Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
о, опять у *****бола про субъективизм
главное сам же скопипастнул текст, но мозгов понять шо там написано традиционно не хватило :D

вот что вы с хруем за *******ы редкие, сядут в лужу так еще и еблом себя мокаете...

То, что ты припездок, я давно знаю. Так что продолжай ******* на гепу с лавочками. Ты, наверное, еще и парковщикам платишь?

а шо плохого платить за парковку, хотя ***** надо слушать *******а, не способного года прожить без ДТП.

следующий.

вот что вы с хруем за *******ы редкие, сядут в лужу так еще и еблом себя мокаете...

следствие радиационного потопа на площади перед аэропортом :D это там где упали аполлоны с кашпировским :D:D:D

Чёрная пятница на вог.
Кто-то поедет?

Так тебе Вик про систему и написал вон выше..
Она живет сама по себе. И возникла не сегодня и не вчера.

так я вот и в ахуе и с вика и тебя ))) ибо система не меняется пока что, а вы ноете и ноете :іржач: и при Зе врядли что то поменяется, а вы на ****о исходите не понятно почему )

так я вот и в ахуе и с вика и тебя ))) ибо система не меняется пока что, а вы ноете и ноете
Сразу видно того который никогда не пытался что то сменить в херово, но работающем механизме...
И еще и сопротивляющемся..

І навпаки, чого нікого з гіперактивних не цікавить, а нахуя Україна поновила імпорт електроенергії з РФ? І як так трапилося, шо її імпортує компанія Коломойського і продає компаніям Коломойського? Це не бізнес на крові?
Та не, все наши борцуны с коррупцией как то в **** язык засунули...

Сразу видно того который никогда не пытался что то сменить в херово, но работающем механизме...
И еще и сопротивляющемся..

:рл:

вик выше написал что есть та система ) и можно ли ее сменить )

Ти спочатку дай відповідь, наскільки треба бути єбанутим, щоб повестися на цей коломойський розводняк про #звєрствапорошенка,
наскільки треба бути тупим імбіцилом, щоб не бачити особистої неприязні Бєнєдікта до Пороха,
наскільки треба бути задротом-подосрєотом, щоб не бачити, що той саме "клин" вбивається саме з іншого боку, а не з боку вигаданих тобою шанувальників таланту Порошенка...
І - найголовніше питання - що ти забув в цій компанії відвертих довбойобів
... Я так понимаю , эти эпитеты тебе Бенедикт лично нашёптывал , "вбивая клин(тм) з ¡ншого боку":браво:
Это ж каким надо быть
єбанутим
тупим імбіцилом, в в цій компанії відвертих довбойобів
чтобы пытаться :увага:переубедить :увага:собеседника :увага:в подобных выражениях ?!?:незнаю:

ти справді не розумієш різницю між "зламати систему" (с) Грін
та "не пересирати здобутки"?
Ніхто не закликає зламати систему, збудовану десятиріччями, за півроку. Але.
Нахуя було розводити вселенський хайп "про свінарчуков" та "бізнес на крові", коли зрозуміло, звідки там ноги ростуть?
І навпаки, чого нікого з гіперактивних не цікавить, а нахуя Україна поновила імпорт електроенергії з РФ? І як так трапилося, шо її імпортує компанія Коломойського і продає компаніям Коломойського? Це не бізнес на крові?
При Порошенку такої ***ні не було.

:D ***ть а там и есть бизнес ) война это бизнес ) причем самый прибыльный, во всем мире

- і шо характерно, куди не плюнь, всюди таке ж, як і в МО - прокурори, суди, місцеві органи...
І змінити це можна, призначаючи певні кадри
Наприклад, нещодавно в ХО був призначений адвокат Авакова замість ***ової Світличної, да.

:D кадр в системе быстро притреться к соседним шестеренкам и станет одной из них.... тут выбор либо его сломают другие шестеренки либо он станет одним целым с этим механизмом )

ну ок
"там" - це "тоді" чи "тепер" ? :D
Чи однаково? Чого ж тоді в першому випадку порозривало аж до істерики, а зараз ннікого не цікавить?

приелось ) стало нормой

для тебя серверная корея это ****ец и для других для северокорейцев -норма )

Назад
Зверху Знизу