Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
...а ще, коли цинк відкривають і беруть звідти один набій - до нього ще 3 штуки приіржавіло, приліпилося. Отакоє.
Про мальчіко-маічько-трусіко буде?

Фуравод считатель полос даже повоевал? Ну ничего себе.

Тушняк и носки пизженные возят, нет не голые и не босые.
Я питав про це.Тушняк-економія на сухпаях.На своїх.Носки-одні викидають,коли брудні.Той,що я віз їх прав.Людина з села.Теж економив.:)

Так,це я коли був!Мішель,земля йому пухом.ще живий був.Десь на початку вересня 14 року.Тепло ще було вдень.:) Про ротації у 15 взагалі мовчу.Додому хлопці їхали з добрими пресами грошей.:)

*****, дайте мне это развидеть. Про пресс денег. :іржач:

:незнаю: тебе лучше знать ваша культура. Но ты говоришь как он 100%

не знаешь термин, но используешь.

ты кстати стучал на своих коллег фанатов, когда они порушали законы штата Иллинойс ? :D фаеры там проносили на стадион или исчо какие гадости.

От тобі і га-га.Все за кошти держави.Куди їх там тратити?Комбат при мені сказав молодим.Дословно-Замітю когось випившим,зніму все.Навіть зубні коронки.Ну,то на передку.Може,далі в тил там іноді і вживають.:незнаю:

не знаешь термин, но используешь.

ты кстати стучал на своих коллег фанатов, когда они порушали законы штата Иллинойс ? :D фаеры там проносили на стадион или исчо какие гадости.

Кому? Мусорам которые нас ****или, шмонали? Вот скажи мне где коллеги с которыми прокатал не одну тысячу км, и где ушлепок хруй.

От тобі і га-га.Все за кошти держави.Куди їх там тратити?Комбат при мені сказав молодим.Дословно-Замітю когось випившим,зніму все.Навіть зубні коронки.Ну,то на передку.Може,далі в тил там іноді і вживають.:незнаю:

Вот сколько Вам лет?

Кому? Мусорам которые нас ****или, шмонали? Вот скажи мне где коллеги с которыми прокатал не одну тысячу км, и где ушлепок хруй.

дат, именно им. иначе ты хуже соучастнега :)

не стучал ты не из за тысяч километров, а потому как тебя твои же бы и научили правилам вашей субкультуры :D а тут то чо, можно и Д'Артаньяна изобразить

Завтра иду в военкомат. Получать профессию.и становится миллионером.
:клас::іржач: Спочатку вивчись,хоч років з п"ять.Бо мені прямо сказали-Стріляти вміе багато.А от командиром розрахунку гармати не кожен може стати.

дат, именно им. иначе ты хуже соучастнега :)

не стучал ты не из за тысяч километров, а потому как тебя твои же бы и научили правилам вашей субкультуры :D а тут то чо, можно и Д'Артаньяна изобразить

Не, ну если ты привык сам на себя стучать то вперёд.

Назад
Зверху Знизу