Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
ти колізей відкопав вже?

На, документальное видео, а воспользовавшись гуглом можно найти фото с библиотек Рима. Но как я понимаю, произошедшие от обезьян гуглить умеют только про политику :D

Дійсно, який процент законопроектів поданих Слугою Народа прийняли в другому читанні а який не прийняли?

Действительно, какой процент поданных текущей ВР законопроектов приняли во втором чтении, а сколько не приняли?

Действительно, какой процент поданных текущей ВР законопроектов приняли во втором чтении, а сколько не приняли?

Дійсно, який процент законопроектів поданих Слугою Народа що були не прийняті?

На, документальное видео, а воспользовавшись гуглом можно найти фото с библиотек Рима.
Тримай

06d4206274760bbbdc27daf.webp

Тричі на день, протягом 40 наступних років.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Игорь Райнин, бывший глава Администрации президента Петра Порошенко, оказался ****** пророссийской партии ОПЗЖ и в среду возглавил ее харьковскую ячейку.

и что же по этому поводу скажут сельские политологи?
:попкорн:

Дійсно, який процент законопроектів поданих Слугою Народа що були не прийняті?

Я чекаю на твою відповідь. Дійсно, який процент законопроектів поданих Слугою Народа що були не прийняті?

Я чекаю на твою відповідь. Дійсно, який процент законопроектів поданих Слугою Народа що були не прийняті?

ты про райнина сначала прохрюкай, а потом уже что то жди от него

нашел хом видео то ли из песочина, то ли из покотиловки
третьего определите сами :ги:

Гарний стейк, хто шарить?

23debf83bb68bd6a2377.webp

ну обламай, покажи статистику если конечно она у тебя есть и ты не *****бол.

Я тобі поставив це питання, от ти і давай статистику показуй.
Я кажу що пеерважна більшість законопроектів поданих Слугою Народу приймаються. І поданий Сівохою про пенсії - також буде неодмінно прийнятий найближчим часом (бо цього вимагає ***ло).
Вважаєш що це не так? Наведи факти.

Назад
Зверху Знизу