Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Я тобі поставив це питання, от ти і давай статистику показуй.
Я кажу що пеерважна більшість законопроектів поданих Слугою Народу приймаються. І поданий Сівохою про пенсії - також буде неодмінно прийнятий найближчим часом (бо цього вимагає ***ло).
Вважаєш що це не так? Наведи факти.

давай теперь расставим точки над i

Ты утверждаешь что:
1. Подавляющее большинство законопроектов принятых ВР во втором чтении - поданы представителем "Слуга народа".
2. Подавляющее большинство поданных законопроектов, которые поданы представителем "Слуга народа", принято во втором чтении на данный момент.

Выбери один из вариантов.

давай теперь расставим точки над i

Ты утверждаешь что:
1. Подавляющее большинство законопроектов принятых ВР во втором чтении - поданы представителем "Слуга народа".
2. Подавляющее большинство поданных законопроектов, которые поданы представителем "Слуга народа", принято во втором чтении на данный момент.

Выбери один из вариантов.

Ти ****абол.
Ні.
Ні.
Я такого ніде не казав. І ти ****абол тому що не зможеш навести мої слова де я таке казав би.

Я кажу що Переважна більшість законопроектів поданих Слугою Народа прийняті або будуть прийняті.
Тому коли реєструється законопроект Слуги Народа - майже 100% вірогідність що він буде прийнятийц найближчим часом.
Особливо коли мова йде про закони, яких вимагає ***ло.

Не журіться! Адже нам судилося назавжди увійти в Історю! Про нашу дурість напишуть романи.

А зараз ще платіжки за опалення по новій ціні газу підуть :їжа:

Протягом осені частка тих, хто ставиться до Зеленського позитивно, зменшувалась: 73% в вересні, 66% - в жовтні, 64% на початку листопада, 52% - в кінці листопада.

040b6112c343ff4e42c8378.webp

Колись давно в Україні селянство було рушієм та уособленням всього прогресивного, носієм національної ідентичності. Селянин звик почуватися господарем на своїй землі, дбайливо ставився до неї та готовий був її боронити. Це дуже не подобалося творцям Пролетарської революції, бо національна свідомість була завадою для зведення Імперії Рад, в якій не передбачалося приватної власності та громадянина, як особистості. Тому було запущено потужну та багаторічну кампанію зі знищення селянства "каккласса", з дискредитації сільського укладу, з паплюження національних рис та культурної самоідентифікації. Пролєтарії "на ура" хавали тезу про другорядність та меншовартість селянства, передаючи від батька до сина цю ідеологему, одночасно, "причепом" навчаючися зневажати культуру і мову того народу, на землі якого вони (здебільшого) прийшли.
І сьогодні ми бачимо відголоски цього совкового виховання, де мешканці міст/місць з трохи більшим населенням зневажливо ставляться до мешканців трохи менше населених пунктів)).

Чути лускіт Архімєдового пєрдака :браво:

Ти ****абол.
Ні.
Ні.
Я такого ніде не казав. І ти ****абол тому що не зможеш навести мої слова де я таке казав би.

Я кажу що Переважна більшість законопроектів поданих Слугою Народа прийняті або будуть прийняті.
Тому коли реєструється законопроект Слуги Народа - майже 100% вірогідність що він буде прийнятийц найближчим часом.

У тебя мозг сломался в моих формулировках? Ну у тебя же есть конфетка для этого. Как ты переобуваешься на ходу придумывая по пути доп условия к своим словам. Сколько подано на данный момент законопроектов представителями "Слуга народа"? Сколько принято в данный момент законопроектов во втором чтении?

Колись давно в Україні селянство було рушієм та уособленням всього прогресивного, носієм національної ідентичності. Селянин звик почуватися господарем на своїй землі, дбайливо ставився до неї та готовий був її боронити. Це дуже не подобалося творцям Пролетарської революції, бо національна свідомість була завадою для зведення Імперії Рад, в якій не передбачалося приватної власності та громадянина, як особистості. Тому було запущено потужну та багаторічну кампанію зі знищення селянства "каккласса", з дискредитації сільського укладу, з паплюження національних рис та культурної самоідентифікації. Пролєтарії "на ура" хавали тезу про другорядність та меншовартість селянства, передаючи від батька до сина цю ідеологему, одночасно, "причепом" навчаючися зневажати культуру і мову того народу, на землі якого вони (здебільшого) прийшли.
І сьогодні ми бачимо відголоски цього совкового виховання, де мешканці міст/місць з трохи більшим населенням зневажливо ставляться до мешканців трохи менше населених пунктів)).

