Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

на месте национал-россиянина ты б гордился своим презиком?

я не можу тобі відповісти. Після прочитання перших трьох слів я починаю ригати

Дякую Боже що я не *******!

Ну хз.
У росії звісно немає, вони зайдуть так далеко, як їм дозволять тєрпіли.
А у цивілізованому світіт такий шантаж не припустимий.
Але росія тут ні до чого.

росія на багатьо фронтах вже перемагає Європу. І можливо її розколе скоро (Британії вже допомогла). У росії є козир - безпринципність і безвідповідальність, ігнорування всіх норм та законів. Це їх сильна сторона на стороні зла.

я вообще не понимаю как гитлер покорил всю Европу без росийского газа:незнаю:
Да, немцы нынче уже не те....
За украину- и говорить нечего. Еще с начала качелей с рашкой можно было начать работы по добыче сланцевого газа, привлечь специально обученных если у самих ку-ку не хватает, но нет....:незнаю:

когда же сдохнет путин?

я вообще не понимаю как гитлер покорил всю Европу без росийского газа:незнаю:
Да, немцы нынче уже не те....
За украину- и говорить нечего. Еще с начала качелей с рашкой можно было начать работы по добыче сланцевого газа, привлечь специально обученных если у самих ку-ку не хватает, но нет....:незнаю:

а почему Европа до сих пор не сделала тоже самое?

Здається я тебе ще ***** не посилав. Всі посилали, а я ні.

Без жартів, ти дійсно дуже тупий.

Головне там не те. А те що шантаж відкритий йде. І терористи озвучили умови.
Да тупой здесь как раз ты, ты что с дуба упал? :D
РФ постоянно чем то шантажирует: газ-нефть, еще с времен СССР, а ты это только заметил? :рл:
Многие политики в Европе на зарплате у путина сидят, им на Украину ******ь! Бизнес, и не чего кроме бизнеса!
А ты как малолетний порохобот: Зрада-Зрада. "Зрада" происходит с момента подписания Будапештского меморандума!

когда же сдохнет путин?

Це нічого не змінить.
Не путін зробив росію. росія зробила путіна.
Здохне цей, вони зроблять іншого (я не про двійників, а про іншого лідера який буде продовжувати справу).
Рускіє - це гопніки. Вони дуже відстали у ровитку. Для них розвиток це не поліпшення умов життя чи безпеки чи медицини, для них розвиток - це знищення тих хто краще живе.

Да тупой здесь как раз ты, ты что с дуба упал? :D
РФ постоянно чем то шантажирует: газ-нефть, еще с времен СССР, а ты это только заметил? :рл:
Многие политики в Европе на зарплате у путина сидят, им на Украину ******ь! Бизнес, и не чего кроме бизнеса!
А ты как малолетний порохобот: Зрада-Зрада. "Зрада" происходит с момента подписания Будапештского меморандума!

fejbf5.webp

Твои порохоботские очки мешают тебе реально смотреть на мир, уважаемый Вами 5й президент создал в Вашей голове антиПутинскую коалицию, но мир об этом не знает!

А вообще то давайте о хорошем:
Шмыгаль рассказал о строительстве первого автобана в Украине

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

уважаемый Вами 5й президент создал в Вашей голове антиПутинскую коалицию, но мир об этом не знает!
Але поки ПОрох був Президентом, то ця коаліція єбала рашку санкціями регулярно. І от дивно, щойно ти обрав зєлю - всі забили *** на коаліцію.

От тобі і роль Пороха в світовій політиці.

Я бачу шатнаж. Але на такий нахабний та безпринципний.
Какой шантаж, у меня есть эксклюзивный товар, которого у тебя нет, и который ты хочешь у меня купить, я спрашиваю: покупать будешь или нет, ты мычишь что то про демократию, всемирное равенство и так далее, я посылаю тебя ***.й. Далее ты скавчишь, что купишь за любые деньги. Я с барского плеча продаю тебе товар, в данном случае газ :D
Краткая история о всемирной политике! Без обид... :пиво:

у меня есть эксклюзивный товар, которого у тебя нет, и который ты хочешь у меня купить, я спрашиваю: покупать будешь или нет, ты мычишь что то про демократию, всемирное равенство и так далее, я посылаю тебя ***.й. Далее ты скавчишь, что купишь за любые деньги.
а ти випадково не автоперекуп?
бидляче все звучить....гадаю ти таки барижиш

а ти випадково не автоперекуп?
бидляче все звучить....гадаю ти таки барижиш
Извини брат, мир жесток (с).
Ладно не переживай, сильные мира сего смогут договориться, газ снизится в цене, ты сможешь отопить свой дом!

Извини брат, мир жесток (с).
Ладно не переживай, сильные мира сего смогут договориться, газ снизится в цене, ты сможешь отопить свой дом!

Який ти тюфтяк.
Напевно коли тебе стопали ще мусора ти вібігав із машини назустріч на напівзігнутих ратицях та з посмішкою віддавав посвідчення "сільним міра сєго".

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я їх так зрозумів, що коли журни писали статтю, зниження було -700, можна казати про обвал :незнаю:

Ну этот график из той статьи. Ну не суть

Назад
Зверху Знизу