3000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Це лише тому, шо тобі боляче визнавати себе жертвою маніпуляцій ака свінарчукгейт і подібне.
Тобі несила визнати свою неспроможність зрозуміти, що в політиці не буває традиційних - всі там потроху гействують в міру можливостей, і не тільки у нас - включно з Меркель або Трампом.
Ти не в змозі просто змиритися з тим, що, опинившися в іншомовному середовищі, тобі ні з ким виговорити ту кількість слів, яка необхідна людині для відчуття своєї приналежності до соціуму, тому й знайшов вихід для себе у цих словоблуддях та манівцях.
І - ще одне - ви всі, хто навесні істерично диареїв на адресу тодішньої влади, апріорі топили за Зє. Вам від цього нікуди не подітися, вам не подітися від того незабутнього почуття, як вас зробили вони всі разом.
Але ти продовжуй, людині треба кілька тис. слів/день, щоб не почуватися занедбаною.
Проте - це фіаско, Валєр.

Я едва держу себя в руках, чтоб не начать говорить, что ты умственно неполноценный.

Меня так-то не было тут. Ты опять пропагандонируешь и выдаёшь желаемое за действительное.

Это всё, что я хотел бы тебе сказать. :)

• Це лайк!
Реакції: koty
55-11-12

"падаєт" :D
11<12, мерщій до школи неук

:іржач: картинго не моя есишо, у вашего богоподобного президента рейтинг падал намного большими темпами, а некоторые из вас за него даже не голосовали

ти колізей відкопав вже?

На, документальное видео, а воспользовавшись гуглом можно найти фото с библиотек Рима. Но как я понимаю, произошедшие от обезьян гуглить умеют только про политику :D

Дійсно, який процент законопроектів поданих Слугою Народа прийняли в другому читанні а який не прийняли?

Действительно, какой процент поданных текущей ВР законопроектов приняли во втором чтении, а сколько не приняли?

Действительно, какой процент поданных текущей ВР законопроектов приняли во втором чтении, а сколько не приняли?

Дійсно, який процент законопроектів поданих Слугою Народа що були не прийняті?

На, документальное видео, а воспользовавшись гуглом можно найти фото с библиотек Рима.
Тримай

06d4206274760bbbdc27daf.webp

Тричі на день, протягом 40 наступних років.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Игорь Райнин, бывший глава Администрации президента Петра Порошенко, оказался членом пророссийской партии ОПЗЖ и в среду возглавил ее харьковскую ячейку.

и что же по этому поводу скажут сельские политологи?
:попкорн:

Дійсно, який процент законопроектів поданих Слугою Народа що були не прийняті?

Я чекаю на твою відповідь. Дійсно, який процент законопроектів поданих Слугою Народа що були не прийняті?

Я чекаю на твою відповідь. Дійсно, який процент законопроектів поданих Слугою Народа що були не прийняті?

ты про райнина сначала прохрюкай, а потом уже что то жди от него

нашел хом видео то ли из песочина, то ли из покотиловки
третьего определите сами :ги:

Назад
Зверху Знизу