Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Все более убогими порохоботы стали, хотя своего вождя отстаивали до конца....
Сегодняшние дебаты показали кому есть что сказать, а кто будет повторять 5 лет дно и тоже...
Грязнее пороха компании не видел с рождения.
Есть шанс что Украина наконец-то пойдет своим путем. Наслушались уже что Украина= сущ.Президент.
Порох реально проиграл, такого жалкого президента не видел еще в Украине...
Из всего вышеозначенного я понял, что президент гандонов выбрал преЗедента из гандонов
Что в общем-то логично

• Це лайк!
Реакції: Econ
щойно приїхав
зюзлік попіздєлки на стадіоні просрав
дебати просцяв

бойан, да?

Дебаты - днище с обеих сторон были. Просрали оба. Но в глазах упорных почитателей выиграл конечно их кумир :незнаю:

Дебаты - днище с обеих сторон были. Просрали оба. Но в глазах упорных почитателей выиграл конечно их кумир :незнаю:

Та не может "олигарх против олигархов", "мне не стыдно" быть днищем. Ну и это не было дебатами, самое похоже это батл. Где какашками друг в друга кидаются. Грязная, очень грязная компания, в основном из-за пороха.

А кошевому все равно кто победит

Останнє редагування:

Соглашусь, пожалуй. От Пороха ожидал, что он не начнет скатываться до уровня клоуна, на Зелю просто противно смотреть. Он походу не понимает, что не на любой сцене надо вести себя как в квартале 95.

та ти згадай, які питання читав твій кумир "от наших радиослушателей":
а-ля "тобі не соромно" "коли пиздіти перестанеш" і вся решта хуйня

Так все началось же с марионетки, наркомана потом продолжилось другим. Ну и эпично рассматривать всю компанию как равную дебатам.

у Пороха йому брудно
А "мутную историю" (с) про вбитого брата теж Порох придумав і по 1*1 крутив, да?
І про все, шо робилося в державі, зрадойобство оце все - то теж Порох? Саботажі оці - місцеві, судові, ментячі

Все что делалось в государстве конечно не порох, он не мог, он в это время что делал? А, так он же государством управлял, лично в каске с автоматом от рашки защищал. Рубал руки и все прочее.

ти просто сидів у своєму затишку з великою ложкою, голову не напружував, шоб не постаріти рано - так і став "полєзним ідіотом", така тобі й ціна. Тепер вибори пройшли, і ти станеш "бєсполєзним ідіотом", до наступного маяка, рефлексії -розслабся і чекай, хулє.

А, так же называют всех ботов которые верят этому брехлу. Секта Свидетели 16%

"отвєтка" ? ну да.
ти раніше бери - з чого дійсно все почалося.

И с чего же? с того что пороха все в его же личное гавно и тыкают? Так кто в этом виноват? 5 лет карт-бланша проебал - выгребай.

краще вже сектою, аніж ідіотом.
Синонимы

а,рубати руки треба, он воно шо.
А краще - розстрілювати. З кулемета.
Тільки знаєш, отакі як ти, диванні розстріляки, зеленого уявлення не мають, про шо вони патякають.
І шо сука характерно, чогось вважають, шо , коли почнуть розстрілювати, вони чогось опиняться з потрібного боку від кулемета.
А я причем, я же не обещал бороться с коррупцией.

краще вже сектою, аніж ідіотом.

Это как, засчитывается за оскорбление избирателей "не твоего кандидата", или опять "я не то мав на увази, а що мав тэ не скажу"?

а,рубати руки треба, он воно шо.
А краще - розстрілювати. З кулемета.
Тільки знаєш, отакі як ти, диванні розстріляки, зеленого уявлення не мають, про шо вони патякають.
І шо сука характерно, чогось вважають, шо , коли почнуть розстрілювати, вони чогось опиняться з потрібного боку від кулемета.

Так а разве ты не такой же? Все эти слова и к тебе применить можно с тем же успехом. :confused:

ну вище ж допис дивись - не закликає, але докоряє, шо Порох не рубав рук
ти читати вмієш?

Так сам порох обещал, что тех кто будет воровать на армии будет рубать руки. Я причем?

так ти буквально сприйняв це? і справді хочеш такого правосуддя?

Т.е. когда он говорит "я вас почув" я должен воспринимать это с противоположным смыслом - "как вел себя так и буду вести себя"

Трохи фактчекінгу від РС
з приводу дебатів і ващщє...

Україна вперше закликала ЄС скасувати візовий режим невдовзі після набуття Незалежності, за президентства Леоніда Кравчука. Офіційно безвізовий діалог стартував на Паризькому саміті Україна-ЄС 9 вересня 2008 року. Водночас візи скасували за президентства Петра Порошенка у червні 2017 року.

Ой, а кто это сделал? :іржач:

а я бачу чергову популятину в дусі
Порох не відрубав руку
не закінчив війну за 3 дні
блабла

і тебе, що під дурника косить, наче не второпаєш про що мова

А я бачу фантазера (тебе), в якого так бомбить, що вiн приписує якусь хуйню опоненту i "показово" начебто розгромлює те, що сам щойно вигадав. Хайпова тема, ага, зараз набiжать однодумцi пiдносити тебе за принциповiсть та приверженiсть iдеалам.

там написано ж
чи для тебе щось нове там?

я так розумію, відверті піздєжи від Молодого ліцца, та їхнє спростування тут репоститися не будуть.

Нет, но лично порох безвиз порешал, ассоциация, которую давали при яныке не при делах.

Это вы репостите это, я буду репостить то что мне интересно.

Порох безвіз втілив
а з часів Кравчука перемови велися - я цього не спростовував
я казав, шо з тим успіхом ці перемови й далі велися б ще 25 років

далі. асоціацію яник просрав, а порох здобув - шось не так?
Тим більше по квотуванню там підсуєтив. Так шо тут перемога,ага.

Можно с нуля построить этот безвиз за 5 лет, если в ЕС не предлагают ассоциацию и вообще не велось переговоров с ЕС? Подписав ассоциацию мог янукович сделать безвиз?

повстанці - то ж в Бєслані були
і в Норд-Ості

а в цих денееріях - то таке, дрібна бандючва...

ты походу слабо разбираешься в терминологии. повстанцами они были до этих трагических событий. до - ключевой момент. потому как после него они перешли из повстанцев в террористы. за что собственно собсна их и уничтожили. а вот кто так и остался повстанцем потом имели все шансы легализоваца.

Назад
Зверху Знизу