Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Співрозмовник, так.

Це те про що я казав з самого початку.
Коли вам не даєш "мутної водички" для маніпуляцій, у вас одразу ж дискусійна дизфункція настає :D

Это ты думаешь, что у нас какая-то дисфункция.
А по факту о политических взглядах с тобой никто дискутировать просто не хочет, наверное.
Лично я не считаю тебя собеседником для политических баталий.
Но потыкать тебя в несоответствия того ****а, что ты тащишь к реальности - это запросто и с удовольствием.

Я з дитинства захоплювався компами та радіелектронікою.
Збирав підсилювачі, світломузику, всякі блималки\моргалки\пищалки.
Батьками я не був балуваний на подарунки, тому на свій комп мені прийшлось самому заробляти. І він з'явився лише у 9му класі.

Потім закінчив факультет "Комп'ютерні та інформаційні технології" і спеціальність "Комп'ютерні системи та мережі".
Оскільки за навчання я мав платити сам, то на третьому курсі пішов працювати в компьютерний відділ МКС. Де постійно відвідував семінари з приводу заліза і в решті решт став наставником в кузні кадрів МКС, Розробляв методички для внутрішнього користування по напрямку комп'терної периферії. Потім переріс роздрібну торгівлю і мене запросили у корпоративниий відділ рпацювати з головним замовником Авалем. Продавати важкі рішення.

Потім криза 08 року. Пішов працювати з товаришем. Мали декілька ідей свого бізнесу, не мали грошей. Хотіли заробити. Проте будівництво дає змогу прокормитись, а от розвиватись там важко.
Вирішив повернутись знову до компьютерної тематики.
Оскільки я мав досвід роботи з залізом та його розробкою. Мені було легко піти в тестери. З першої співбесіди мені запропоноували офер в дві крупні компанії Харкова.

Якщо для тебе людина що має профільну освіту, що пропрацювала 8 років з комп'ютерним залізом а потім подалась до тестування то випадковість - мені важко буде далі щось пояснювати.

Тому твої випад про "випадковість" і ИТ не відповідає дійсності. Іншими словами - це брехня.
ай какой молодец! вы только ***** поглядите! :підстолом:
1. на 3 курсе пошел в МКС где стал "наставником".... :іржач:
2. разрабатывал методички :підстолом:

будучи "студентом", ага.... настало время ахруительных историй "становления" одного простого сельского парубка в "успешного" вайтишника.. сквозь тернии к звездам ***** (с промежуточными остановками на стройках)...

А по факту о политических взглядах с тобой никто дискутировать просто не хочет, наверное.

прогнозовано :нудно:

Знову про себе в множині пишеш?
Чи хто такі ті ніхто?
Так як подивитись пости - то зі мноюдискутують тут постійно. Он кнурок застарілий жодного мого поста не пропускає, підніми очі вище )))
Ти що, врьош?

з.і. твоє оте "навєрноє", я розумію що ти таким чином почав прикривати дупу, на випадок коли я тобі скажу що ти врьош, а ти такий, ніхуя я додав навєрное. Так от - то також маніпуляція. Протулити речення брехні а потім додати "навєрное". Геббельс називав цей метод "метод гнилого оселедця".

а что там с электрикой из РФ?!

"дискутують" тут з "ним постийно" :підстолом:
граждане, кто нибуть объясните этому сельскому недоумку что такое "дискуссия" и что такое "чмырение" и в чем разница между первым и вторым... :підстолом:

прогнозовано :нудно:

Знову про себе в множині пишеш?
Чи хто такі ті ніхто?
Так як подивитись пости - то зі мноюдискутують тут постійно. Он кнурок застарілий жодного мого поста не пропускає, підніми очі вище )))
Ти що, врьош?

з.і. твоє оте "навєрноє", я розумію що ти таким чином почав прикривати дупу, на випадок коли я тобі скажу що ти врьош, а ти такий, ніхуя я додав навєрное. Так от - то також маніпуляція. Протулити речення брехні а потім додати "навєрное". Геббельс називав цей метод "метод гнилого оселедця".

Ну не тебе ж писать про манипуляции, ну в самом деле. :)

Нарешті норм спорт підійшов

То хто такі "ніхто" ?
Буде конкретний перелік, чи знову зішлешся на дискусійну дизфункцію?
а давай пойдем "от противного".. ты же "в универистетах обучался" да? там тебя такому подходу как раз и должны были учить. перечисли ка - кто с тобой тут именно "общается"? а потом методом исключения и выведем ответ на твое всхрюкивание. давай, селюк, докажи что "та й ми, химко, люди" :іржач:

:попкорн:

а давай пойдем "от противного"
давай, тідльки після того як Валєра дасть відповідь на поставлене йому запиатння.
Хоча він вже злив, малоймовірно що будуть потуги маніпулювати далі.

быстро сломался.. :нудно: мда, хруй уже не тот... стареет, глупеет (хотя казалось бы - куда дальше то?)