а тебе не приходила в голову мысль, что тупизна хруев и есть как раз наследство "совкового виховання"? :попкорн:

Кто автор законопроекта, про который Сивоха сказал?

Кто автор законопроекта, про который Сивоха сказал?

Законопроект буде прийнятий найближчим часом.
Тому маныпулювати на предмет того що це не закон і немає сенсу його обговорювати - це просто маніпіляція. Мета якої перевести обговорення ганебного закону на обговорення людини, яка принесла цю новину.
Це одна з методичок *****ні яку вона регулярно використовую у війні з Україною.

Законопроект буде прийнятий найближчим часом.
Тому маныпулювати на предмет того що це не закон і немає сенсу його обговорювати - це просто маніпіляція. Мета якої перевести обговорення ганебного закону на обговорення людини, яка принесла цю новину.
Це одна з методичок *****ні яку вона регулярно використовую у війні з Україною.

Кто автор законопроекта?

Кто автор законопроекта?

Третьякова Галина Миколаївна
ОБРАНА ПО:
Загальнодержавному багатомандатному округу
ПАРТІЯ:
ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ"
НОМЕР У СПИСКУ:
54
ДАТА НАБУТТЯ ДЕПУТАТСЬКИХ ПОВНОВАЖЕНЬ:
29 серпня 2019р.

**** депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"

Загалом 16 осіб працювало.
10 з яких - Слуги Народу.

Третьякова Галина Миколаївна
ОБРАНА ПО:
Загальнодержавному багатомандатному округу
ПАРТІЯ:
ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ"
НОМЕР У СПИСКУ:
54
ДАТА НАБУТТЯ ДЕПУТАТСЬКИХ ПОВНОВАЖЕНЬ:
29 серпня 2019р.

**** депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"

Она одна там? Кто там еще?

Она одна там? Кто там еще?

Ще 10 слуг народу та Тимоха та безпартійні.

До чого ти ведеш?
Знову спроба маніпуляцій в бік незначних відхилень?
Суті не змінить.

Законопроект фактично поданий СЛугами Народу на вимогу путіна.
Буде прийнятий до зустрічі сцикуна з ***лом.

ты начал сложно писать. раньше у тебя речь живее была.

Я давно тут упоминал, что раскулачивание было трагедией. И всегда говорил, что кулаки - это база экономики страны. Во-первых, село всегда дает демографический дебет. А демография как никогда является сейчас залогом успеха. Во-вторых, кулак - это априори трудолюбивая личность, плюс он аккумулирует вокруг себе несколько человек в помощь и точно не пьяниц и тунеядцев. В-третьих, мелкие хозяйства это экстенсивное производство в противовес транснациональным агрохолдингам. Что это дает - снижение безработицы и естественное распределение средств среди население. Пролетарии - это основное топливо революций, читай майданов. Я всегда говорил, что крестьяне единственная надежда в стране, но это теоретически, этого не будет. Не дадут. Ты как-то выборочно нас читаешь.
И да. Вот это все выше никакого отношение не имеет к Копотиловским *******ам. Какой он ***** крестьянин, он селюк-нувориш. Никто из нас не имел намерения принизить достоинство крестьянства, чмыря невежественное хрюкающее парнокопытное.

Ще 10 слуг народу та Тимоха та безпартійні.

До чого ти ведеш?
Знову спроба маніпуляцій в бік незначних відхилень?
Суті не змінить.

Законопроект фактично поданий СЛугами Народу на вимогу путіна.
Буде прийнятий до зустрічі сцикуна з ***лом.

Угу, два представителя батькивщины, опзж, за майбутне. Изначально там вообще слуг народа не было, законопроект без буквы Д. Это чей законопроект?

Угу, два представителя батькивщины, опзж, за майбутне. Изначально там вообще слуг народа не было, законопроект без буквы Д. Это чей законопроект?

Єслі би у бабушкі бил би ***?

Ми говоримо за законопроект який подали Слуги Народу і який буде незабаром прйинятий.

до речі, голова профільного комітету, який розглядатиме цей проект та рекомендуватиме його верховній раді.

Ага, я бачив.
За версією дна - рано обговорювати, бо велика вірогідність що не приймуть.

Назад
Зверху Знизу