Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Якби я нещодавно перехворів то я б теж спочатку антитіла подивився, а вже потім би вакцінувався. Але на 99% що це нічого б не змінило. У перехворівших рівень антитіл як правило дуже не високий. В прямому сенсі в десятеро або навіть в сотні разів нижчій за те що дає вакцінація. Тому гадаю ці ризики перебільшині та вкрай мінімальні.

Врешті решт ніколи не чув про зафіксовані ускладнення що до накладення імунитетів.

Приехал на работу на велике. В лесу красота! А кто-то знает, нафига в городе убирают листья? Ну там дорожки почистить это ок, а с земли зачем их убирать?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

отуточки пишут

спроси лучше у гринушки, вакцинировался ли он :D

ржачно буде подивитись як він "за бабкі" та "па связям" буде намагатись видалити фейковий запис про вакцінацію щоб отримати все ж таки вакцину :D

цікаво, наступного року буде третя доза доступною?
чи наші :зе: про це ще навіть не думають?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

отуточки пишут
В моём районе достаточно чистый воздух, внутри микрорайона трафика практически нет (по сравнению с улицами типа Валентиновской, Юбилейного). Деревья выглядят на мой обывательский взгляд здоровыми.
Мусора не наблюдал, хоть и каждый день гуляю с собакой в описанных в статье местах.
Газона тоже нет.

Но, к слову, листья и не убирали, собаке порезвиться в 30-сантиметровом слое - то, шо надо.

Але я подібного не чув від авторитетних світових джерел.
Інакше булоб і небезпечно захворіти ще раз, бо хвороба теж провокує антитіла
Вон Грин привел статью, почитай ее. Это не просто писанина а реальная научная публикация. И опять же - я написал - у нас.

Потому в публикации, и у немцев и у нас написано - проверяем уровень, и дальше делаем выводы.

У перехворівших рівень антитіл як правило дуже не високий.
У меня 21690.. Какой же это не высокий.
У дочки моего сотрудника, через почти ГОД после болезни 19000.

У меня 21690.. Какой же это не высокий.
У дочки моего сотрудника, через почти ГОД после болезни 19000.
Ок.
Ви перші від кого я такі цифри почув.
Зазвичай там не більше 150 траплялось.

А ти хіба не вакцінований?

Зазвичай там не більше 150 траплялось.
Вопрос главный ты так и не услышал.
Его нужно проверять.
Вот я тебе привел пример дочки сотрудника.
А у других знакомых , за полгода упало до ниже 50.. И вакцину они оба перенесли плохо. Очень может быть что точно также и после вакцины у них он упадет..
Основной посыл все публикаций - контроль, а не просто один анализ .
Вот ты же проверля уровень антител после вакцины ?
Пойди его еще раз сдай, и посмотри что с ним произошло.
А ти хіба не вакцінований?

Не успел. Как раз собирался, пока не заболел второй раз.

Вопрос главный ты так и не услышал.
Его нужно проверять.
Вот я тебе привел пример дочки сотрудника.
А у других знакомых , за полгода упало до ниже 50.. И вакцину они оба перенесли плохо. Очень может быть что точно также и после вакцины у них он упадет..
Основной посыл все публикаций - контроль, а не просто один анализ .
Вот ты же проверля уровень антител после вакцины ?
Пойди его еще раз сдай, и посмотри что с ним произошло.
Чому ти вирішив що я не почув.
Я почув та висловив свої думки.
Якби це було необхідним - були б такі рекомендації у всьому світі. А поки що я чую це лише ось тут. По всьому світу центри вакцінацій тупо скрізь, йдеш в магазин за пивом - зайди вакцінуйся. Мобільні пункти.
Тому я поки що не можу погодитись що це необхідно. Хоча твої доводи виглядають логічними. Але я не певен що до небезпеки з високим рівнем вакцінуватись. Про низький взагалі нонсенс якийсь. Переважна більшість людей має взагалі відсутній рівень антитіл, саме тому і вакцінується.

Я зробив тест на IgG саме для того щоб з часом оцінити динаміку.
Ще пройшло мало часу.
Ближче до весни подивлюсь що там лишилось.

В мене є знайомі які перехворіли і не мали IgG взагалі.
Вакціновані зараз.

Я до чого - дуже багато кейсів є. Я для себе обрав стратегію - слідувати міжнародним рекомендаціям. Лише тим що офіційно прийняті ВООЗ. Їм я найбільше довіряю поки що.

Я не проти перевіряти IgG перед вакцінацією.
Але не вважаю це за необхідне якщо не хворів нещодавно.

Щоб прийняти рішення чи потрібен мені ще один бустер - так буду дивитись на показник антитіл.

Знову таки, поки що в світі не визнаний показник рівня IgG як такий що об'єктивно репрезентує імунитет до ковід.

А все хто меряется антителами после сдачи IgG помнит же шо они практически не коррелируют с вероятностью заболеть короной?

Назад
Зверху Знизу