Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ахахах
Соррі шо не по темі
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Кароч
до молодої команди їде адвокат Трампа - втиратиме адвокату Зєлєнского, шоб той переконав патрона не закривати низку справ, в яких зацікавлений Сам (про втручання Рф у вибори, та про причетність Байденівського свинарчука до Злочевського свинарчука)).
**** незабаром новини звучатимуть так : "Між сторонами відбувся дружній обмін балакучими адвокатами".
То тюлени были, а не котики.морские котики утром были?
а теперь боевая кавалерия!!
Перевів би ***дей і всі діла.Вони по іншому не розуміють.Тільки знищення...от я думаю собі:
бути при владі у ***дей - це добре чи погано?
![]()
"Від Богдана до Івана
не було у нас гетьмАна"
Чекатимемо на Мазепу?
![]()
До речі,
я цьому не надав значення:
Шо це за штучки : "Я розповім йому дещо про його оточення, а також чому важливо провести ретельне розслідування" ???
Заметь, все молчат.....где кстати ****осы, что тут за зеленского топили, делись? ой, против олигарха порошенко, конечно же
Страшна.Я б не вдув.Хіба що,може дуже бухий би був.морские котики утром были?
![]()
Илья, ты вроде в курсе современных трендов в стройке. Что-то про такие навесы знаешь? В Европе есть такое? Для нас новая штука, думаю себе сделать, интересно насколько долговечна такая конструкция.дизайну 14 лет, а до сих пор **** ахуенна и современна
а, так вы немного пропустили, что речи про втручання рф уже не идет (кроме украинских сми конечно). речь идет про втручаня команды Порошенко в выборы Трампа. Не зря Петра Алексеевича валили...До речі,
я цьому не надав значення:
Шо це за штучки : "Я розповім йому дещо про його оточення, а також чому важливо провести ретельне розслідування" ???
Илья, ты вроде в курсе современных трендов в стройке. Что-то про такие навесы знаешь? В Европе есть такое? Для нас новая штука, думаю себе сделать, интересно насколько долговечна такая конструкция.
Юра Экон, может ты тоже сталкивался?
меня тоже фэйсбук замучал этими перголами или как-то так
ничего не знаю про них, мой дизайнер тоже
А какие еще варики навеса есть чтобы и свет проникал, и от дождя защищал?
шо, порохофоби справді його звинувачували у втручанні в трамповибори?
И что это значит ?знаешь, что это значит?
морские котики утром были?
![]()