Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Добре що нагадали. Я забув про омивач. Може завтра придбаю. Хоча є варік що він там з зими залитий :D

Подробнее можно?
Не принимают карты украинских банков ?
Как объясняют ?
В Германии тема с автоплатежами. Указываешь ****, даёшь разрешение и сумма автоматически списывается. Такое со многими структурами. Например электричество или страховка(мы платим каждый месяц). И никакой цвв указывать не надо. Поэтому не удивлен, некоторые наши попадали: думали что платеж за страховку сняли, снимали оставшийся кеш и попадали на следующий день в овердрафт, пришлось ехать в банк и закидывать кеш обратно.

В Германии тема с автоплатежами. Указываешь ****, даёшь разрешение и сумма автоматически списывается.
Не совсем понятно каким боком рассказ про немецкие автоплатежи к ответу на вопрос почему не принимают украинские карты. Какая разница с карты какого банка им денежка капает. По iban тем более карты не надо, напрямую со счета списывают.

Не бачу нічого дивного, що картки не працюють.
Я, наприклад, раніше сплачував батькам інтернет звідси. Потім довелось просити брата бо моя німецька картка перестала працювати для цього. Тобто мене перекидало на сторінку авторизації, я в додатку (чи застосунку?) авторизував але на боці послуги повідомляли, що платіж неможливий.

Залишив вчора таз на сто, попросив замінити мастило, фільтри та пофіксити задні гальма. Сказали зателефонують, як буде готово. Ніхто не подзвонив, сьогодні прийшов до них сам. Карткою оплатити не вийшло, термінал приймає лише європейські картки (платіж не проходить, видає помилку). Прогулявся до банкомата.

Гальма ніхто не чіпав (вони гудять ппц, їхати не можна). На питання "я ж просив гальма також" - різко почали забувати англійську, але запропонували окремо записатися на ремонт гальм на 14-те грудня. Записався, тому що інших варіантів немає. Всі плани пішли за рускім кораблем.

П.С. хтось знає як швидко та за адекватну ціну відправити десь 100+ кг генераторів та аккумів до України?

Не совсем понятно каким боком рассказ про немецкие автоплатежи к ответу на вопрос почему не принимают украинские карты. Какая разница с карты какого банка им денежка капает. По iban тем более карты не надо, напрямую со счета списывают.
Во первых в Украине **** на самой карточке не пишут, а во вторых не слышал про подобные автоплатежи в Украине.

хтось знає як швидко та за адекватну ціну відправити десь 100+ кг генераторів та аккумів до України?
Ищи "картель авто" , по моему.

Автобусы по городам Европы.

Берут посылки , вроде бы 1.5Евро за кило . Не знаю , насколько это для тебя адекватно.
Найду контакты, скину в личку .

Берут посылки , вроде бы 1.5Евро за кило . Не знаю , насколько это для тебя адекватно.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

+38 067 845 70 00
+38 095 221 81 17

Митниця, кажуть, лютує зараз щодо генераторів і ДБЖ.

Останнє редагування:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

+38 067 845 70 00
+38 095 221 81 17

Дякую, зателефонував їм. Чекаю поки усі генератори приїдуть і відправлю.

Ще питання: якщо тачку розшарити в Дії - на ній за кордон виїхати можна буде? Знайшов таз, але мені його потрібно буде повернути в Гєрмашку.

Замовив собі на новий рік/різдво keychron q3 на сайлент свічах.

Кто тут с СС?Говорят ночью много шин порезали

Нихуясе дибилам делать нехуй .
В округе не видел не слышал .

Кто-нибудь может порекомендовать вертебролога?

Кто тут с СС?Говорят ночью много шин порезали
много,реально много,в субботу тоже,но кол-во субботних не знаю,скорее перешли во"внутренние дворы";у меня минус две резины,камера не записала,скорее чуваки знали как и что делать.Резали под непроглядной тьмой.

много,реально много,в субботу тоже,но кол-во субботних не знаю,скорее перешли во"внутренние дворы";у меня минус две резины,камера не записала,скорее чуваки знали как и что делать.Резали под непроглядной тьмой.
Хоть стреляй не пойму , нахуя ? Если п спиздили хоть понятна цель , а похерить ...

Хоть стреляй не пойму , нахуя ? Если п спиздили хоть понятна цель , а похерить ...
я думаю ,что это групповая диверсия. 300 машин ночью,одному, даже по минуте на машину это 5-6 часов,в коменд. час....ну не знаю. Хотя ****утых и шизиков никто не отменял.

я думаю ,что это групповая диверсия. 300 машин ночью,одному, даже по минуте на машину это 5-6 часов,в коменд. час....ну не знаю. Хотя ****утых и шизиков никто не отменял.
Это понятно. Не понятно другое - нахуя? Ну порезали, дальше что? Чего добились?

Назад
Зверху Знизу