Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Каждый день это круто. Так может как раз кожа так и среагировала на спирт, потому что травмирована от ежедневного бритья безопасной бритвой?
в том то и дело, что тогда, когда эксперементировал, я как раз каждый день и не брился... это было двадцать с гаком лет назад но помню до сих пор и спиртовые лосьены обхожу десятой дорогой. :D

Ну незнаю, у меня Браун, тоже с батарейкой и шнурком. К слову о надежности, я и забыл уже сколько ему лет, еще до ковида мне его подарили. Брауны кстати пионеры в электробритвах, по крайней мере в таких с плоской бреющей головкой.
Я уточнил, что то я про роторные. Кто сеточными бреется, браун хороший вариант наверно.

в том то и дело, что тогда, когда эксперементировал, я как раз каждый день и не брился... это было двадцать с гаком лет назад.
Наверно кожа на лице тогда еще не загрубела :D

А ты им тоже голову брил? Тогда круто. Наверно сейчас специально такие аккумуляторы ставят, чтоб чаще новые бритвы покупали.
Ага.
Ось саме тому, що філіпс витримав лише 2 роки, я і образився і хочу замінити акум, а не купувати нову бритву за 300€ кожні два роки.
Я ж типу з недорогого панасоніка перейшов на дорогий філіпс - series 9000.
А воно ось так ось...

Останнє редагування:
Наверно кожа на лице тогда еще не загрубела :D
Кстати я в командировках по 2 недели каждый день безопасной бритвой и без лосьйона. Н в общем нормально, наверное это кому как с кожей (не)повезло.

Кстати я в командировках по 2 недели каждый день безопасной бритвой и без лосьйона. Н в общем нормально, наверное это кому как с кожей (не)повезло.
Я кстати перепутал, не безопасную, а станок имел в виду. Но вообще да, кожа разная бывает)

1761384031688.webp

Не поверишь, так кожа травмируется еще сильней, просто не будешь этого ощущать) Ну как ни крути, если по живому идет острое лезвие, да еще и не одно, по любому вместе с щетиной слой кожи снимается. Может иногда оно и хорошо, но на каждый день я считаю вредно.
Та усе ок, я кожного дня використовую. Шкіра травмується коли бритва вже стара та тупа. Або якщо це найдешевша одноразова.

• Це лайк!
Реакції: dgr
цікаво а нові брауни вже на літій перейшли? бо маю пʼяту серію, вона ще на NiMh, десь 8 років вже працює без проблем. батарейка як тримала так і тримає.

варто її міняти на щось сучасніше? бо читаю тут ваші проблеми і хз чи ризикувати :D

цікаво а нові брауни вже на літій перейшли? бо маю пʼяту серію, вона ще на NiMh, десь 8 років вже працює без проблем. батарейка як тримала так і тримає.

варто її міняти на щось сучасніше? бо читаю тут ваші проблеми і хз чи ризикувати :D
Ну мені муляло спробувати роторну замість сітки.
А міняти сітку на сітку - ну таке. Якщо працює, то сенсу не бачу.

Вот чего то электробритва не зашла в принципе
Наверное все индивидуально
Раньше очень нравились БИК одноразовые.
Потом маркетинг сделал свое и пришел к жиллет

а що скажеш за автоочистку (докстанція) на старший версіях брауна? працює чи всеодно треба руками чистити?
Скажу, що на роторному філіпсі працює, але це не те, заради чого треба оновлюватись ІМО.
Оригінальні картриджі недешеві, то ж на амазоні купив рідину в літрових ємностях і просто в рідному картриджі міняю.
Але та чистка займає час, +- хвилини півтори. То ж замість чекання я просто під краном промиваю за кілька секунд і далі голюсь. Ну і все одно кінцева мийка з розбиранням має місто. Але це через жирність шкіри голови. Якщо б лише обличчя, то певно воно начисто відмивало.

Останнє редагування:
От за що лугала можна поважати, так це за незмінність дій в разі програшу дискусії. Він просто починає ігнорувати подальші питання чи докази. Іноді, щоби це було не занадто очевидно, він взагалі нічого не пише, типу його немає. Так було вже сотні разів в минулому. Так сталося і з метанольними омивачками.
Ой блин, какой то нудный. У нас страна свободных людей и люди выбирают что покупать а что нет.
Точно так же было и в Украине в 12е-18е годы и каждый раз я покупал безметанодьную омывачку ;)

Назад
Зверху Знизу