Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки 3.0

• Автор теми Автор теми er1313
  • Дата створення Дата створення
Тут есть пыхари? Нужна небольшая помощь, естественно не за бесплатно. Желательно, кто знаком с коханой

Я думаю эту фразу поймут процентов 20 от прочитавщих.

Перевод: Есть ли айтишники, пишущие на php, нужна помощь по фреймворку kohana.

А я то думаю чью коханую там какие-то пихари пихают...
:D

Тут есть пыхари? Нужна небольшая помощь, естественно не за бесплатно. Желательно, кто знаком с коханой
14097248091.jpg

Так их еще никто не обзывал :підстолом:

Какую-то кохану отпыхать надо?:D

Обновилась наконец-то наклеенной наклеечкой :апстенко:
Месяц вожу и никак не наклею :ги: Простите за флуд, да :ги:
g4obUhd8lig.jpg

А що, Венто настільки мало, що навіть на власний клуб не спромоглися? :trollface:

:іржач: дуже смішно. Ще б запитав чому вона венто, а не джетта.
Гольф клуб включає в себе навіть мк1, джетти мк2, пасцяти та інший пузотерний ВАГ. Лише бусів відокремлено в інший клуб :D
Та взагалі, венто - це ж перегольф, що тебе не влаштовує? :D

гребаны склероз! завтра заеду!

Я завтра буду токе на салтовке. Кстати, Дундик теперь почти мой сосед, пехом до него минут 10 :D Могу ему отдать, а ты у него отберешь. Как хочешь, короче :пиво:

Я в курсі, але ж окрема модель.
Не втримався "пожартувати". :D

База то одна й та сама, але ось стійки лише від венто стають, від гольфа закороткі, а від пассата завдовгі :незнаю: Та деякі причандали з ходовки. Хоча буває зазначають, що на венто, а вони відрізняються, хоча це ще залежить від того, якого венто року, до 1995 року проблем таких не має, а на мою завжди треба вказувати рік. Такі собі проблеми корчеводів :D

• Це лайк!
Реакції: bw8
Увидел сегодня в метро у UMC H+ на телефоне, вроде работает даже. *******тест не запускал.

Назад
Зверху Знизу