Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Правильно сиди в бункере у себя в Покотиловке, мы напишем когда можно выходить!Вакцінація не захищає від помірного перебігу Ковід.
Ризик злягти з т38 на чотри дні закордоном.
Я не настільки ненавиджу свій дім щоб не витримати рік\два без закордонних подорожей.
Для мене відпочинок - це коли все комфортно. Всі ці ковід обмеження та ризики пов'язані з ними дають дискомфорт. І витрачати час та гроші на дискомфортний відпочинок бажання не має.
з.і. знайомі змішаною компанією вакцінованих\не вакцінованих ось полетіли відпочивати, всі почали хворіти хто з першого дня, хто трохи згодом. В не тяжкій формі, але з темп 38 4-5 днів з відпочинку випали. І все це за прайс в майже 2к на пару...задоволення так собі.

Все так боятся лететь, что смотрю Турция из Харькова на 2+1 на 7 ночей в тройку от 1000 у.е.,

Я не настільки ненавиджу свій дім щоб не витримати рік\два без закордонних подорожей.
Як забажаєш.так а в Украине можно или дальше окружной лучше не выезжать?
16 362 нові випадки COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 8 жовтня 2021 року. Зокрема, захворіли 1 553 дитини та 431 медпрацівник.
Також за минулу добу⤵️
▪️госпіталізовано – 3 526 осіб;
▪️летальних випадків – 241;
Так правильно все, в Украине и Харькове конкретно много заболевших, нужно срочно "тикать" в Шарм_Аланию_КемерВажко знайти кращий час для подорожей та відпочинку. А сцикуни хай дотримуються рекомендацій ВООЗ.

Важко знайти кращий час для подорожей та відпочинку. А сцикуни хай дотримуються рекомендацій ВООЗ.

Так все правильно, мы ж и хотим уехать с этого пиздеца и пересидеть где-то на берегу моря или в старой Европке![]()

Так правильно все
Антон Поляков и Анна Скороход - депутаты партии Слуга народа.
Поляков еще вчера рассказывал про толстые конверты долларов для депутатов, которые раздавали в туалете ВР за голосование отставки спикера Разумкова.
Скороход рассказывала про 10 тыс $ в конвертах для депутатов в виде ежемесячной зарплаты.
Оба были исключены из фракции Слуг народа.
Поляков (33 года!) сегодня мертв.
Скороход в обмороке.
В партийном чате Слуг народа депутаты пишут «минус один враг, всё хорошо»
Счетчик открыт?
Поляков на выход, Скороход приготовиться?

Та понятно на ХФ ебланить, не мешки воротитьЯкби там було безпечніше то мало б сенс.
А так...коротше я не настільки втомлююсь щоб влаштовувати собі такі відпочинки![]()

Оп мусорОк!Та понятно
Как думаете, не может нам Европка дать хуй вместо зелёной зоны, даже для вакцинированных?
А то не хочется взять билеты и пролететь.
Если попробовать включить логику, то можно понять, что у вакцинированного человека гораздо больше шансов подхватить корону, занимаясь своими привычными делами в Харькове, с его 7% вакцинированных, чем там, куда я собираюсь, с 75% (как и в любой стране Европы +-).якщо дуже хочеться в розгар ковіду помандрувати і готовий ризикувати, то ризик пролетіти з путівкою тут найменше зло.
А ещё это тот Поляков, который 6000+ «правок» в закон о рынке земли вносил.Поляков еще вчера рассказывал про толстые конверты долларов для депутатов, которые раздавали в туалете ВР за голосование отставки спикера Разумкова.
Там, куда я хочу, принимают сертификат из Дии.вполне.
многие страны не признают наши сертификаты о вакцинации
Вопрос в том, не перекроют ли въезд также и вакцинированным.