Статус: Офлайн
Повідом.: 25648
Повідом.: 25648
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
говно (дабстев, хаус, транс и т.п.), которое некоторіе почему-то считают музікой.А що таке EDM?
Лучше не надо начинать рассуждать о том, о чем не имеешь ни малейшего представления.І це такий собі загальний термін для багатьох напрямів. І це не маленькі напрями типу метал чи хеві метал.
Згоден. Не слухаю таке, то ж не знав.Лучше не надо начинать рассуждать о том, о чем не имеешь ни малейшего представления.
Я під The Crystal Method із задоволенням працююговно (дабстев, хаус, транс и т.п.), которое некоторіе почему-то считают музікой.
Це коли варіаторний автомобіль грається обертами двигуна неначе у нього ступінчаста коробка.Простите, о имитации какого переключения передач идет речь, если гидрики 5+ ступеней переключаются безшовно?
Я вот реально не пойму ты тролишь или ...?https://en.wikipedia.org/wiki/K-pop
Це така сама локальна історія, як і кантрі.
А ось EDM взагалі не локальна історія. І це такий собі загальний термін для багатьох напрямів. І це не маленькі напрями типу метал чи хеві метал. Це зовсім різні напрями.
Щодо грошей ти помиляєшся:
А питання просте: чому "найкраща країна в світі" з твоєї та рудочолого точок зору не найкраща в усьому?
У мене немає відповіді на це загальне питання. Так само немає відповіді і на конкретне: чому Штати кращі в кіно, але не кращі в EDM?
Я би ще зрозумів, якби ти сказав, наприклад, що Бельгія та ЮК кращі в D&B, чи Німеччина в техно просто тому що так склалось історично.
Але чому Європа взагалі краща в EDM загалом - ось на це у мене відповіді немає.
І у тебе також, бо твої твердження взагалі хибні.
Це коли варіаторний автомобіль грається обертами двигуна неначе у нього ступінчаста коробка.
Це хибне твердження.EDM европейская фишка
Тому що двигун також чутно вухами і сракою. Коли автомобіль під час прискорення тільки гудів як трансформатор на фіксованих обертах «у-у-у-у-у-у-у», водії скаржились на дискомфорт від такої їзди.А незачем? У меня все что было гидрики, переключение можно заметить разве что по временном падению стрелки тахометр.
Но зачем на нее смотреть?
Ну не знаю, мне как-то даже по приколу. Тапок вдавил, стрелка на 6.000 лежит и не дёргается, звук на одном тоне, а машина разгоняется. Непривычно, но прикольноТому що двигун також чутно вухами і сракою. Коли автомобіль під час прискорення тільки гудів як трансформатор на фіксованих обертах «у-у-у-у-у-у-у», водії скаржились на дискомфорт від такої їзди.
Может надо шумку получше? Но опять таки, переключение передачи на 6сти ступке ну 1000 даст. Какую разницу ты хочешь услышать или жопой почувствовать между 5ю и 6ю?Тому що двигун також чутно вухами і сракою. Коли автомобіль під час прискорення тільки гудів як трансформатор на фіксованих обертах «у-у-у-у-у-у-у», водії скаржились на дискомфорт від такої їзди.
Не душні, заїбавМожет надо шумку получше? Но опять таки, переключение передачи на 6сти ступке ну 1000 даст. Какую разницу ты хочешь услышать или жопой почувствовать между 5ю и 6ю?

Мої вітання. Якщо девайс подобається, та виконує свою функцію, то це добре, але інтернет радіо дає достатню якість, то обмежувати її слабкими динаміками не дуже добре.Теперь о недостатках - сделав в общем прекрасную вещь, китайцы сэкономили на мелочах - поставили маленькие 3" динамики. В результате низы более чем скромные
Я зараз замислився над простішим редізайном, а саме замінити динаміки на широкосмугови 4" ну десь таки:Мої вітання. Якщо девайс подобається, та виконує свою функцію, то це добре, але інтернет радіо дає достатню якість, то обмежувати її слабкими динаміками не дуже добре.
Це вже не обновка, але поділюсь.
Я схоже питання вирішив приєднавши телефон до старих колонок через модуль такого типу⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
інший варіант зробив більш продвинутий з флешкою, екранчиком, та додав цифровий підсилювач⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Якщо б робив зараз на кухню, зробив би такого франкенштейна
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
на ліцеву панель вивів би⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.