Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
за 27й ниче плохого говорить не буду. у нас на этаже училка английского из университетского лицея отзывалась за хороший уровень английского у 27го.

вот английский в то время был ужасный. у нас преподавала какая-то ооочень пожилая учительница на уровне лондон из э кэпитал оф грейт британ :D после школы с английским уклоном разница чувствовалась просто невероятно

но по окончании на олимпиаде выиграли два из них и конечно же я. при том, что математика в нашей школе была ацтой. вытянуть знания за пол года более чем достаточно, главное суметь воспитать трудолюбие у ребенка.

я согласен, это ж равно как покупка зеркалки не делает тебя фотографом.
с другой стороны любые крайности плохи, не важно будет это золотая молодежь или маргиналы/люмпены. нужно искать золотую середину.

Да взять хотя бы упоротое порохоботство, переросшее в тягание сюда всякой ***ни.

Ну візьми, і шо?
Можливо для вас ХФ це "вийті в люді і сєбя показать". Для мене це атракціон розваг. Не більше.

І таки люди що підтримували і підтримують пороха володіють більш розвивненими навиками причинно наслідкового зв'язку та уміння перевіряти та аналізувати факти.
Вже відбулося дуже багато подій при новій владі, що підтверджує позицію прихильників Пороха. Це вже факти що відбулись. І наслідки яких в процесі або вже також відбулись.

І таки люди що підтримували і підтримують пороха володіють більш розвивненими навиками причинно наслідкового зв'язку та уміння перевіряти та аналізувати факти

Ага. Я видел твоё умение проверять и анализировать, когда ты сюда ****о тащил, которое опровергли.

Оскільки за навчання я мав платити сам, то на третьому курсі пішов працювати в компьютерний відділ МКС. Де постійно відвідував семінари з приводу заліза і в решті решт став наставником в кузні кадрів МКС,

Что-то тут не договариваешь, а первые два курса как оплачивал, если сам, бедняжка?

Ага. Я видел твоё умение проверять и анализировать, когда ты сюда ****о тащил, которое опровергли.

А я бачив ваші намагання доїбатись до формулювання, а коли запитую в лоба по суті - христоматійно зливаєтесь.
І так з любим ватніком, вони можуть годинами маніпулювати переводити на обговрення того хто новину приніс, але коли в лоба по суті новини питаєш - зливаютсья 10 з 10.

Тому від вас (латентних та відкритих ватніків) про здатність критично мислити не треба, прошу.
Щоб сформувати вашу позицію достатньо було лише заголовків.
Ви з'їли і тарифи і ротердам + і свинарчуків і вбивство брата, і борщовий набір, і мову на хліб, і бізнес на крові, і мародера і оте все. Де було ваше критичне мислення?
Ніде.

Наобирали.
Знову Ківа?

Секта "хуже нє будєт" чи бачили ви коли небудь раніше таку ***ню в раді?

А я бачив ваші намагання доїбатись до формулювання, а коли запитую в лоба по суті - христоматійно зливаєтесь.
І так з любим ватніком, вони можуть годинами маніпулювати переводити на обговрення того хто новину приніс, але коли в лоба по суті новини питаєш - зливаютсья 10 з 10.

Что ж ты слился ответить на мой вопрос то, *****болик?

Тому від вас (латентних та відкритих ватніків) про здатність критично мислити не треба, прошу.
Щоб сформувати вашу позицію достатньо було лише заголовків.
Ви з'їли і тарифи і ротердам + і свинарчуків і вбивство брата, і борщовий набір, і мову на хліб, і бізнес на крові, і мародера і оте все. Де було ваше критичне мислення?
Ніде.
Вот очередной пример ****а в твоей голове: кто против святого пороха - тот ******.

Наобирали.
Знову Ківа?

Секта "хуже нє будєт" чи бачили ви коли небудь раніше таку ***ню в раді?

Народный депутат IX созыва от фракции Оппозиционная платформа — За жизнь

причем тут зеля)

а видели всякое, добкин один чего стоил

Что ж ты слился ответить на мой вопрос то, *****болик?
я тебе не вважаю за співбесідника
Вот очередной пример ****а в твоей голове: кто против святого пороха - тот ******.

Порох - єдиний 100% проукраїнський кандидат був.
Всі інші свідомо чи не свідомо антиукраїнські та проросійські в різній ступені.

Ватнік - це людина що має проросійські та\або антиукраїнські погляди.
Є відкритий ватнік, який відкрито заявляє що він проросійський.
Є латентні. Які навіть для себе вважають себе проукраїнскими, проте всі рішення вони підтримують на користь росії.

То в чому я не правий?

Народный депутат IX созыва от фракции Оппозиционная платформа — За жизнь
причем тут зеля)
а видели всякое, добкин один чего стоил

При чому тут Зєля?
Я кажу про те кого наобирали.
Ага, Добкіна та бійки. А тут щодня тепер такого калібру факапи.

А химию и биологию где в Харькове норм преподают? Ну там с дабораторными, практическим
В нашей в лучшем случае опыты по телику покажут, а оформить работу дома

ооо, я вообще хз на этот счет.
если в контексте 27й школы, то 20 лет назад химия и биология была весьма средненькой. у нас был один победитель олимпиад, но то больше саморабота, чем вклад школы.

ибо математика - 2 занятия в неделю, физика - 2 занятия в неделю, ШАГ 1 занятие в неделю, украинская литература - 1 занятие в неделю.

а какое у тебя впечатление (отзыв) про шаг?

Представляю хруя в верховной раде (в паралельной вселенной), который постит от пети посты на хф

я тебе не вважаю за співбесідника

Порох - єдиний 100% проукраїнський кандидат був.
Всі інші свідомо чи не свідомо антиукраїнські та проросійські в різній ступені.

Ватнік - це людина що має проросійські та\або антиукраїнські погляди.
Є відкритий ватнік, який відкрито заявляє що він проросійський.
Я латентні. Які навіть для себе вважають себе проукраїнскими, проте всі рішення вони підтримують на користь росії.

То в чому я не правий?

За спiврозмовника.

Во всём не прав. Но доказать тебе это не удастся ибо читай Игоря.

а какое у тебя впечатление (отзыв) про шаг?
херня-херней если честно. в качестве "кружка" по интересам для малого - сойдет. но если говорить об полном обучении - фигня. мне доводилось "выпускников" шага собеседовать и даже с одним аж несколько месяцев поработать.

• Це лайк!
Реакції: Flit
За спiврозмовника.

Во всём не прав. Но доказать тебе это не удастся ибо читай Игоря.
Співрозмовник, так.

Це те про що я казав з самого початку.
Коли вам не даєш "мутної водички" для маніпуляцій, у вас одразу ж дискусійна дизфункція настає :D

Назад
Зверху Знизу