Mr. Vision
M
***ть, ти навіженийпородистее всех (тактильно приятнее всех) клацал вимар итальянский

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
***ть, ти навіженийпородистее всех (тактильно приятнее всех) клацал вимар итальянский

Вижу , успокоился , продолжим !всё правда
начни с себя - давай пруфы про 10 млн. вот на этих данных и разберем, кто там учтен.
, как ворвался в разговор ?!? 
я недавно где-то читал по всей украине прекратили выдачу загранпаспортов на неопределенное время

А у меня вопрос, почему ты и все остальные уехали именно при Порошенко?
с 27.04 будет преостановлена работа фабрики, так что кто из порохоботов не успел сделать паспорт свалить теперь не получится![]()

с 27.04 будет преостановлена работа фабрики, так что кто из порохоботов не успел сделать паспорт свалить теперь не получится![]()
спічрайтерУ Бєні та Зєлі один ділер.

Яка ти нудота.продолжим !
Чого ти причепився?То до мене,тепер до Лабамута?Ти,не з поліції випадково? Чіпляйся,он..
так дєрзити. Зовсім не тримає удар. Одразу переходить на відгавкування.В українській мові замість клоун варто вживати блаЗЕнь.ну ****о а не клоун же
аналогично...вимикаю
Почитав, де він розповідає, що Приват у нього забрав Порох через акції 1*1.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Значить, ситуація наступна: в Приваті були акції 1*1, а Порох дуже їх хотів. І Гонтарєва сказала йому "А навіщо їх купляти, ми заберем Приват, і акції - причепом".
А потім виявилося шо акції - не такі вже акції, вірніше їх нема, і Порох кричав на Гонтарєву і кидав попільничкою. І прислав Ложкіна вибачитися перед Бєнею, але Бєня не з тих.
З прочитаного зробив 2 висновки:
Чим ближче вибори, тим охуїтельніші історії.
У Бєні та Зєлі один ділер.

Формально да..Он вообще то прав

А они знают вообще об этом что ?Но готовы ли к такому развитию событий представители электората ЗЕ?

вимикаю
Я давно не включаю.аналогично...