Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

На волне хайпа начал смотреть игру в кальмара. Первые три серии норм!

принципиально не буду ничо смотреть корейско-китайско-японское
они не умеют в это всё

блин, жду хоть какое-то подобие "Рима" или "Сопрано". *****. Одни детективы

каждая серия хуже предыдущей
у 03 рейтинг уже 6.7 на imdb. гляну четвертую и на этом пожалуй закончу

Третью уже через силу смотрел и половину фильма тупо в телефон втыкал.

они не умеют в это всё

Не смотри. Но это не меняет того, что у них бывают вполне годные фильмы, Поезд в Пусан например.

Не смотри. Но это не меняет того, что у них бывают вполне годные фильмы, Поезд в Пусан например.

Из нового к сожалению я больше ничего и не помню ))
А поезд ниче так, не одноразовое

они не умеют в это всё
Дарма!

Ось фільм, одне з найкращого що я дивився останні 10 років. Якщо не найкраще.
Тупо Харків там знятий :D

f1a699046e23b8d5.webp

Паника отменяется:
"Готовы увеличить экспорт, но при условии": цены на газ обвалились после заявлений РФ:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Паника отменяется:
"Готовы увеличить экспорт, но при условии": цены на газ обвалились после заявлений РФ:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ахахахаааа :D

От вам і країна террорист

Вице-премьер и экс-министр энергетики РФ Александр Новак заявил, что россия готова экспортировать в этом году "рекордные объемы газа" в Европу. Но один из путей для этого, по словам монополиста, - быстрая сертификация газопровода Северный поток - 2.

Портніков з самого початку сказав що мета цього шантажу виїбати Європу і отримати швидку сертифікацію СП2.
Ось вам і всьо.

Європка сертифікує, бо всралась. І тим самим ще більше стане під вплив ***лостану. :браво:

Ахахахаааа :D

От вам і країна террорист

Портніков з самого початку сказав що мета цього шантажу виїбати Європу і отримати швидку сертифікацію СП2.
Ось вам і всьо.

Європка сертифікує, бо всралась. І тим самим ще більше стане під вплив ***лостану. :браво:
А ти за те щоб "вонючий" россійський газ і далі перекачували через нашу неньку Україну, і продавали його европейцям, і щоб россіяни на цьому заробляли гроші, і фінансувалі агресію проти України? А я думав ти патріот?! Ні россійському газу через Україну!!!

А ти за те щоб "вонючий" россійський газ і далі перекачували через нашу неньку Україну, і продавали його европейцям, і щоб россіяни на цьому заробляли гроші, і фінансувалі агресію проти України? А я думав ти патріот?! Ні россійському газу через Україну!!!

Здається я тебе ще ***** не посилав. Всі посилали, а я ні.

Без жартів, ти дійсно дуже тупий.

Журнашлюхи в своем репетуаре. Цены на 5 процентов снизились и уже "ОБВАЛИЛИСЬ!"

Головне там не те. А те що шантаж відкритий йде. І терористи озвучили умови.

как будто когда-то было иначе

ну щоб так міцно ******** Європу, я бачу вперше. росія тупо відкрито шантажує на світовому рівні, а ці бовдури соплі жують.

Дивно, скільки ще в Європі буде терпимості спроб не помічати очевидне та віри в тещо саме їм таки пощастить з росією (ні).

Це ж очевидно, раз росії пробачили такий шантаж, то далі буде ще більше.
"Можем повторіть і тп".
Мені гугл, ****, російські помиї все в стрічку пхне, так там всі ЗМІ тішаться з того як вони виїбали Європу з газом.
Це лише початок. Дивно що розвинені країни такі сліпі і в них стільки віри в принципи демократії, бізнесу та віри в справедливість.

а есть хоть одна причина у россии не пользоваться своим положением?

Ну хз.
У росії звісно немає, вони зайдуть так далеко, як їм дозволять тєрпіли.
А у цивілізованому світіт такий шантаж не припустимий.
Але росія тут ні до чого.

росія на багатьо фронтах вже перемагає Європу. І можливо її розколе скоро (Британії вже допомогла). У росії є козир - безпринципність і безвідповідальність, ігнорування всіх норм та законів. Це їх сильна сторона на стороні зла.

:клас::іржач::браво:

Ну хз.
У росії звісно немає, вони зайдуть так далеко, як їм дозволять тєрпіли.
А у цивілізованому світіт такий шантаж не припустимий.
Але росія тут ні до чого.

росія на багатьо фронтах вже перемагає Європу. І можливо її розколе скоро (Британії вже допомогла). У росії є козир - безпринципність і безвідповідальність, ігнорування всіх норм та законів. Це їх сильна сторона на стороні зла.

на месте национал-россиянина ты б гордился своим презиком?

Назад
Зверху Знизу