Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
и знак качества ссср
то коробка из под какого-то мерила, пустая:D

Да, блин.. совсем забыл... Зайдя седня утром в гараж учуял запах газа. Раньше такого не было. Пооверимл багажник - вродь все хорошо, под капотом слышится в районе редуктора. Прокладка под фильтром чтоль просела от препадов температур?
Или пора редуктор перебирать - 5 лет уже

А тут у хруевых поцреотов все по прежнему? Ню ню.. А я в океане искупаюсь нахруй. И семью искупаю. Им полезно в океане купаться :курю:

А тут у хруевых поцреотов

Одна із стратегічних цілей кремля в Україно російській війні, була дискредитація патріотів.
І користні *****и типу **** успішно над цим працюють.
Цеж треба так уїбатись, щоб паскудити поняття патріотизму.
Російськомовний *** сміється над словом патріот а суспільство мовчки хаває це.

Яке дно.

Одна із стратегічних цілей кремля в Україно російській війні, була дискредитація патріотів.

Яке дно.

****** ты слонячье, своим варняканьем и тотальным ****ежом ты , ****ь , как раз и работаешь на ***ла в плане дискредитации тех людей, которые являются патриотами. Забеги под плинтус, мерзость...

Яке дно.

dgr как типичный представитель животного мира Зе,мало понимает значение этого слова
ему главное сейчас вялый писюн в океане намочить да пожрать чего то:D
оно ж ***ть с овальными извилинами

та оба хороши. и знак качества ссср под стать

:Dты наверное там и обтек сразу
вспомнился и вкус колбасы по 2-20 и запах немытой пилотки Ленки пионервожатой,да?
короче вся молодость славная

дискредитація патріотів

Ты - не патриот.
Тебя уже не дискредитируешься сильнее, чем ты сам себя уже давным давно на дно опустил, что уже даже снизу никто не стучится.
Поэтому не тебе о патриотизме писать, дурашка безмозглая.

Я не патріот і ніколи таким себе не називав. Більше того, я завжди казав що я не патріот.
Я не гідний називатись патріотом.
Я людина з проукраїнськими поглядами.
А от наприклад Максімкаіскра, Солдер25, Ф350, Джимба, Лабамут та ще багато хто - справжні патріоти.

А *********** пакудить слово патріот на поцрєот і ліпить його всім кому не попадя.
Чи це не дискредитація патріотизма, га?
Доречі слово "поцрєот" - було вигадано росією. Так само як і історія про Вальцмана. А наші лохи жеруть цю пропаганду, а неасимільовані лохи їх навіть виправдовують.

Поэтому не тебе о патриотизме писать, дурашка безмозглая.

І точно не тобі з гдр. У вас навіть щелепа російськомовна, та один піджавши хвіст дриснув, так і не асимілювавши за містом дриста. А другий при першому ж кіпішу дрисне.

Ты - не патриот.
Тебя уже не дискредитируешься сильнее, чем ты сам себя уже давным давно на дно опустил, что уже даже снизу никто не стучится.
Доречі цікаво виходить.
З твоїх слів я не патріот і мене вже не дискредитуєш. То виходить звернення "процрєоти хруєві" то не до мене.
Ок.
То що виходить, ГДР дискредитує справжніх патріотів називая їх поцрєотами?

****** ты слонячье, своим варняканьем и тотальным ****ежом ты , ****ь , как раз и работаешь на ***ла в плане дискредитации тех людей, которые являются патриотами. Забеги под плинтус, мерзость...

Ти називаєш людей з проукраїнськими поглядами поцрєотами, а дискредетую патріотів я?

Ок. Не здивував.

Забирав посилочку на укрпошті.
Чув як один пенс волав незадловолено. Отримав субсидію в 70 грн :браво:
А минулого місяця було ще 270 грн.

Ну шож. Хуже нє будєт. Ржи-тє.

обновился)

712600eb663502c41a.webp

І точно не тобі з гдр. У вас навіть щелепа російськомовна, та один піджавши хвіст дриснув, так і не асимілювавши за містом дриста. А другий при першому ж кіпішу дрисне.

у кого чего болит, все по Фрейду прям.
ты бы дрыснул еще быстрее, но имбецылы нигде не нужны :кручусь:

Забирав посилочку на укрпошті.
Чув як один пенс волав незадловолено. Отримав субсидію в 70 грн :браво:
А минулого місяця було ще 270 грн.

Ну шож. Хуже нє будєт. Ржи-тє.

моему деду с этого года тоже отменили субсидию
1500грн была

Я не патріот і ніколи таким себе не називав. Більше того, я завжди казав що я не патріот.
Я не гідний називатись патріотом.
Я людина з проукраїнськими поглядами.
А от наприклад Максімкаіскра, Солдер25, Ф350, Джимба, Лабамут та ще багато хто - справжні патріоти.

А *********** пакудить слово патріот на поцрєот і ліпить його всім кому не попадя.
Чи це не дискредитація патріотизма, га?
Доречі слово "поцрєот" - було вигадано росією. Так само як і історія про Вальцмана. А наші лохи жеруть цю пропаганду, а неасимільовані лохи їх навіть виправдовують.

Так перечисленные - патриоты.
А Дима поцреотами не их называет. Но у тебя, видимо, пусто в голове, чтоб это понять.

Ну и забавно, конечно, читать твои мысли по поводу моей ассимиляции. Тебе из Харькова виднее. :D

Назад
Зверху Знизу