Mr. Vision
M
Блаблабла а по факту было планомерное развитие отношений под давлением ****и. Кому-то было сложнее, кому-то проще, но развитие шло. И хер бы порох это все сделал даже за 2 срока с нуля.
як з Томосом, так?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Блаблабла а по факту было планомерное развитие отношений под давлением ****и. Кому-то было сложнее, кому-то проще, но развитие шло. И хер бы порох это все сделал даже за 2 срока с нуля.
*****, за кого голос віддаси?Начните думать хотябы сейчас

Я уже забыл его вкус. Не готов Овер 200 гришек платить за тортик.
Ну это не значит что магазины не надо открывать.
як з Томосом, так?
Да даА это на самом деле очень печальные истории и стоили они жизни наших пацанов, которые могли быть живыми, а из-за твари *****инской многих просто нет в живых.

і це не може не бентежити да
Церков МП скільки "понавідкривали" свого часу?
А це не магаз тобі, це земелька/майно ворожої держави, часто незаконно передане міськвладами по всій Україні. І територія, куди ні мєнт не зайде, ні сбушник. І лічильник газовий, пільговий до речі. І хз шо там за заводик підключений після того лічильника.
А магаз - хулє, якщо податки платить, хай хоч конті, хоч рошен, в чому проблема.
та от якраз "по факту" і було блабла
а від бла бла у практичне русло перевів якраз Порох. Як і від глибокої стурбованості до санкцій, до речі.

тортик килограмм нормального в рошене самый дешевый, остальное отлистай от 300 грн за кило минимум.
либо домашний только, за 150 грн будет ****отесто и сливки из пальмового масла
Да да
Только чего то никто не вспоминает против кого они воевали..
Чего то все забыли кто их под Волновахой расстрелял...
Кто под Изварино градами накрывал через границу..
Ни одна падла не вспомнила...
Пришел к власти на крови, ****ец просто![]()
*****, за кого голос віддаси?![]()

Что ясно ? Я тебе написал, там куча всего.. И дезертирство, и героизм, и гибели..
я увімкнув ролик. Намагався отримати сухий залишок. Я не отримав достатньо інформації, крім закиду, що він обіцяв, а не закінчив війну за 2 тжн.
конкретно
що тебе бентежить в цій історії?

як може бути складно , коли нічого не робиться?
"результат роботи багатьох президентів" :гг:
Что ясно ? Я тебе написал, там куча всего.. И дезертирство, и героизм, и гибели..
Но ты же услышал один кусочек ? Правда ? И тебе все стало ясно..
Ну ок... Если тебе все ясно, зачем вопросы задавал ?

а ти ***ть хто ще такий?
Виноват верховный главнокомандующий в том что ему нужно было войска в бой бросать против противника. Или нет ?Пытаюсь понять таки мнение очень граммотных, патриотов, и не *****ов... Рафик таки виноуват или не виноуват?
зубожіннє ж
Ну это точно клиника.. Причем если от тех кто воевал, то в квадрате...там засіло міцно "він обіцяв війну закінчити за 2 тижні"
та вже б за зєзю, другана бєніного
тримай:
турчиновслилкрьім