Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
нажми удалить обновлениДякую.
Але він вимкнений, і кнопка "увімкнути" неактивна.
Плеймаркет не дає оновлення, пише "у вас вже встановлено цей додаток".
Видалити теж не можна.
Забобони? Тобто ти вважаєш, що брати гроші, а потім не надягаючи рукавички брати продукт це нормально? Я не хочу отримати у подарунок сальмонелу або що найменьше розлад шлунку. Це по-перше. А по-друге, з великою часткою вірогідності, в домашніх умовах не дотримуються санітарних норм. Такі продукти, я можу брати тільки у тих людей, яких я знаю особисто і бачила як вони це роблять.

Не, без шансов, ходит тут какой-то сЫрожа, что-то про говно всем говорит, считают местным дурачком, вот ему и отсыпают и костей и огрызков, бутылок и картон. А сам дурачок всем рассказывает что живет в иЛитном доме.

А не проще гурманам самим делать себе балыки, сыровяленные ошейки и прочее
Я вот так Брезаолу постоянно делаю. Времени занимает 20 минут
Ваккуматор стоит не дорого, нитритная соль и прочее продается.
последний раз телячью вырезку брал по 180грн, готовый продукт получается ну пусть 220
там от балыка тока название

Интересно, что скрывается под и т.д.
Хоть погуглю.
даа, без твоих балабольских сочинений уныло как-тоОбновки превратились в раздел для нытья и скулежа . Ну и сюда помоему переместили тему для срача....![]()
Обновки превратились в раздел для нытья и скулежа . Ну и сюда помоему переместили тему для срача....![]()
Салям.
Та нічо, ковбасами міряємось потихеньку.
Ну, а ти як, де пропадав, шо бачив?
Та отэто все время забирает работа на благо Украины и всех украинцев.
А вообще все заебись!
Дай бог всем здоровья и не болеть!
Все остальное хуйня!

Валєра та ДГРинат позакривали пиздаки і сидять мовчки.а где Баба Валера?
Хруй ноет, шо соляра не едет?))
Умер хороший человек от осложнений с Ковидом. Реально слезы на глазах.....
Почему так несправедлива жизнь? Тот кто ее любит во всех проявлениях -уходит, кто ее просто проживает- остается....
Життя - просто життя.
Не існує ніякої справедливості, ніхто зверху нами не керує. Ніякої карми немає.
Просто люди помічають те що їх торкається.
Вмирають і гарні і ні. Он бандіта тут обговорювали.
Сумно що люди не роблять висновків.
Ковіддесиденти та антивакцінатори не розуміють що своїми діями несуть смерть іншим, якщо не собі.
Розумієш, тут однозначно неможливо сказати. Відірвався тромб. Може наслідки ковід. А може і співпадіння. Тромб таке діло, як російська рулетка. У Вадима були ускладнення з ССС.Умер хороший человек от осложнений с Ковидом. Реально слезы на глазах.....
Почему так несправедлива жизнь? Тот кто ее любит во всех проявлениях -уходит, кто ее просто проживает- остается....