Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
у дружини 93к на 13 річній :збентежений:
100% трушного, але вона не з Європи. З Європи та США малих пробігів після перекупів не буває.
Если машине более 5 лет, нужно смотреть не пробег, а состояние! :yahoo:

имхо, это уже идут подсрачники от Байдена -)

Похоже да... :D
EtTts4PWQAEU_Uw?format=jpg&name=medium.webp

И снова картинки и снова отсутствие собственного мнения от порохоботов, снова ощущение что на фб нахожусь.

Все правильно.

Проте є такий пробіг, на якому машину чекає великі вкладення.
Це знову таки не погано, просто ціна має відповідати цьому і покупець має розуміти що не він схопив бога за бороду, а просто сплатить згодом :D

Я взагалі брав тачку з уваленою АКПП та жахливим ЛКП. Але ціна та стан всього іншого мене влаштовував. І я досі задоволений виборм :)

Подожди вечернего выпуска на Первом канале
там ему скажут, что сказать :ги:

я телек не смотрю. поэтому я даже не в теме, что порохоботы так возбудились и целый день гудят, как будто с утра им в улей палкой поковыряли :незнаю:

шо у вас в голове?
одна извилина. и та прямая. поперек - что бы уши не отвалились. :курю:

особенно прекрасно звучат фразы типа "ваш президент". то есть получается, что они живут в какой то другой Украине.... раньше раскол строился по принципу "восток-запад". причем, понятно кем и понятно для чего. сейчас же "поцреоты" добровольно и незабвенно раскалывают общество на порохоботов/зелебобиков на радость ***лу. и ладно бы за деньги. ведь нет - исключительно дурости из за.

разруха не в клозетах - она в головах :курю:

Натомість маніпулятивною пропагандою протестуючі маси характеризувалися загалом як наймане за гроші США збіговисько безробітніх безхатченків і ледарів в основному, з західних районів України, де, ніби-то жити неможливо з причини тотальної розрухи. Мотиви революціонерів маніпуляторами також подавалися викривлено, або стигматизувалися інвективною лексикою лайливо і категорично, скажімо, відносно загиблих «Небесної сотні» поширеними серед пропагандистів «русского міра» були фрази на кшталт «небесна скотня» і ще більш цинічні. Творці і поширювачі дискредитаційного «новоязу» загалом дотримувалися таких головних векторів:
– Висміювання розумових якостей мітингуючих
(«майдауни», «********і»).
– Нецензурного (геніально-фізіологічного) нарікання як
самих мітингарів, так і їх лідерів.
– Блазнювання з професійного фаху, освіти, національного, етнічного походження лідерів Революції гідності, їх віросповідання або їх прізвищ (Олександра Турчинова, Юрія Луценка, Петра Порошенка, Віталія Кличка, Арсенія Яценюка та інших).
– Профанізації і спотвореного кепкування зі звучання ряду слів («свідоміти», «поцреоти», «******а», «правосєки» тощо).
До цього додавалася багатократно повторювана дезінформація про те, як маси протестуючих ніби-то всіляко нападають (спалюють, по-звірячому знущаються, б’ють цепами)

пошел ты нахруй, хряк чикатиловский.
ты серьезно думаешь, что я вчитываюсь в то ****о что ты постишь? :іржач:

А ти гадаєш я для тебе пишу то?

Я пишу для оточуючих, щоб бачили що ти таке.

Слишком много глупого и смешного пафоса, Костя.
Ты сможешь такое пытаться заявлять только когда купишь новый гольф из салона. Может быть.
сорри что не спросил у тебя разрешения на комментарии здесь, в следующий раз постараюсь быть повнимательней.
может быть
на что ты смотрел в красном битке с космопробегом - никому не ясно

Подскажите, это нормальная версия винды?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

для домашнего использования? Я в них не шарю)

Подскажите, это нормальная версия винды?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

для домашнего использования? Я в них не шарю)
Для домашнего HOME идет, там нет каких то плюшек и естественно дешевле.
А тебе нужна именно официальная лицензия ?

Назад
Зверху Знизу