Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Проблема спутника не в том
Проблема спутніка в тому що він російський.
Я не уявляю наскільки треба бути безвідповідальним похуїстом щоб вколоти собі щось російське.
Це країна де брешуть всі і завжди.

Не в буржуях справа.
Просто треба було не відосики по буковелях знімати, а дзвонити виробникам, як це тричі (!) робив , наприклад, ізраїльський прем'єр. В той самий час, до речі.
І насьогодні ми маємо 40 % вакцинованість в Ізраїлі, та перспективу мати перспективу у нас.

Сравнил уровень жизни, уровень медицины у нас и в Израиле. Подтверждаешь свое реноме *****бола.

ПРоблема спітніка в тому що він російський.
Я не уявляю наскільки треба бути безвідповідальним похуїстом щоб вколоти собі щось російське.
Це країна де брешуть всі і завжди.

у тебя котел и плита на кухне газовые или электрические? :ги:

Ты совсем за ситуацией не следишь?
Ладно тебе плевать на "доказанность" (в кавычках специально для тебя) отравления независимыми лабораториями по хим. оружию.
Но Навальный же позвонил своему отравителю и час с ним разговаривал, выясняя малейшие подробности своего отравления.
Вчера\позавчера беллингкэт выложили ещё троих вероятных жертв этой же группой ФСБ.
И сегодня\завтра выложит ещё несколько уже не с такой долей вероятности.

Мне пох на навального, но аргумент что он позвонил своему отравителю выглядит смешно. Как видосик годно, как доказательство я тебе 10 таких звонков нарисую.

Сравнил уровень жизни, уровень медицины у нас и в Израиле. Подтверждаешь свое реноме *****бола.
Да, в Олбанеях-Македониях-Молдовах тоже уровень жизни не чета нашему, а все спасибо Главнокомандующему наполеону. :браво:

Да, в Олбанеях-Македониях-Молдовах тоже уровень жизни не чета нашему, а все спасибо Главнокомандующему наполеону. :браво:

Там плюс минус наш уровень жизни, а вот в Израиле на уровне Голландии, Британии и скандинавов.

но это же просто бред сам в себе :незнаю:

все шо угодно можно приписать путину, но точно не то, шо он ***** и поручил это *****ам.

це росія, звикай. Там так з покон віків, пам'ятаєш "У росії двє біди, *****і і дорогі" (с)

Тобто по світу їздить група вбивць З ФСБ і труїть людей Новачком, який є бойовою отруйною речовиною, але в результаті його впливу всі жертви залишаються живими, а ця група все продовжує його використовувати?:незнаю:

після того як руцькі збили пассажрський Боїнг замість АНа ВСУ тебе це дивує?

а ви помічаєте як в темі раптово з'вляються невідомі люди коли мова заходить про новачок, навальнього і тп руцькі забави? :D

икакими. цитокиновый шторм. далее сепсис почек и печени. он сам себя убил. умер в 22й.

и на последний вопрос. запишут инсульт. всегда стараются писать все что угодно, но не ковид. подруга в мЕтро работает. у них же страховка. все официально. всем сразу делают тест. приходят с больничного - ****еит. и это при положительном тесте.
ну уж мне то не рассказывай, что запишут :курю:

в рф есть альтернатива между привиться или не привиться. у нас выбор: не привиться или не привиться. это факт. и дело не в зе. пока буржуи всех желающих у себя не обеспечат ***** нам не дадут. что тоже очевидно всем здравомыслящим людям.

есть другая философия - пока буржуи на нас не проверят (финальный тест) свою вакцину - своих прививать не будут :D

Оце й дивує
Йа також хз , навіщо ти мені повідомив, що не знаєш сенс слова.
З тих мов, які я знаю, в жодній я не володію 100% словниковим запасом, але якщо співрозмовник вживає незнайоме мені слово, намагаюся дізнатися його значення.

вот чем мы все тут занимаемся? правильно - прокрастинацией :D

Назад
Зверху Знизу