• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Хуєбанів. Типова європейська міжміська траса це single carriageway з переривчастою роздільною лінією, туристами та дідами на велосипедах уздовж узбіч, та свинями, що перебігають дорогу, все як у нас.

Якщо «система безпеки» добре працює тільки у сферичному космосі у вакуумі, то це хуйня від коня.
Не траса, а дорога, Landstraße. Бо Straße це просто "дорога", "шлях", не "траса".

То може воно не на тінь реагує, а на самого велосипедиста? Це ж яка тінь повинна бути, щоби її звинувачувати, а не самого водія, котрий не тримає достатній боковий інтервал в 2 метри за містом? Десь метрів з 10?

ті моделі які продовжували випускатись (між липнем 2022 та липнем 24 роком) під цю директиву не попадали. попадали тільки абсолютно нові моделі, які вперше проходили омологацію в цей період
А абсолютно нові моделі звісно ж на ринок не впливали, і витрати на їх розробку аж ніяк не могли бути перекладені на поточні моделі, ага.

Ще нагадаю, що виробники добровільно приймають участь у впровадженні регуляцій у практику на кілька років раніше за призначену дату, бо краще перебздіть ніж недобздіть.
Системи AEB переважно впроваджували на кілька років раніше.

А абсолютно нові моделі звісно ж на ринок не впливали, і витрати на їх розробку аж ніяк не могли бути перекладені на поточні моделі, ага.
звісно ж технологію розробляли з нуля і ці фішки в ті моделі впроваджували вперше в житті компанії. а не перенесли з моделей трохи вищого класу в спрощеному вигляді за 20$ сумарно, в яких то всьо було вже давно і не з причин регуляції.
Ціна базового автомобіля непропорційно зросла за останні років 8.
і звісно саме це за 8 років збільшило цінник, а не наприклад продовження збільшення розмірів класів, не мультимедійний фарш чи асистенти (клієнти за то голосували, а не в результаті регуляцій), не проблеми з чіпами і здорожчання компонентів.

p.s. якби ти написав що екологічні вимоги непропорційно збільшили цінник я б навіть не діставав клавіатуру сперечатись. але ж..

Щось нічого подібного не можу нагуглити. Певно не так шукаю.
Це було відео в ТГ каналі. Пам'ятаю що було звуження (скоріш за все це було причиною), машині нічого не заважало, був велосипедист, та яскравий сончний день.
Ще було закордонне відео, як стоїть людина між полосами на газончику, тут авто різко гальмує, він переляканий що від нього хочуть. Але я не можу ствержувати, що там була саме трасса. Може широкий проспект в місті.
Взагалі в ТГ було досить скарг без відео на невідповідне обставинам екстрене гальмування, але зараз поменшало, а може то я перестав їх читати.

Картинка чомусь нагадала цю дискусію про права і обов'язки...

1786634341651.webp

Назад
Зверху Знизу