Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
****** да!
он моего купить очень хочет, но я жеж ниатдамм...
а шо у ття за бюджет и почему именно гольф2?
тогда проще взять 2109ясно.. моему другану по деревнЯм гонять надо и шоб запы недорогие
Просто первый был бы штраф за два года вождения ))) Права получил 05.06.2012.все. в рай не пустят
3.похвастался
и в чем смысл брать 3-х дверку если тупо по деревням её *******тышо???
я в нулячей девятке(пробег 4 тыка) недавно проехался, чуть не блеванул прям в приборку
А что купить за 2.5-3 ? девятку?
и на Носка много тюнячек и прочегоХочется Койловеры и BBS
Как-то так
Колезі вже третій за гарантією обміняли.
В мене з дня покупки працює без нарікань.![]()
Таке саме лайно, як і тплінк.![]()
Як стабільно працює?
Скільки разів на тиждень доводиться перезавантажувати?
Я лише про свій досвід пишу. В мене було щонайменше два-три тплінка, кілька длінків, кілька асусів.
Найменш проблемні - асуси.
В тебе працює нібито? Гаразд. А з чим порівнював?![]()
Доречі, цікаво було б порівняти ваш досвід користування тим лайном в "чистому полі" та в умовах багатоповерхівки, де коло вас щонайменше 10-20 інших роутерів.
Ну давай скажем так, для каждой задачи можно подобрать свое оборудование.Скільки разів на тиждень доводиться перезавантажувати?
Я лише про свій досвід пишу. В мене було щонайменше два-три тплінка, кілька длінків, кілька асусів.
Найменш проблемні - асуси.
Я ще раз питаю: а з чим ти порівнював?
Я порівнював і зробив для себе висновок.
Ти так надмінно кажеш, що складається враження, нібито ти живеш в будинку щонайменше як цей:
А поді ж ти - ні.
Тому давай ти якось свою надмінність десь подінеш?![]()
Ти так надмінно кажеш, що складається враження, нібито ти живеш в будинку щонайменше як цей:
![]()
А поді ж ти - ні.
Тому давай ти якось свою надмінність десь подінеш?
Поясню, якщо тобі незрозуміло, чому я зробив обмовку про багатоповерхівку. Я допускаю, що це лайно у вас працює і навіть працює без глюків. Але ви не є в цьому сенсі хоч скільки-небудь репрезентативною вибіркою.
Бо ваше лайно просто не працює в умовах багатоповерхівок.
Ось ще одно підтвердження того, що тплінк - лайно.
Бери вище - роками.![]()
![]()
Бо ваше лайно просто не працює в умовах багатоповерхівок.![]()
Гівно якесь, як і все від тплінка.![]()
Таке саме лайно, як і тплінк.![]()
Доречі, цікаво було б порівняти ваш досвід користування тим лайном в "чистому полі" та в умовах багатоповерхівки, де коло вас щонайменше 10-20 інших роутерів.
Я допускаю, що це лайно у вас працює і навіть працює без глюків. Але ви не є в цьому сенсі хоч скільки-небудь репрезентативною вибіркою.
Бо ваше лайно просто не працює в умовах багатоповерхівок.
Ось ще одно підтвердження того, що тплінк - лайно.![]()
Зрозуміло, не порівнював ні з чим, але вважаєш, що тплінк - то не лайно.
Цікаво, а чому ти вважаєш, що ВАЗ - лайно? Ти ж не експлуатував його. ВАЗ на 100% відповідає вимогам своїх власників.![]()
![]()
вот я и собираюсь так сделать ) только не сильно охото много перевариватьТакую машину мне кажется можно найти только за дорого, если хорошую, либо за дешево чтобы переваривать\перекрашивать. Спрос на них большой.
Я називаю речі своїми іменами.
Тплінк - лайно.
Це моя особиста думка.![]()
Как оказалось все лайно...Ось ще одно підтвердження того, що тплінк - лайно.