3000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Ты дибил тчк Прочитай статью зпт там как раз про олх доставку тчк

Я ще раз повторюю.
Станом на лютий 2020 року в доставку ОЛХ неможливо вносити ніякі зміни!

В мене купили річ через доставку ОЛХ. Я пішов на відділення відправляти і виявилось що на те відділення, на яке замовив клієнт неможливо довставляти вантажі такого розміру. Я попросив переоформити на інше відділення. Мені пояснили що ТТН сформовані через доставку ОЛХ ніхто не може редагувати.

На питання що робити з грошима клієнта відповіли що лише чекати три дні і тоді все відміниться і гроші повернуться клієнту.

А ти і далі можеш вдавати з себе не ідіота вішаючи вуха на ДГРуйню.

Я ще раз повторюю.
Станом на лютий 2020 року в доставку ОЛХ неможливо вносити ніякі зміни!

В мене купили річ через доставку ОЛХ. Я пішов на відділення відправляти і виявилось що на те відділення, на яке замовив клієнт неможливо довставляти вантажі такого розміру. Я попросив переоформити на інше відділення. Мені пояснили що ТТН сформовані через доставку ОЛХ ніхто не може редагувати.

На питання що робити з грошима клієнта відповіли що лише чекати три дні і тоді все відміниться і гроші повернуться клієнту.

А ти і далі можеш вдавати з себе не ідіота вішаючи вуха на ДГРуйню.
На лбу набей себе татуху "не буду больше влазить в разговор где не вник в суть проблемы.

На лбу набей себе татуху "не буду больше влазить в разговор где не вник в суть проблемы.

яку суть?
В статті написана якась:
- не актуальна інформація
- замовлена жовтопресна дічь за для дескридитації сервісу

Що маємо в результаті?
СТара шльондра принесла гівностаттю.
ЛОх черешнєвий обісрався і зливає агресію на людину що намагаєтсья йому відкрити очі.
Ну то най так буде :D

это реально хруем надо быть чтоб 11 куе за это выложить :ги:

хруй воспламениться, если его в ладу посадить

f0918a0bda6292a579b.webp

яку суть?
В статті написана якась:
- не актуальна інформація
- замовлена жовтопресна дічь за для дескридитації сервісу

Що маємо в результаті?
СТара шльондра принесла гівностаттю.
ЛОх черешнєвий обісрався і зливає агресію на людину що намагаєтсья йому відкрити очі.
Ну то най так буде :D

Дегенерат, почитай что я написал ДГРу на эту статью.

ну как бы хруй прав, статья пиздеж чистой воды, или замешен сотрудник.
переадресовать ОЛХ доставку нельзя

ну как бы хруй прав, статья пиздеж чистой воды, или замешен сотрудник.
переадресовать ОЛХ доставку нельзя

Копи-паст:

Посмотри мой ответ на пост ДГРу.

И хруй начал лепить мол пользуйтесь олх доставкой, а по факту в статье она и есть, явно он не вник в суть прочитанного.

Короче типичный хруй и нахуй его защищать.

Копи-паст:

Посмотри мой ответ на пост ДГРу.

И хруй начал лепить мол пользуйтесь олх доставкой, а по факту в статье она и есть, явно он не вник в суть прочитанного.

та єто рыться надо.
а так последнюю cтраницу откріл и усО

Нагадує старий дитячий народний розіграш
Коли ввечері сусіду по парковці втихаря наллєш трохи мастила на землю (десь в районі бампера), а вранці спостерігаєш, як він виконує присідання перед капотом

расс-дваа,
спину тримаємо прямо

три-чотири
дихання не затримуємо

:D

Угу, тож это вспоминал

Кто-нибудь на "Зов предков" ходил уже?

Кстати, никому не нужен добротный кирпичный деревенский дом в 100 км от Харькова?

бедный алкуба, скурвился без форума... или это хруй?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Да что ж такое-то...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну да, как я и предполагал, “in urban areas”.
Я за 20 почти лет видел только одну бездомную кошку в нашей этот и то она раньше жила в доме, бабулька умерла и дом снесли и построили новый. А кошка на районе тусовалась, соседи ее подкармливали, жила в лесу неподалёку. Причём часто видел там же бегала и лиса, поджирала кошачий хавчик походу. Как они сосуществовали несколько лет вместе, хз. Сейчас уже пару лет по той дороге не езжу с работы ибо переехал и не знаю там ли ещё эта кошка.

Назад
Зверху Знизу