Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
И да. Вот это все выше никакого отношение не имеет к Копотиловским *******ам. Какой он ***** крестьянин, он селюк-нувориш. Никто из нас не имел намерения принизить достоинство крестьянства, чмыря невежественное хрюкающее парнокопытное.
Нє не горить в тебе, ватнік, нє. :браво:

А взагалі ****єц, товаріщщі.
До ВР подано законопроект, яким передбачається нагодувати півляма зголоднілих бойовиків, а тут розсусолюють про формулювання, прізвища і проценти.
Спочатку понавибирали молодих і зелених.
Потім виявилося, шо їх треба навчити. Не знаю вже, чиїм коштом, але сиділи вони там у трускавцях, вчилися як стати старими та бурими. Тепер пропонується нагодувати окупованих пенсів. А можна зробити так, шоб це стосувалося лише виборців Зєлєнского? Ну шоб оті 73 зі своїх податків і нагодували нещасних комбайньоров і трактористів?

Проблема ще в тому, що такий закон буде легітимізувати ОРДЛО.
Фактично цим законом Україна визнає що це не окупація, а внутрішня громадянська війна.

Це ще один крок до перемоги ***ла та зняття санкцій з ****и.

Проте ти правий, зебілів цікавить формулювання слів та автори прототипів законопроекту, а не фактичні події :(

Напевно таким чином вони для себе намагаються довести що вони не винні в тих подіях що відбуваються. Зміщують увагу на інші деталі, ігноруючи суть.

перечитай, я там вище писав.

Знгаєш, дискутувати з тобю - це як дискутувати з мухою.
Краще я тебе прибью.

Я даю тебе шанс исправиться. Чей законопроект, про который сказал Сивохо.

В дописах від опонентів Іксрея постійно натрапляю на слово "сельский" в негативному значенні. Це - не наміри, це дійсність.

да. это реальность. хруй - селюк в негативном значение. ты чувствуешь противоречие тут? есть негативные качества как у городских, так же и у селян. хруй собрал набор. в чем диссонанс у тебя?

лиши собі. Тобі більш знадобиться.

Что я слишком быстро перешел к итогу нашего общения? В следующий раз постараюсь помедленнее. Может тогда поймешь что законопроект был подан несколькими фракциями, изначально там слуги народа вообще не было.

Что я слишком быстро перешел к итогу нашего общения? В следующий раз постараюсь помедленнее. Может тогда поймешь что законопроект был подан несколькими фракциями, изначально там слуги народа вообще не было.

1) На обговорення та голосування який законопроект подано?
2) Що по суті? Ти підтримуєш прийняття цього закону?

З.І. "Мінські угоди" угоди також були підписані за давніх часів. Проте лише при Зєлєнском наші війська облишили українські землі і ганебно відступили.

На, документальное видео, а воспользовавшись гуглом можно найти фото с библиотек Рима. Но как я понимаю, произошедшие от обезьян гуглить умеют только про политику :D

любые здания со времени уходят в землю, хоть с потопом хоть нет
элементарные школьные знания. понятно, что для поклонника плоской земли этот факт сложно в голову заходит, но шо уж поделать

і є те, що мене не влаштовує. Я саме про це вище сказав.

ты ему прощаешь все то ******, что он извергает из своей ассенизаторской мокушечки, насосавшись его на просторах интернета, только лишь за то, что он топит за пороха. это как шариковым давали власть большевики, только лишь за преданность революции, а не по профпригодности. ты совок до мозга костей.

З.І. "Мінські угоди" угоди також були підписані за давніх часів. Проте лише при Зєлєнском наші війська облишили українські землі і ганебно відступили.

Посмотрел первые 30 принятых законопроектов этой верховной рады - самое смешное что и там нет никаких слуг народа, а только: народный фронт, гройсман, бпп, бют. :іржач::іржач::іржач:

фейсбук завезли, мозг забыли

ты ему прощаешь все то ******, что он извергает из своей ассенизаторской мокушечки, насосавшись его на просторах интернета, только лишь за то, что он топит за пороха. это как шариковым давали власть большевики, только лишь за преданность революции, а не по профпригодности. ты совок до мозга костей.

Ватнік-Архімед страшний в гніві!

ddffa79ee78252e971648be9.webp

Посмотрел первые 30 принятых законопроектов этой верховной рады - самое смешное что и там нет никаких слуг народа, а только: народный фронт, гройсман, бпп, бют. :іржач::іржач::іржач:

фейсбук завезли, мозг забыли

Не будь сциклом, кажи, Тт підтримуєш прийняття цього закону?

1. законопроект от нескольких политических сил, но судя по всему за основу взят законопроект авторства всех кроме слуг народа
2. А я не читал его, люблю знаешь ли оценивать законопроекты по сути, а не по популистским фразам из фб. А ты читал?

А я не читал его, люблю знаешь ли оценивать законопроекты по сути, а не по популистским фразам из фб. А ты читал?
:підстолом:

Йди ***** сцикун.
Я тебе ще раз зробив, також одним питанням.

****, одне пряме питання, і маніпулятор в калюжі :браво:

Назад
Зверху Знизу