Статус: Офлайн
Повідом.: 33648
Повідом.: 33648
Це лише тому, шо тобі боляче визнавати себе жертвою маніпуляцій ака свінарчукгейт і подібне.
Тобі несила визнати свою неспроможність зрозуміти, що в політиці не буває традиційних - всі там потроху гействують в міру можливостей, і не тільки у нас - включно з Меркель або Трампом.
Ти не в змозі просто змиритися з тим, що, опинившися в іншомовному середовищі, тобі ні з ким виговорити ту кількість слів, яка необхідна людині для відчуття своєї приналежності до соціуму, тому й знайшов вихід для себе у цих словоблуддях та манівцях.
І - ще одне - ви всі, хто навесні істерично диареїв на адресу тодішньої влади, апріорі топили за Зє. Вам від цього нікуди не подітися, вам не подітися від того незабутнього почуття, як вас зробили вони всі разом.
Але ти продовжуй, людині треба кілька тис. слів/день, щоб не почуватися занедбаною.
Проте - це фіаско, Валєр.
Я едва держу себя в руках, чтоб не начать говорить, что ты умственно неполноценный.
Меня так-то не было тут. Ты опять пропагандонируешь и выдаёшь желаемое за действительное.
Это всё, что я хотел бы тебе сказать.

картинго не моя есишо, у вашего богоподобного президента рейтинг падал намного большими темпами, а некоторые из вас за него даже не голосовали
доебался до графика, впрочем ничего нового, типичный порохобот.