Статус: Офлайн
Повідом.: 19740
Повідом.: 19740
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
о, опять у *****бола про субъективизм
главное сам же скопипастнул текст, но мозгов понять шо там написано традиционно не хватило![]()
То, что ты припездок, я давно знаю. Так что продолжай ******* на гепу с лавочками. Ты, наверное, еще и парковщикам платишь?
вот что вы с хруем за *******ы редкие, сядут в лужу так еще и еблом себя мокаете...
это там где упали аполлоны с кашпировским 

Ну так и пиши - бабло превыше всего![]()
Каждый судит других по себеа когда это было не так?!

опять манипулируешь...почему патриоты что вещают с телека своих детей на убой не отдают, а под лозунгами чужих отправляют
Каждый судит других по себе![]()
Так тебе Вик про систему и написал вон выше..я говорю не про личности а о системе )
Так тебе Вик про систему и написал вон выше..
Она живет сама по себе. И возникла не сегодня и не вчера.
и при Зе врядли что то поменяется, а вы на ****о исходите не понятно почему )Чёрная пятница на вог.
Кто-то поедет?
Сразу видно того который никогда не пытался что то сменить в херово, но работающем механизме...так я вот и в ахуе и с вика и тебя ))) ибо система не меняется пока что, а вы ноете и ноете
Та не, все наши борцуны с коррупцией как то в **** язык засунули...І навпаки, чого нікого з гіперактивних не цікавить, а нахуя Україна поновила імпорт електроенергії з РФ? І як так трапилося, шо її імпортує компанія Коломойського і продає компаніям Коломойського? Це не бізнес на крові?
Сразу видно того который никогда не пытался что то сменить в херово, но работающем механизме...
И еще и сопротивляющемся..
... Я так понимаю , эти эпитеты тебе Бенедикт лично нашёптывал , "вбивая клин(тм) з ¡ншого боку"Ти спочатку дай відповідь, наскільки треба бути єбанутим, щоб повестися на цей коломойський розводняк про #звєрствапорошенка,
наскільки треба бути тупим імбіцилом, щоб не бачити особистої неприязні Бєнєдікта до Пороха,
наскільки треба бути задротом-подосрєотом, щоб не бачити, що той саме "клин" вбивається саме з іншого боку, а не з боку вигаданих тобою шанувальників таланту Порошенка...
І - найголовніше питання - що ти забув в цій компанії відвертих довбойобів

чтобы пытатьсяєбанутим
тупим імбіцилом, в в цій компанії відвертих довбойобів
переубедить
собеседника
в подобных выражениях ?!?
ти справді не розумієш різницю між "зламати систему" (с) Грін
та "не пересирати здобутки"?
Ніхто не закликає зламати систему, збудовану десятиріччями, за півроку. Але.
Нахуя було розводити вселенський хайп "про свінарчуков" та "бізнес на крові", коли зрозуміло, звідки там ноги ростуть?
І навпаки, чого нікого з гіперактивних не цікавить, а нахуя Україна поновила імпорт електроенергії з РФ? І як так трапилося, шо її імпортує компанія Коломойського і продає компаніям Коломойського? Це не бізнес на крові?
При Порошенку такої ***ні не було.
***ть а там и есть бизнес ) война это бизнес ) причем самый прибыльный, во всем мире- і шо характерно, куди не плюнь, всюди таке ж, як і в МО - прокурори, суди, місцеві органи...
І змінити це можна, призначаючи певні кадри
Наприклад, нещодавно в ХО був призначений адвокат Авакова замість ***ової Світличної, да.
кадр в системе быстро притреться к соседним шестеренкам и станет одной из них.... тут выбор либо его сломают другие шестеренки либо он станет одним целым с этим механизмом )...в детском саду :а хто ****іл меньше?
ну ок
"там" - це "тоді" чи "тепер" ?
Чи однаково? Чого ж тоді в першому випадку порозривало аж до істерики, а зараз ннікого не цікавить?