміш буде з розрахунку на більшу вагу авто. Для зими це скоріше мінус.

Останнє редагування:
XL=96, звичайна буде 91 або 92 і мабуть трохи легша. Я знаходив собі 91H і 91V, взяв 91H, але у мене 205/55 тому вибір ширший
список

В Польщі багато їздять на ось

я не брав XL в Україні, не бачу сенсу брати і тут. Може я неправий, але читав що в XL крім більш товстого борта ще й трохи жорсткіша суміш буде з розрахунку на більшу вагу авто. Для зими це скоріше мінус.
Добре, дякую!
Тобто, краще звичайні купити?

Добре, дякую!
Тобто, краще звичайні купити?
Універсальна відповідь: якщо є змога, то просто купуй те шо написано на шильдику авто і не помилишся. Всі ті рекомендації як раз і пишуться під європейські умови, хіба ні?

В Україні беруть часто XL щоб теоретично не втратити колесо в першій же дірці або не порвати об гострі трамвайні колії.. В Україні роблять -0.1 -0.2 від рекомендованих значень тиску щоб не ******* підвіску і психіку.. А який сенс робити це тут? Ну хіба на XL буде дуже суттева знижка.

Універсальна відповідь: якщо є змога, то просто купуй те шо написано на шильдику авто і не помилишся. Всі ті рекомендації як раз і пишуться під європейські умови, хіба ні?

В Україні беруть часто XL щоб теоретично не втратити колесо в першій же дірці або не порвати об гострі трамвайні колії.. В Україні роблять -0.1 -0.2 від рекомендованих значень тиску щоб не ******* підвіску і психіку.. А який сенс робити це тут? Ну хіба на XL буде дуже суттева знижка.
Так на шильдике не пишут "покупай xl" или не покупай. Ладно, гудиер, видимо, как раз будет.

Так на шильдике не пишут "покупай xl" или не покупай.
У мене на тойоті написали розміри гуми і індекс навантаження. Написаний 91 - купляю 91. Зазвичай ще й трохи дешевші ніж XL з індексом 96..

car9351.webp

У мене на тойоті написали розміри гуми і індекс навантаження. Написаний 91 - купляю 91. Зазвичай ще й трохи дешевші ніж XL з індексом 96..

car9351.webp
Ок. Гляну на свой шильдик. Видимо, так я смотрел.
Короче, я заказал Гуд`еры такие

Взял всё-таки 205/55. Разница в 23 евро за штуку победила.

питання таке: як і чим дешево зашипувати гуму?
пс
Відразу скажу що шиномонтажки або спецпістолет купити - можете не радити.
шиномонтажки не хочуть в стару майже лису гуму вкатувати шипи (мінімальна глибина має бути 1см)
купити нову гуму - просто недоцільно економічно
пістолет за 7000 теж дорого відносно, не можу дозволити

ппс
про доцільність шипів теж прохання не сперечатись

Назад
Зверху Знизу