Я ж уже сказал всё. Ты прочитал буквы, но смысла не понял?
Так это то, о чём я говорил - бесполезно в твоём случае.

быстро сломался.. :нудно: мда, хруй уже не тот... стареет, глупеет (хотя казалось бы - куда дальше то?)

Ти примітівний як равлик.
Твоя спроба видати за злив те що я не піддаюсь на твої дитячі маніпуляції виглядає старо і убого. Як ти.

Хвилинка "Коломойськоведення". Якщо вам було не зрозуміло, чому Коломойського останнім часом стало так багато, то все дуже просто – Коломойський веде війну за вплив. Причому, одразу на декількох фронтах. Щоб розібратись у тому, що це за війни такі, ми написали дуже крутий текст (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
). Ви його прочитайте, але якщо часу немає, то ось тезісно:

1. Хто забув, у ФБР веде розслідування щодо відмивання коштів у США і там фігурує Коломойський. Щоб його не видали США, він свого часу переїхав зі Швейцарії до Ізраїлю. Але Ізраїль не рятує від США, коли мова йде про відмивання коштів, тож Коломойський повернувся до України.

2. На початку здавалося, що завдяки Зеленському Коломойський закріпиться у владі і зможе робити все що схоче. Свій президент, свої люди у ОП, свої депутати у "Слузі народу", фракції Тимошенко, групі "За майбутнє" та серед мажоритарників. Але не вийшло.

3. Фракція Тимошенко на ситуацію не впливає. У групі "За майбутнє" усі працюють на свій інтерес, і себе захистити не можуть, згадайте Дубневича. У СН спочатку було усього 24 депутати, які орієнтувалися на Коломойського. Потім Олександр Ткаченко з "плюсів" разом з групою депутатів почали дрейфувати від олігарха кудись у бік. І зараз це близько 10 людей.

4. Андрій Богдан поступово перетворюється не на місток між олігархом та преЗЕдентом, а на стіну між ними. В олігарха навіть з'явився план замінити нелояльного Богдана на Сергія Шефіра.

5. Коломойський воює з МВФ, створюючи хаос. Підтримка акцій противників ринку землі, атаки на міністрів, оце все. Але головний об'єкт для атак Коломойського – це Нацбанк. Мітинги під НБУ, під центральним офісом "Привату", активність Дубінського проти НБУ, і таке інше – це частина цієї війни.

6. І ще про "Приват". Коломойський дуже хоче повернути банк і українські суди можуть стати на його сторону. Тому зараз готується законопроект, що заборонить ексвласникам отримувати назад банки. Цей законопроєкт – гарантія для МВФ і Кабмін вже погодив його з кредитором.

7. Коломойський зміг отримати вплив над "Центренерго" влітку 2019 року. Також після зміни влади посилилися позиції Коломойського на ринку нафтопродуктів, хоча з упевненістю сказати, що ці речі пов'язані між собою, складно.

:)

Я не пойму, ты всё ещё надеешься, что я тебя начну считать за собеседника? :)

Ти колись казав що любиш факти та цифри. Що ти обдарований здатністю критично мислити.
Тримай.

І знову ти попав в просак.

З 13 години до цього часу від тебе 11 постів в цій темі.
Знаєш скільки з них не були відповіддю на мої пости?

Один!

ОДИН, **** :підстолом:

Знаєш що це виходить, виходить ти тільки заради спілкування зі мною тут і сидиш :іржач:
Я ж уже сказал всё. Ты прочитал буквы, но смысла не понял?
Так это то, о чём я говорил - бесполезно в твоём случае.

Ну не тебе ж писать про манипуляции, ну в самом деле. :)

Лично я не считаю тебя собеседником для политических баталий.
Но потыкать тебя в несоответствия того ****а, что ты тащишь к реальности - это запросто и с удовольствием.

За спiврозмовника.

Во всём не прав. Но доказать тебе это не удастся ибо читай Игоря.

Вот очередной пример ****а в твоей голове: кто против святого пороха - тот ******.

Ага. Я видел твоё умение проверять и анализировать, когда ты сюда ****о тащил, которое опровергли.

Да взять хотя бы упоротое порохоботство, переросшее в тягание сюда всякой ***ни.

А я тебя ни в чём не обвинял. Я спросил, ты ответил. Разобрались.
Ты - неслучайный айтишник.
Так что про враньё тоже мимо кассы.

Вот и я думаю, что попал в точку про случайного вайтишника и вызвал возгорание.

Мимо кассы.
Я с детства любил компы и тачки.
Получил компьютерное образование (ХИРЭ, СКС (специализированные компьютерные системы)) и начал айтишный путь ещё в универе.
Потом решил попробовать себя во втором своём увлечении.
Потом вернулся к первому.

А у тебя какое образование? Компьютерное, по профилю?

Назад
Зверху Знизу