Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
я вже сказав. Рорсійськомовні котрі роблять мені зауваження з української - автоматично йдуть *****!

Я дослухаюсь до порад лише заумови, коли той хто радить досяг успіху в тому, в чому радить.
Грати в розумника з української погугливши - це саме підгорати, Валєрусік.

я вже сказав. Рорсійськомовні котрі роблять мені зауваження з української - автоматично йдуть *****!

Я дослухаюсь до порад лише заумови, коли той хто радить досяг успіху в тому, в чому радить.
Грати в розумника з української погугливши - це саме підгорати, Валєрусік.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Кстати, о языке... Сегодня обратил внимание, спускаясь по Полтавскому с ХГ, переезжая ж/д мост, слева на здании видишь огроменный банер с надписю "ремонт БИТОВОЇ техніки":рл:

Та ну да. Вони стояли там і квіти кидали. І їх ніхто не упізнав, і взагалі беркут - то благодійницька організація.

Якби був брак доказів, їхню справу закрили б давно. А так - спромоглися лише через коліно, замінивши суддів.

так их и нет в достаточном количества ибо если были бы то обвинительный приговор был бы в 2015м

Кстати, о языке... Сегодня обратил внимание, спускаясь по Полтавскому с ХГ, переезжая ж/д мост, слева на здании видишь огроменный банер с надписю "ремонт БИТОВОЇ техніки":рл:

Всеж таки краще робити помилки і переходити на українську.
Ніж просто писати російською.

Не робить помилок лише той хто нічого не робить :незнаю:
Мова це така "штука" яку можливо освоїти лише практикою та вдосконаленням.

А якщо там не помилка, а навмисне спотворення?

На ХФ є такі. І взагалі у мордора є така тактика висміювання української.
Вони ще з початку ХХ сторічча створювали і підтримували образ українця як ******куватого добряка в шароварах.
Недарма й досі ця справа живе. Навіть авто гілка ділить на " карєнних гарадскіх" та "дєрєвєньщіну". Це з тієї ж пропаганди. Де селюки розмовляють українською, а гарадскіє гаварят па русскі.

Проте на рекламі я гадаю таким займатись ніхто не буде.
Скоріше за все просто русизм. В російськомовному Харкові складно не вживати русизмів :(
Якщо не облишать цю справу, то згодом все прийде до ладу :)

Вкладення

• 12000000.webp
    12000000.webp
    164.4 КБ · Перегляди: 220
Валера, тут тебе аргументы против логики Варламова привезли.

Валера, тут тебе аргументы против логики Варламова привезли.

В Германии по газонам можно и нужно ходить. И вот ведь какое дело - они не вытаптываются.
А где нужно как-то ограничить доступ - высаживают кусты.

Так что это не идеи Варламова плохие, а реализация на местах хромает.

В Германии по газонам можно и нужно ходить. И вот ведь какое дело - они не вытаптываются.

там же не про людей, а про машины на газонах

Понимаете, когда нарид голосует "за кого угодно, только не за Х", то он всегда будет получать максимальных *****ов во власти. Можно бесконечно рассказывать, что "мы хотели как лучше"

...Овоща надо менять , менять как можно скорее , кто угодно , полюбэ будет лучше , чем туповатый зэк , ставленник донецкого вора...
Буде краще , тре т¡льки трохи почекать ...(с)
ГГГ :браво:

газонные смеси есть спортивные - как раз шо б по ним ходили
и декоративные - ходить нельзя

подозреваю что тупо вопрос распила бабла, декоративный можно каждый год пересаживать - вытоптали же :D

Начало 90х - еще советские вывески на украинском.

Назад
Зверху Знизу