4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
О! То ти нарешті відчуваєш те що відчуваю я коли руськомовні роблять мені зауваження з української :клас:

Сподіваюсь це ініціює в тебе пошук висновків та рішень на їх основі.

Нет, не ощущаю.
Я делаю тебе замечания всегда по делу.
Но у тебя по этому поводу почему-то всегда подгорает.

Или ты настолько ебанулся, что хочешь сказать, что ты правильно написал "швидкопсувні"?

я нічого не підтверджував.
Якщо в тебе нема інших аргументів,крім як перекручувати та манівцями водити - просто можеш нічого не постити тут.

У нас есть процесс. Есть обвиняемые и есть жертвы. И когда ты не можешь назвать хоть одну жертву из упомянутых тобой обвиняемых, я вижу все основания говорить про тебя, как про лицемера.

На этом да, если у тебя нет аргументов и имен жертв, продолжать диалог с лицемером и манипулятором я не буду.

я вже сказав. Рорсійськомовні котрі роблять мені зауваження з української - автоматично йдуть нахуй!

Я дослухаюсь до порад лише заумови, коли той хто радить досяг успіху в тому, в чому радить.
Грати в розумника з української погугливши - це саме підгорати, Валєрусік.

я вже сказав. Рорсійськомовні котрі роблять мені зауваження з української - автоматично йдуть нахуй!

Я дослухаюсь до порад лише заумови, коли той хто радить досяг успіху в тому, в чому радить.
Грати в розумника з української погугливши - це саме підгорати, Валєрусік.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Кстати, о языке... Сегодня обратил внимание, спускаясь по Полтавскому с ХГ, переезжая ж/д мост, слева на здании видишь огроменный банер с надписю "ремонт БИТОВОЇ техніки":рл:

Та ну да. Вони стояли там і квіти кидали. І їх ніхто не упізнав, і взагалі беркут - то благодійницька організація.

Якби був брак доказів, їхню справу закрили б давно. А так - спромоглися лише через коліно, замінивши суддів.

так их и нет в достаточном количества ибо если были бы то обвинительный приговор был бы в 2015м

Кстати, о языке... Сегодня обратил внимание, спускаясь по Полтавскому с ХГ, переезжая ж/д мост, слева на здании видишь огроменный банер с надписю "ремонт БИТОВОЇ техніки":рл:

Всеж таки краще робити помилки і переходити на українську.
Ніж просто писати російською.

Не робить помилок лише той хто нічого не робить :незнаю:
Мова це така "штука" яку можливо освоїти лише практикою та вдосконаленням.

А якщо там не помилка, а навмисне спотворення?

На ХФ є такі. І взагалі у мордора є така тактика висміювання української.
Вони ще з початку ХХ сторічча створювали і підтримували образ українця як придуркуватого добряка в шароварах.
Недарма й досі ця справа живе. Навіть авто гілка ділить на " карєнних гарадскіх" та "дєрєвєньщіну". Це з тієї ж пропаганди. Де селюки розмовляють українською, а гарадскіє гаварят па русскі.

Проте на рекламі я гадаю таким займатись ніхто не буде.
Скоріше за все просто русизм. В російськомовному Харкові складно не вживати русизмів :(
Якщо не облишать цю справу, то згодом все прийде до ладу :)

Вкладення

• 12000000.webp
    12000000.webp
    164.4 КБ · Перегляди: 230
Валера, тут тебе аргументы против логики Варламова привезли.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В Германии по газонам можно и нужно ходить. И вот ведь какое дело - они не вытаптываются.
А где нужно как-то ограничить доступ - высаживают кусты.

Так что это не идеи Варламова плохие, а реализация на местах хромает.

В Германии по газонам можно и нужно ходить. И вот ведь какое дело - они не вытаптываются.

там же не про людей, а про машины на газонах

Понимаете, когда нарид голосует "за кого угодно, только не за Х", то он всегда будет получать максимальных пидаров во власти. Можно бесконечно рассказывать, что "мы хотели как лучше"

...Овоща надо менять , менять как можно скорее , кто угодно , полюбэ будет лучше , чем туповатый зэк , ставленник донецкого вора...
Буде краще , тре т¡льки трохи почекать ...(с)
ГГГ :браво:

газонные смеси есть спортивные - как раз шо б по ним ходили
и декоративные - ходить нельзя

подозреваю что тупо вопрос распила бабла, декоративный можно каждый год пересаживать - вытоптали же :D

Назад
Зверху Знизу