3000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Кстати гриппа в этом году
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, тоже чудеса.
Нічого дивного. Двох епідемій одночасно не існує. Перемагає сильніший.

Просто передаються ці хвороби по-різному
Щоб зачепити корону в метро, не обов'язково з усіма пасажирами мати статеві стосунки
А з вічом трохи інша історія :D
Але таке зрозуміти не всім просто тут.
Це добре, що у ковід виявився не такий великий процент летальних випадків як прогнозували спочатку, але все одно він вищий в три рази аніж від грипу.
Ну і найбільше доставляє, коли починають порівнювати епідемії з хворобами яки не передаються від людини до людини, і уж тим паче з ДТП.

а що пишуть померлим від віч? :)
а то тут дехто не розуміє, чому померлому від тромба на фоні ковід в причину смерті пишуть ковід..
Від ВІЧ не помирають, помирають від хвороб супутних СНІДУ.
А що до ковід, з моїх знайомих померло чотири людини від наслідків ковід.

ошибаешься, не во всех. :курю:
но конкретно в этом вопросе у меня больше есть данных чем, к примеру, у тебя.

ЗЫ: и да, я и моя семья уже переболели. в нашей ситуации это был лишь вопрос времени.
Та що ти кажеш, я дуже рада за тебе, хто б сумнівався, що у тебе їх більше. :D
Ми також перехворіли. І я маю наслідки цієї хвороби.

Про яку монополію йдеться?
Коли #вбивбрата? Про #свінорчуков? Про #керченську провокацію, як спробу скасувати вибори? Про #баригу на крові?

Вибач, всіх розіп'ятих хлопчиків не пригадаю вже, та й достатньо.
Свіжих ще можна підкинути да.

Так хто монополіст?

При всех наших разногласиях- люто плюсую:yahoo:
Порошенко был лучшим Президентом Украины. Как ни крути.
Несмотря на то что при нем для меня настала епоха бідності

Знаєш, тут навіть не йдеться про те, чи був він найкращим.
З нинішнім навіть порівнювати немає сенсу, бо Зеленський , взявши до рук клейноди і розгублено повторивши "я президент", так ним і не став за 2 роки.
Йдеться про той рівень безсоромної безпринципності тих людей, які ретранслювали ці нісенітниці від студії 1+1, а в реалі "не бачать" нічого. Ні держзради у справі по вагнерівцям, ні кінця епохи кумівства у випадку з "велюром", ні аморального обміну полоненими, ні провалу вакцинації, ні реваншу януковців...
Хворі люди.

Навіть додати нема чого:пиво:

Знаєш, тут навіть не йдеться про те, чи був він найкращим.
З нинішнім навіть порівнювати немає сенсу, бо Зеленський , взявши до рук клейноди і розгублено повторивши "я президент", так ним і не став за 2 роки.
Йдеться про той рівень безсоромної безпринципності тих людей, які ретранслювали ці нісенітниці від студії 1+1, а в реалі "не бачать" нічого. Ні держзради у справі по вагнерівцям, ні кінця епохи кумівства у випадку з "велюром", ні аморального обміну полоненими, ні провалу вакцинації, ні реваншу януковців...
Хворі люди.

Больних можно лечить. А эти 73% - просто стадо долбоебов, скот тупорылый.

Індія призупинила експорт свого Кощєвільда. Кажуть, у них сплеск захворюваності, і спочатку прищеплять своїх.

Як добре, що наші відповідальні чиновники вчасно пометушили сідницями, проплатили і завезли необхідну кількість.
Як добре було б.

так я не понял ковишилд это плохо или хорошо?

Назад
Зверху Знизу