Статус: Офлайн
Повідом.: 9315
Повідом.: 9315
Re: Обновки
Бла-бла-бла. У меня старшая ходит в 1 класс, и с каждым днем все сложнее и сложнее объяснять позицию, почему дети в школе некоторые ходят со смартфоном и сидят там всю перемену. Все сложнее объяснять почему мы ходим и одеваемся как нас просили в более-менее строгом виде, а не как некоторые другие девочки в яркой и красивой одежде. Вот они и правила и не обязательность их исполнения.
А я знаю історію з перших вуст, що я ріс в совку, ходив до совкового садочка/школи/вуза, але це не завадило мені сформувати чіткі антирадянські погляди, а також не ****и під себе між іншим, не рівнятися на уєбанів та залишатися людиною.
Виховна роль сім'ї величезна, і зростає в той період, коли державні інституції не працюють належним чином. Відповідальні батьки усвідомлюють це і докладають зусиль для порятунку дитини. Інші батьки покладаються на те, що їм всі повинні, на виховання дитини немає часу і решта блаблабла, внаслідок отримують інфантильних лоботрясів, які чекають, що з'явиться чарівник по щучому велінню, вирішить всі проблеми рухом чарівної палички і надасть прості відповіді на складні питання. Півтора року тому цей показник було зафіксовано на рівні 73%, здається.
Бла-бла-бла. У меня старшая ходит в 1 класс, и с каждым днем все сложнее и сложнее объяснять позицию, почему дети в школе некоторые ходят со смартфоном и сидят там всю перемену. Все сложнее объяснять почему мы ходим и одеваемся как нас просили в более-менее строгом виде, а не как некоторые другие девочки в яркой и красивой одежде. Вот они и правила и не обязательность их исполнения.