Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Таки замовив собі геренератор RZTK G 4600i.

Порох фуфло на передову не буде передавати :клас:

77505803087337330518269870437097593n_60e716f7569ab.webp

Гугл видає десь 7000 грн за 700-Вт.

рекомендую именно киловатник. там двигатель 1:1 спизженый с хонды.
такого двигателя как у 700-******а у хонды не было. поэтому там что-то модернизировано. вроде как по образу и подобию, но сам понимаешь....:D это я потом уже вычитал. чел на мастерграде про них рассказывал. он живет лето на даче, где нет электричества и крутит эти кипоры нон-стоп от гбо.

кстати, обновился сертификатом в Дии, теперь можно занимать очередь за вовкиной тыщей :ги:
и сразу же получил квитанцию на 340 грн от полиции за рядность
короче, опять не разбогател

лучше верни сразу это ****ище :ги:
если хочешь *****то и недорого, то вот норм генераторы
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

враховуючи твої 9\10 факапів на покупках, я боюсь прислухатись до твоїх порад :)

В мене мотокоса\мотоблок\снігоприбиральник - бензиновий Forte. Ахуєнчік я скажу :клас:
Просто я завжди таку техніку беру з запасом потужності, щоб моє навантаження складало 40-50% від номінала - і все ЗБС.

враховуючи твої 9\10 факапів на покупках, я боюсь прислухатись до твоїх порад :)

В мене мотокоса\мотоблок\снігоприбиральник - бензиновий Forte. Ахуєнчік я скажу :клас:
Просто я завжди таку техніку беру з запасом потужності, щоб моє навантаження складало 40-50% від номінала - і все ЗБС.
а, ну тогда в добрый путь :ги:
https://www.youtube.com/results?search_query=rztk

рзтк это ж не форте:незнаю: даже верк с алюм обмоткой в закупке больше 16000:збентежений: на 5 квт номинала.

рзтк это ж не форте:незнаю: даже верк с алюм обмоткой в закупке больше 16000:збентежений: на 5 квт номинала.

Я в курсі.
Я про те що враховуючи прогнозоване навантаження мені має вистачити цього надовго. Немає сенсу вкладати великі гроші в речі якими не користуєшся. А поторохтіти двадцять годин за п'ять років вистачить і розетки.
У цього не акційна ціна теж 15 000. І розетка може собі дозволити демпінгувати. Я вже не раз зтикався з тим що Форте на розетці дешевше за ваш магазин. Глобалізація :(
Інверторний, компактний. На передку багато таких юзають.
Мені вистачить гадаю.

Є інструмент яким працюєш - він має бути класним. А є аварійний - він має просто бути :D

а ты щас чем торгуешь?
всем:D
весь прайс Будпостача, металл, бойлеры Атлантик, смесители, кирпич, цемент, бытовая техника(белая), плитка, сантехника - унитазы, ванны, смесители... короче все что в эпицентре и не только - покупаем\продаем:yahoo::пиво:

седня утром некогда было пробовать
хай может ближе к вечеру попробую

Зааутсорсь Архімеда.
Він один *** нічим не займається толковим.
Плати йому по 300 грн на місяць, а він хай тобі буде підбирати техніку яку варто купувати. В нього є час та натхнення задроить дойобувавшись до того хто там по яким кресленням який двигун вкрав :D
А ти відпочинеш в цей час, а потім будеш нас носом тикати як ти все круто придбав.

А то в тебе якось не виходить щось з покупками :D

кстати, обновился сертификатом в Дии, теперь можно занимать очередь за вовкиной тыщей :ги:
и сразу же получил квитанцию на 340 грн от полиции за рядность
короче, опять не разбогател
Но потенциально пока в плюсах
:D

Таки замовив собі геренератор RZTK G 4600i.

розетка стала сильным гавном, я щас там максимум мусорные мешки да фильтра покупаю
они гарантийные обязательства ВООБЩЕ не выполняют

Назад
Зверху Знизу