• 🎉 Форуму - 23 роки!
    З нагоди 23-річчя форуму даруємо знижку 23% на рекламу!
    Використовуйте промокод 23YEARS під час замовлення реклами та отримуйте знижку 23%.
    Промокод діє до 1 вересня 2026 року.
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Нарешті в гугл мепс в ведроїд авто завезли показання швидкості, згідно з гпс, а не тільки обмеження швидкості, яку додали вже досить давно.
У володарів яблофонів начебто швидкість вже давно була.
1787318934690.webp

Так а шо, із отпуска на волах прийшлося їхати?
егеж... через бля-бля-кар забронював собі місце на волу на ім'я Lexus ES, який благополучно довіз до станції метра... Потім метро, потім пішки... Насилу допер того бавула

Нарешті в гугл мепс в ведроїд авто завезли показання швидкості, згідно з гпс, а не тільки обмеження швидкості, яку додали вже досить давно.
У володарів яблофонів начебто швидкість вже давно була.
1787318934690.webp
схоже то щось у тебе місцеве. я з цим "спідометром" на фоні обмеження катався ще в 23 році на AA.

схоже то щось у тебе місцеве. я з цим "спідометром" на фоні обмеження катався ще в 23 році на AA.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Google Maps is starting to roll out a live speedometer for Android Auto users, bridging a long-standing feature gap, as the feature already existed on iOS, Android phones, and CarPlay.
...
Live speedometer has been part of Google Maps’ Android, iOS, and even CarPlay experience, but has not been available on Android Auto. The platform was curiously left behind when the feature was released on Android phones many years ago, and even when it rolled out to iOS and CarPlay in 2024.
Навіть не знаю, що тобі відповісти, якщо ти впевнений в своїй пам'яті...

ок, глянув по датах:

нову тачку я купив в жовтні 2023
а самсунг помер в липні 2024 (відповідно тоді я перейшов на ios)

в цей час я катався з андроід авто та гуглмапс, і там точно був спідометр.

Навіть не знаю, що тобі відповісти, якщо ти впевнений в своїй пам'яті...
наприклад погуглити.

я ймовірніше за все мав гуглмапс бета, тому отримав трохи раніше за офіційний ролаут, який відбувся трохи пізніше, але в 2024.

наприклад погуглити.

я ймовірніше за все мав гуглмапс бета, тому отримав трохи раніше за офіційний ролаут, який відбувся ще влітку 24.
Так це про карплей, тобто яблофони, а не про АА.

це не про карплей. це про карплей та андроід авто.
As for
, it will most likely be released in the next update. So stay tuned.
Моє посилання каже, що вони ніколи так і не викатили цю фічу до липня цього року.
Твої посилання або про карплей, або останнє каже, що "скоріш за все" зарелізять наступним апдейтом.

В мене того спідометру ніколи не було на АА.
Не знаю, що там в тебе було.

В мене того спідометру ніколи не було на АА.
Не знаю, що там в тебе було.
офіційний таймлайн каже таки дійсно не було. ну нехай, або я був частиною якогось a/b теста або галюциную (ймовірніше).
ок, вітаю з оновленням анівей.

Назад
Зверху Знизу