Обновки 2.0 - Part 1

Да нет особо сомнений, просто много подобеых картинок и я не мог понять откуда они. А как они пишу ,подряд эти сообщения или просто выдает потом тех,кто это писал?

Под разными статьями/видеороликами/публикациями. Забивают фразу и этот спам-бот рассирает её по разным сайтам.
Ясное дело что не подряд - это для наглядности скрины посклеивали в одну картинку. Что тут не ясного?:незнаю:

На ютубе часто тоже комменты такие - тупо фраза какая-то вставляется почти бездумно, видно что нереальный человек пишет.

Загугли "Купить видеорегистратор у пенопласта Харьков"
:іржач:

Выдает это сообщение твое:D

Порох на Рнбо каже про ВС і поліц.місію ЄС.

©вікі
Є така заправка. "Укргазовидобування".

Ну это же там граница рядом.

И **** там бенз дешевый?

Под разными статьями/видеороликами/публикациями. Забивают фразу и этот спам-бот рассирает её по разным сайтам.
Ясное дело что не подряд - это для наглядности скрины посклеивали в одну картинку. Что тут не ясного?:незнаю:

На ютубе часто тоже комменты такие - тупо фраза какая-то вставляется почти бездумно, видно что нереальный человек пишет.

Ясно:)

Краткая сводка интернета:D

10978701_1139338779425707_3305654792279933624_n.jpg

Порох на Рнбо каже про ВС і поліц.місію ЄС

На какие-то поправки в закон про военний стан намекает. Я так думаю подправят закон чтоб при ВП не был прям такой уж ппц всему, но все равно будет херово.
Шото придумают чувствую... Это как типа "частичная мобилизация", а то будет "частичное военное положение".
Мда...

Сайт grand.kh.ua

Це соціалка - твіттер. Вони там спілкуються, розповсюджують якісь повідомлення ("ретвітять"). Ну, як в чаті.
Розсилання реклами/спаму/інфовбросів так само.

До речі, цей Ніл Армстід - спец широкого профіля:

Всебічно розвинена істота.

Не удержался, интересно кто шире профилем он или Лугал?

На какие-то поправки в закон про военний стан намекает. Я так думаю подправят закон чтоб при ВП не был прям такой уж ппц всему, но все равно будет херово.

Шото придумают чувствую... Это как типа "частичная мобилизация", а то будет "частичное военное положение".

Мда...

Клин клином вышибают или "гибридной войне" - "гибридное военное положение".

Ну чого одразу "хєрово"? А зараз шо, збс?
Він мабуть почитав хф - бобьор з харексом в бані, половина мемберів - ватяники, служити не хочуть, решта пішли б, та каліки такі, шо тільки марудитися з ними...
Треба поліціянтів з ЄС залучати...

Так здається, що будуть обмеження в пересуванні, ще якісь шнягі неприємні ... Але так, щось треба робити. Ну подивимось.
З приводу міссії ООН - я за.

Тут я би тільки "за", але він пропонує ООНівських миротворців, а вони стійко асоціюються в мене із замороженим конфліктом а-ля Придністров'я чи Абхазія.

- більше поганого, ніж доброго. Миротворити можна на неконтрольованих ділянках кордону, але там потрібна не поліція, а армія.

Або як на Кіпрі - десятки років ООН на буферній зоні стоїть. От мені здається, що нас таке чекає. Бо для стійкого миру нам потрібен повний контроль над кордоном з тієї сторони з РФ, а це зараз неможливо - військовим наступом не зможемо взяти (та і неразумно), а добровільно ***ло не віддасть контроль.

Корочє прочертити лінію яка зараз є і хай її охороняє ООН.

Донецьк сьогодні. позавчора.

Ну вот и как они вернутся опять в украинскую реальность? Я не представляю.

На счет портретов: был бы я президентом - запретил бы вешать свои портреты в кабинетах. Ну не запретил бы, а просто не рекомендовал бы. Это *****изм чистой воды, я считаю.

Пережиток совка. И таких еще много в нашей жизни.

во многих странах такое. И Обама стоит и прочие.
Хотя по сути, я с тобой согласен, что нафиг надо.

Президент Петро Порошенко пропонує РНБО затвердити рішення про запрошення на Донбас миротворців ООН.
Про це він повідомив на відкритті засідання РНБО у середу ввечері.
Він повідомив, що передбачав, що бойовики та росія, яка їх підтримує, не виконають умов "мінських домовленостей" щодо припинення вогню, а тому вже обговорив з учасниками зустрічі у Мінську питання можливого введення миротворців ООН.
"Я пропоную вам обговорити запрошення миротворчої місії ООН, яка буде діяти відповідно до мандату Радбезу ООН. Найкращий для нас формат – це поліцейська місія Євросоюзу", - заявив Порошенко.
Крім того, президент запропонував РНБО внести зміни до закону про воєнний стан, а також обговорити питання проведення на території України спільних військових навчань підрозділів ЗСУ та військових формувань інших держав.
"Окремим питанням є створення належної технічної бази для лікування та оздоровлення військовослужбовців", - зазначив Порошенко.

Назад
Зверху Знизу