• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
І це такий собі загальний термін для багатьох напрямів. І це не маленькі напрями типу метал чи хеві метал.
Лучше не надо начинать рассуждать о том, о чем не имеешь ни малейшего представления.

Простите, о имитации какого переключения передач идет речь, если гидрики 5+ ступеней переключаются безшовно?
Це коли варіаторний автомобіль грається обертами двигуна неначе у нього ступінчаста коробка.

https://en.wikipedia.org/wiki/K-pop

Це така сама локальна історія, як і кантрі.

А ось EDM взагалі не локальна історія. І це такий собі загальний термін для багатьох напрямів. І це не маленькі напрями типу метал чи хеві метал. Це зовсім різні напрями.

Щодо грошей ти помиляєшся:

А питання просте: чому "найкраща країна в світі" з твоєї та рудочолого точок зору не найкраща в усьому?
У мене немає відповіді на це загальне питання. Так само немає відповіді і на конкретне: чому Штати кращі в кіно, але не кращі в EDM?

Я би ще зрозумів, якби ти сказав, наприклад, що Бельгія та ЮК кращі в D&B, чи Німеччина в техно просто тому що так склалось історично.
Але чому Європа взагалі краща в EDM загалом - ось на це у мене відповіді немає.

І у тебе також, бо твої твердження взагалі хибні.
Я вот реально не пойму ты тролишь или ...?
EDM европейская фишка, имеющая определённый уровень популярности в мире.
Если где то дети с детства играют на улице в основном в футбол, ну и иногда в баскетбол, у такой страны гораздо больше шансов стать чемпионом мира по футболу, нежели по баскетболу.
Кмк это очевидно.

Це коли варіаторний автомобіль грається обертами двигуна неначе у нього ступінчаста коробка.

А незачем? У меня все что было гидрики, переключение можно заметить разве что по временном падению стрелки тахометр.
Но зачем на нее смотреть?

А незачем? У меня все что было гидрики, переключение можно заметить разве что по временном падению стрелки тахометр.
Но зачем на нее смотреть?
Тому що двигун також чутно вухами і сракою. Коли автомобіль під час прискорення тільки гудів як трансформатор на фіксованих обертах «у-у-у-у-у-у-у», водії скаржились на дискомфорт від такої їзди.

Тому що двигун також чутно вухами і сракою. Коли автомобіль під час прискорення тільки гудів як трансформатор на фіксованих обертах «у-у-у-у-у-у-у», водії скаржились на дискомфорт від такої їзди.
Ну не знаю, мне как-то даже по приколу. Тапок вдавил, стрелка на 6.000 лежит и не дёргается, звук на одном тоне, а машина разгоняется. Непривычно, но прикольно

Может надо шумку получше? Но опять таки, переключение передачи на 6сти ступке ну 1000 даст. Какую разницу ты хочешь услышать или жопой почувствовать между 5ю и 6ю?

Может надо шумку получше? Но опять таки, переключение передачи на 6сти ступке ну 1000 даст. Какую разницу ты хочешь услышать или жопой почувствовать между 5ю и 6ю?
Не душні, заїбав :ги:

Люблю знаете ли на кухне приёмник послушать, да и рядом с ней тоже, тихую фоновую музыку. Различные подборки заколебали, интересно 1,2,3 раза, потом как-то уже не то, в радио прикалывает именно неожиданность, никогда не знаешь, что диджей поставит следующим треком.
Однако УКВ не сильно радует, у меня прием в том месте, где хорошо стоит приёмник не слишком стабильный, городить же внешнюю антенну, ну то такое.
В машине и в ушах давно слушаю интернет радио. Надумал купить себе такую штуку, АУНА этим усиленно балуется. Взял вот такой: Интернет-радио One Concept Streamo CD.

20260917_214336.webp

В принципе вещьч! Не без недостатков правда, о них чуть ниже, но вещь. Станций море, одних украинских больше 200, а так - откуда угодно, хоть из Зимбабве. Помимо украинских засейвил парочку болгарских и французских - люблю знаете ли иногда французский шансон послушать.

Даже отзыв написал:
Всё почти хорошо. Хороший дизайн, очень неплохой звук, с оговорками о чем ниже, удобно пользоваться. Для любителей спокойно слушать фоновую музыку вещь вообще незаменимая. Интернет- радио это целый мир. Только украинских радиостанций более 200, а также- настраивайте, добавляйте в любимые и слушайте станции откуда угодно, хоть из Африки.

Для кухни или небольшой комнаты (спальни, итд) громкости более чем достаточно. Звук чистый, сочный.

Теперь о недостатках - сделав в общем прекрасную вещь, китайцы сэкономили на мелочах - поставили маленькие 3" динамики. В результате низы более чем скромные, хотя при таком объёме и весе ящика, учитывая материал - МДФ, низы могли быть гораздо глубже, там свободно можно было бы поставить 4" динамики и получить качественные 60-80 Гц по низам, но к сожалению...

В целом же впечатления о приёмнике более чем положительные, безусловно стоит своих денег.

Теперь о недостатках - сделав в общем прекрасную вещь, китайцы сэкономили на мелочах - поставили маленькие 3" динамики. В результате низы более чем скромные
Мої вітання. Якщо девайс подобається, та виконує свою функцію, то це добре, але інтернет радіо дає достатню якість, то обмежувати її слабкими динаміками не дуже добре.

Це вже не обновка, але поділюсь.
Я схоже питання вирішив приєднавши телефон до старих колонок через модуль такого типу
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

інший варіант зробив більш продвинутий з флешкою, екранчиком, та додав цифровий підсилювач

Якщо б робив зараз на кухню, зробив би такого франкенштейна

на ліцеву панель вивів би

Мої вітання. Якщо девайс подобається, та виконує свою функцію, то це добре, але інтернет радіо дає достатню якість, то обмежувати її слабкими динаміками не дуже добре.

Це вже не обновка, але поділюсь.
Я схоже питання вирішив приєднавши телефон до старих колонок через модуль такого типу

інший варіант зробив більш продвинутий з флешкою, екранчиком, та додав цифровий підсилювач

Якщо б робив зараз на кухню, зробив би такого франкенштейна

на ліцеву панель вивів би
Я зараз замислився над простішим редізайном, а саме замінити динаміки на широкосмугови 4" ну десь таки:
наприклад, 60-20.000 більш ніж достатньо, ну ї підсилювач НЧ замінити на щось з того ж Алі, щось на кшталт такого:

650360918.webp

ватт 20-30 на каналі, щоб резерв потужності був, ще й блок живлення треба буде більш потужний. Ну десь у 1.5 вкладуся по любе. Покі що думаю, чі треба воно мені 😀

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу