Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Все более убогими порохоботы стали, хотя своего вождя отстаивали до конца....
Сегодняшние дебаты показали кому есть что сказать, а кто будет повторять 5 лет дно и тоже...
Грязнее пороха компании не видел с рождения.
Есть шанс что Украина наконец-то пойдет своим путем. Наслушались уже что Украина= сущ.Президент.
Порох реально проиграл, такого жалкого президента не видел еще в Украине...

Все более убогими порохоботы стали, хотя своего вождя отстаивали до конца....
Сегодняшние дебаты показали кому есть что сказать, а кто будет повторять 5 лет дно и тоже...
Грязнее пороха компании не видел с рождения.
Есть шанс что Украина наконец-то пойдет своим путем. Наслушались уже что Украина= сущ.Президент.
Порох реально проиграл, такого жалкого президента не видел еще в Украине...
Из всего вышеозначенного я понял, что президент ******ов выбрал преЗедента из ******ов
Что в общем-то логично

• Це лайк!
Реакції: Econ
щойно приїхав
зюзлік попіздєлки на стадіоні просрав
дебати просцяв

бойан, да?

Дебаты - днище с обеих сторон были. ******** оба. Но в глазах упорных почитателей выиграл конечно их кумир :незнаю:

Дебаты - днище с обеих сторон были. ******** оба. Но в глазах упорных почитателей выиграл конечно их кумир :незнаю:

Та не может "олигарх против олигархов", "мне не стыдно" быть днищем. Ну и это не было дебатами, самое похоже это батл. Где какашками друг в друга кидаются. Грязная, очень грязная компания, в основном из-за пороха.

А кошевому все равно кто победит

Останнє редагування:

Соглашусь, пожалуй. От Пороха ожидал, что он не начнет скатываться до уровня клоуна, на Зелю просто противно смотреть. Он походу не понимает, что не на любой сцене надо вести себя как в квартале 95.

та ти згадай, які питання читав твій кумир "от наших радиослушателей":
а-ля "тобі не соромно" "коли ****іти перестанеш" і вся решта ***ня

Так все началось же с марионетки, наркомана потом продолжилось другим. Ну и эпично рассматривать всю компанию как равную дебатам.

у Пороха йому брудно
А "мутную историю" (с) про вбитого брата теж Порох придумав і по 1*1 крутив, да?
І про все, шо робилося в державі, зрадойобство оце все - то теж Порох? Саботажі оці - місцеві, судові, ментячі

Все что делалось в государстве конечно не порох, он не мог, он в это время что делал? А, так он же государством управлял, лично в каске с автоматом от ****и защищал. Рубал руки и все прочее.

ти просто сидів у своєму затишку з великою ложкою, голову не напружував, шоб не постаріти рано - так і став "полєзним *****ом", така тобі й ціна. Тепер вибори пройшли, і ти станеш "бєсполєзним *****ом", до наступного маяка, рефлексії -розслабся і чекай, хулє.

А, так же называют всех ботов которые верят этому брехлу. Секта Свидетели 16%

"отвєтка" ? ну да.
ти раніше бери - з чого дійсно все почалося.

И с чего же? с того что пороха все в его же личное гавно и тыкают? Так кто в этом виноват? 5 лет карт-бланша ******* - выгребай.

краще вже сектою, аніж *****ом.
Синонимы

а,рубати руки треба, он воно шо.
А краще - розстрілювати. З кулемета.
Тільки знаєш, отакі як ти, диванні розстріляки, зеленого уявлення не мають, про шо вони патякають.
І шо **** характерно, чогось вважають, шо , коли почнуть розстрілювати, вони чогось опиняться з потрібного боку від кулемета.
А я причем, я же не обещал бороться с коррупцией.

краще вже сектою, аніж *****ом.

Это как, засчитывается за оскорбление избирателей "не твоего кандидата", или опять "я не то мав на увази, а що мав тэ не скажу"?

а,рубати руки треба, он воно шо.
А краще - розстрілювати. З кулемета.
Тільки знаєш, отакі як ти, диванні розстріляки, зеленого уявлення не мають, про шо вони патякають.
І шо **** характерно, чогось вважають, шо , коли почнуть розстрілювати, вони чогось опиняться з потрібного боку від кулемета.

Так а разве ты не такой же? Все эти слова и к тебе применить можно с тем же успехом. :confused:

ну вище ж допис дивись - не закликає, але докоряє, шо Порох не рубав рук
ти читати вмієш?

Так сам порох обещал, что тех кто будет воровать на армии будет рубать руки. Я причем?

так ти буквально сприйняв це? і справді хочеш такого правосуддя?

Т.е. когда он говорит "я вас почув" я должен воспринимать это с противоположным смыслом - "как вел себя так и буду вести себя"

Трохи фактчекінгу від РС
з приводу дебатів і ващщє...

Україна вперше закликала ЄС скасувати візовий режим невдовзі після набуття Незалежності, за президентства Леоніда Кравчука. Офіційно безвізовий діалог стартував на Паризькому саміті Україна-ЄС 9 вересня 2008 року. Водночас візи скасували за президентства Петра Порошенка у червні 2017 року.

Ой, а кто это сделал? :іржач:

а я бачу чергову популятину в дусі
Порох не відрубав руку
не закінчив війну за 3 дні
блабла

і тебе, що під дурника косить, наче не второпаєш про що мова

А я бачу фантазера (тебе), в якого так бомбить, що вiн приписує якусь ***ню опоненту i "показово" начебто розгромлює те, що сам щойно вигадав. Хайпова тема, ага, зараз набiжать однодумцi пiдносити тебе за принциповiсть та приверженiсть iдеалам.

там написано ж
чи для тебе щось нове там?

я так розумію, відверті ****єжи від Молодого ліцца, та їхнє спростування тут репоститися не будуть.

Нет, но лично порох безвиз порешал, ассоциация, которую давали при яныке не при делах.

Это вы репостите это, я буду репостить то что мне интересно.

Порох безвіз втілив
а з часів Кравчука перемови велися - я цього не спростовував
я казав, шо з тим успіхом ці перемови й далі велися б ще 25 років

далі. асоціацію яник просрав, а порох здобув - шось не так?
Тим більше по квотуванню там підсуєтив. Так шо тут перемога,ага.

Можно с нуля построить этот безвиз за 5 лет, если в ЕС не предлагают ассоциацию и вообще не велось переговоров с ЕС? Подписав ассоциацию мог янукович сделать безвиз?

Назад
Зверху Знизу