Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шо ты ***ть несешь ?такой же фантазией как и дело на гепуса, дела про растрелы на майдане и прочее...
такие как ты всегда найдут оправдание лжи, коррупции и беззаконию

Я-*****.Підшитий.Цього досить.?За все інше-вибач.Давай попробуем разобраться ?
Это вы про расследование которое на 60 процентов оказалось фантазией бигуса, а на 40 уже расследуется ?
Ну ну...
я даже не понимаю о чем ты.
ибо они не гос предприятие де юре
Естественно.. Ты же даже не понимаешь о чем речь..я даже не понимаю о чем ты.

А. ну скажите мне, православные.
Если сыну исполняется 18 ллет 10. Апреля, он может. Принять участие в выборах 2тур? Что ля этого нужно сделать?

Ты же например вот это не читал ?еще раз я в курсах как оно в оборонке местами идет... и в крупнейшем налогоплатильщике в украине ..... УГВ ) там писдец наверно круче чем в оборонке ибо они не гос предприятие де юре
Зараз триває на Прямому трансляція засідання парламентської комісії щодо фактів розбазарювання української армії. Там уже прозвучало купа цікавих повідомлень. Наприклад, комісія взяла до розгляду й попросила НАБУ провести слідчі дії, щодо одної злочинної оборудки 2015 року, якою було завдано шкоди державі на 2 мільйони доларів. От тільки кінцевим вигодонабувачем цієї авантюрної фірми є Олександр Тимошенко - чоловік Юлії Тимошенко. Від цієї компанії родина Тимошенків у звітному 2017 році отримала 800 тисяч гривень прибутку. Це інформація не звідки-небудь, а з електронної декларації кандидата в президенти Юлії Володимирівни Тимошенко.
Ну і де ж ті нацжони з нацкорпусами під родинним палацом тимошенків? Що, з Москви рознарядочка не поступила?.
Далі йдуть просто вражаючі дані про розпродаж за ультра заниженими цінами озброєнь. Наприклад, 201 тисяча гривень за танк (а вони ще й перед продажем до Африки пройшли за наш кошт передпродажну підготовку). Один з нюансів оцінки: танк, який був привезений на наші склади й ні одної хвилини не використовувався, стояв законсервованим, оголошений, що має 80% зносу!!!
Там зараз іде суцільний треш із махінацій Гриценка.
то что пытаются бороться с коррупцией, да но это заставляет более хитрые схемы использовать и ****** подняли в разы за риск )))
такой же фантазией как и дело на гепуса, дела про растрелы на майдане и прочее...
такие как ты всегда найдут оправдание лжи, коррупции и беззаконию
Саме так.Всіх.хто проявив свое волевиявленя,поздоровляю з перемогою вашого кандідата.Але не ридайте потім.І волосся на жопі не рвіть.Готуйте речі...Або вчіться стріляти.Вы выберете в итоге новое лицо...
Не плачьте потом...
Ты же например вот это не читал ?
Нахуя ? Правда? Вы же виноватого нашли ?
Вы же все так охуенно под московскую дудочку сплясали![]()

согласен на 100%Саме так.Всіх.хто проявив свое волевиявленя,поздоровляю з перемогою вашого кандідата.Але не ридайте потім.І волосся на жопі не рвіть.Готуйте речі...Або вчіться стріляти.
Ты опять попал пальцевкруто использовать аргумент: другие тоже ****ят с таким лицом
Ты опять попал пальцев****небо.
Речь шла о том что вам в голову положили нужный кусок, а все вы так и не увидели..
согласен на 100%
Готовьтесь отвечать за свои поступки..
Саме так.Всіх.хто проявив свое волевиявленя,поздоровляю з перемогою вашого кандідата.Але не ридайте потім.І волосся на жопі не рвіть.Готуйте речі...Або вчіться стріляти.

Хто?Відповідальність то не про них.Зали,кафешки,тьорки,****ьож в інеті-от їх доля.Все!Вони сами обрали свю долю.Раби *****!Не чекайте нічого.Скоро ви самі все побачите.Готовьтесь отвечать за свои поступки..

Естественно.. Ты же даже не понимаешь о чем речь..
У меня у поставщика тоже такой ****ец, тоже виноват Порох
Я даже дальше спорить дальше не буду..
Вы выберете в итоге новое лицо...
Не плачте потом...
кто то что то за 10 лет поменял?! нихуяшечки, им нахрен не нужно это, они думают как **** в тепле продержать.Ну так вы почти выбрали нового, с такими же полномочиями.у него дохрена полномочий в виде министров. они могут разрабатывать законы, пропихивать их. да если рада не примет то тут они *****ы.... но разработка законов это не всегда дело ВР )))