3000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Паника отменяется:
"Готовы увеличить экспорт, но при условии": цены на газ обвалились после заявлений РФ:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ахахахаааа :D

От вам і країна террорист

Вице-премьер и экс-министр энергетики РФ Александр Новак заявил, что россия готова экспортировать в этом году "рекордные объемы газа" в Европу. Но один из путей для этого, по словам монополиста, - быстрая сертификация газопровода Северный поток - 2.

Портніков з самого початку сказав що мета цього шантажу виїбати Європу і отримати швидку сертифікацію СП2.
Ось вам і всьо.

Європка сертифікує, бо всралась. І тим самим ще більше стане під вплив хуйлостану. :браво:

Ахахахаааа :D

От вам і країна террорист

Портніков з самого початку сказав що мета цього шантажу виїбати Європу і отримати швидку сертифікацію СП2.
Ось вам і всьо.

Європка сертифікує, бо всралась. І тим самим ще більше стане під вплив хуйлостану. :браво:
А ти за те щоб "вонючий" россійський газ і далі перекачували через нашу неньку Україну, і продавали його европейцям, і щоб россіяни на цьому заробляли гроші, і фінансувалі агресію проти України? А я думав ти патріот?! Ні россійському газу через Україну!!!

А ти за те щоб "вонючий" россійський газ і далі перекачували через нашу неньку Україну, і продавали його европейцям, і щоб россіяни на цьому заробляли гроші, і фінансувалі агресію проти України? А я думав ти патріот?! Ні россійському газу через Україну!!!

Здається я тебе ще нахуй не посилав. Всі посилали, а я ні.

Без жартів, ти дійсно дуже тупий.

Журнашлюхи в своем репетуаре. Цены на 5 процентов снизились и уже "ОБВАЛИЛИСЬ!"

Головне там не те. А те що шантаж відкритий йде. І терористи озвучили умови.

как будто когда-то было иначе

ну щоб так міцно трахнути Європу, я бачу вперше. росія тупо відкрито шантажує на світовому рівні, а ці бовдури соплі жують.

Дивно, скільки ще в Європі буде терпимості спроб не помічати очевидне та віри в тещо саме їм таки пощастить з росією (ні).

Це ж очевидно, раз росії пробачили такий шантаж, то далі буде ще більше.
"Можем повторіть і тп".
Мені гугл, сука, російські помиї все в стрічку пхне, так там всі ЗМІ тішаться з того як вони виїбали Європу з газом.
Це лише початок. Дивно що розвинені країни такі сліпі і в них стільки віри в принципи демократії, бізнесу та віри в справедливість.

а есть хоть одна причина у россии не пользоваться своим положением?

Ну хз.
У росії звісно немає, вони зайдуть так далеко, як їм дозволять тєрпіли.
А у цивілізованому світіт такий шантаж не припустимий.
Але росія тут ні до чого.

росія на багатьо фронтах вже перемагає Європу. І можливо її розколе скоро (Британії вже допомогла). У росії є козир - безпринципність і безвідповідальність, ігнорування всіх норм та законів. Це їх сильна сторона на стороні зла.

:клас::іржач::браво:

Ну хз.

росія на багатьо фронтах вже перемагає Європу. І можливо її розколе скоро (Британії вже допомогла). У росії є козир - безпринципність і безвідповідальність, ігнорування всіх норм та законів. Це їх сильна сторона на стороні зла.

на месте национал-россиянина ты б гордился своим презиком?

на месте национал-россиянина ты б гордился своим презиком?

я не можу тобі відповісти. Після прочитання перших трьох слів я починаю ригати

Дякую Боже що я не москаль!

Ну хз.

я вообще не понимаю как гитлер покорил всю Европу без росийского газа:незнаю:
Да, немцы нынче уже не те....
За украину- и говорить нечего. Еще с начала качелей с рашкой можно было начать работы по добыче сланцевого газа, привлечь специально обученных если у самих ку-ку не хватает, но нет....:незнаю:

когда же сдохнет Путин?

я вообще не понимаю как гитлер покорил всю Европу без росийского газа:незнаю:
Да, немцы нынче уже не те....
За украину- и говорить нечего. Еще с начала качелей с рашкой можно было начать работы по добыче сланцевого газа, привлечь специально обученных если у самих ку-ку не хватает, но нет....:незнаю:

а почему Европа до сих пор не сделала тоже самое?

Здається я тебе ще нахуй не посилав. Всі посилали, а я ні.

Без жартів, ти дійсно дуже тупий.

Головне там не те. А те що шантаж відкритий йде. І терористи озвучили умови.
Да тупой здесь как раз ты, ты что с дуба упал? :D
РФ постоянно чем то шантажирует: газ-нефть, еще с времен СССР, а ты это только заметил? :рл:
Многие политики в Европе на зарплате у Путина сидят, им на Украину насрать! Бизнес, и не чего кроме бизнеса!
А ты как малолетний порохобот: Зрада-Зрада. "Зрада" происходит с момента подписания Будапештского меморандума!

когда же сдохнет Путин?

Це нічого не змінить.
Не путін зробив росію. росія зробила путіна.
Здохне цей, вони зроблять іншого (я не про двійників, а про іншого лідера який буде продовжувати справу).
Рускіє - це гопніки. Вони дуже відстали у ровитку. Для них розвиток це не поліпшення умов життя чи безпеки чи медицини, для них розвиток - це знищення тих хто краще живе.

Да тупой здесь как раз ты, ты что с дуба упал? :D
РФ постоянно чем то шантажирует: газ-нефть, еще с времен СССР, а ты это только заметил? :рл:
Многие политики в Европе на зарплате у Путина сидят, им на Украину насрать! Бизнес, и не чего кроме бизнеса!
А ты как малолетний порохобот: Зрада-Зрада. "Зрада" происходит с момента подписания Будапештского меморандума!

fejbf5.webp

Назад
Зверху Знизу