Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
може це типово для Європи? це у нас міняють все заздалегідь, а не їздять коли відвалеться по дорозі.

Може і так. Якось не розбирався в нюансах німецького обслуговування автівок.

з таким мабуть простіше на СТО самообслуговування.. в Австрії здається це щось типу 10 євро/година + 5 євро доступ до інструмента.
в Польші протік редуктор ГБО, то на СТО поміняли редуктор, майже всі шланги ще й половину тосола.. все разом десь 220 євро (1000 зл). До мізків підʼєднатись не змогли (бо там якась італія), але новий редуктор виставили по старому і ніби норм все..

Ось і Тойота пішла шляхом Пежо, розмістивши прилади зверху керма.

Пока все собрались и я за свое спрошу. Кто-то електропростини пользует, как оно?
Есть на акумах или повербанке типа такого?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Пока все собрались и я за свое спрошу. Кто-то електропростини пользует, как оно?

я пользовался на даче пару лет назад, отлично.
а днем клал под ноги когда работал за столом.

Есть на акумах или повербанке типа такого
на акумах найкраща грілка - ноутбук:ги: і вистачає години на дві, якщо новий
Та взагалі найкраща штука щоб не марзнути: спальнік в спальнік. Два дешевих заміняють один дорогий, тактичний
пс
а ви сонячні панелі купили?
в мене на даху машини 300Вт панель, вдень заряжає 2 100Аг аккума, вночі вистачає щоб старлінк працював, і ноут грів. А взагалі то обігрів найдешевший - газовий балон + іч насадка. Або ось така дуйка дизельна:

з таким мабуть простіше на СТО самообслуговування.. в Австрії здається це щось типу 10 євро/година + 5 євро доступ до інструмента.
в Польші протік редуктор ГБО, то на СТО поміняли редуктор, майже всі шланги ще й половину тосола.. все разом десь 220 євро (1000 зл). До мізків підʼєднатись не змогли (бо там якась італія), але новий редуктор виставили по старому і ніби норм все..

Так, я думав про це. Але часу катастрофічно не вистачає, та й поруч такого сто немає.

Есть на акумах или повербанке типа такого?

Обычные электро-одеяла в семье пользуем, и есть типа подушки под попу- от повербанка. Отличный вариант. И в машину, и на каток и прочие выездные мероприятия. 👍

Цилулит топить в три смены
Да какой там целлюлит, это детям покупалось. Во время ковида учились с открытыми настежь окнами зимой. Сидели замотанные в пледы, в перчатках - треш полный. Пришлось приобщаться к современным технологиям. 🤯.

Обновился струнами
643_daddario-ej26_front-side-view_leaderpromusic-500x500.webp

стару на смітник, чи можна "наварити"?))
якщо самому робити, то можна погратись, а так нема $ сенсу з цим щось робити, якщо віддавати комусь на сторону це відновлювати...
і побачив що там невеличкий ****єц
"невеличкий ****єц" - кілька днів з цього либу давлю... )))

Останнє редагування:
Обновился струнами
643_daddario-ej26_front-side-view_leaderpromusic-500x500.webp

якщо самому робити, то можна погратись, а так нема $ сенсу з цим щось робити, якщо віддавати комусь на сторону це відновлювати...

"невеличкий ****єц" - кілька днів з цього либу давлю... )))
Что за гитара?
Для меня 11 толстые.
Ставил 10 - ок.

У меня лайтовая для любителей: Cort AF505 Open Pore
Я не сильно особо в этом разбираюсь пока.
Купил такие же по размерам как были "с завода".
Звук, конечно, стал намного лучше и радует мой слух - всё-таки старые струны явно подустали, теперь я это чётко понимаю...

p.s. обновился новыми статьями на новом украинском ресурсе єДрайв (****ог драйв2)
там, кстати, по желанию автоматом переносят все публикации с драйв2 ;)

Останнє редагування:
У меня лайтовая для любителей: Cort AF505 Open Pore

Я не сильно особо в этом разбираюсь пока.
Купил такие же по размерам как были "с завода".
Звук, конечно, стал намного лучше и радует мой слух - всё-таки старые струны явно подустали, теперь я это чётко понимаю...

p.s. обновился новыми статьями на новом украинском ресурсе єДрайв (****ог драйв2)
там, кстати, по желанию автоматом переносят все публикации с драйв2 ;)
Норм гитара для аккордов и т.п.
Под переход с 11 на 10 по хорошему порожек менять надо.
10 11 12 - калибр первой струны.
Звук более насыщенный за счёт толщины, больше середины и баса, т к. 4 5 и 6 струны толще.
Но прижимать , делать бенды, играть соло легче на более тонких струнах.

Но прижимать , делать бенды, играть соло легче на более тонких струнах.
О, спс за инфу! Надо на будущее обдумать это ибо мне тяжело долго играть... через время начинается недожим из-за боли в пальцах со всеми вытекающими.

О, спс за инфу! Надо на будущее обдумать это ибо мне тяжело долго играть... через время начинается недожим из-за боли в пальцах со всеми вытекающими.
Попробовать настроить её в Ре , а не Ми. Натяжение меньше будет. Но может не очень строить ниже 7 лада.
и больше играть)))

Братцы, всем привет!
Как-то мы обсуждали тут всесезонную резину и я решил купить, ради эксперимента, тем более, сейчас не в Украине и в ближайшее время мне здесь жить и работать.
Вчера заказал Continental AllSeasonContact 205/60 R16 96H XL M+S 3PMSF

Потом вдруг увидел, что это XL, а у меня ж обычный седан. Отменил заказ. Но потом посмотрел в инете - 90 процентов всесезонки в моем размере все идут XL.
Или не надо париться и брать XL?

Или не надо париться и брать XL?
XL=96, звичайна буде 91 або 92 і мабуть трохи легша. Я знаходив собі 91H і 91V, взяв 91H, але у мене 205/55 тому вибір ширший
список

В Польщі багато їздять на ось

я не брав XL в Україні, не бачу сенсу брати і тут. Може я неправий, але читав що в XL крім більш товстого борта ще й трохи жорсткіша суміш буде з розрахунку на більшу вагу авто. Для зими це скоріше мінус.

Останнє редагування:
XL=96, звичайна буде 91 або 92 і мабуть трохи легша. Я знаходив собі 91H і 91V, взяв 91H, але у мене 205/55 тому вибір ширший
список

В Польщі багато їздять на ось

я не брав XL в Україні, не бачу сенсу брати і тут. Може я неправий, але читав що в XL крім більш товстого борта ще й трохи жорсткіша суміш буде з розрахунку на більшу вагу авто. Для зими це скоріше мінус.
Добре, дякую!
Тобто, краще звичайні купити?

Назад
Зверху Знизу