Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

🔴 15:06 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 15:06 Повітряна тривога в Харків.обл.
Відговоріть від корча.
Тут дехто розпродає все, мабуть повертаються додому, в тому числі цей Nissan Patrol Safari 4.8L 2018 рік. Пробіг 86000км.
Виставили за 31300 $. Перекупи пропонують їм 27800 $ (зі слів власника), власник вже збирався везти до перекупів.
Колега каже, що перекупи стільки не дадуть.

Машина добротна, років 30 випускається без змін. Огляд з водійського місця гарний, двигун на 6 циліндрів, автомат, блок диференціалу є, жре багато.
Та звісно ж бери! Тільки лопату в багажник кинь ДО того, як в дюни тестити поїдеш)

Класна тачка. А нафіга вона тобі?)
Машина вогонь по пісках ганяти, якщо таке полюбляєш.
По асфальту - то торба на мостах їздити.
Таке діло, що на Харлеї в пісок я й сунутись не можу, щоб зрозуміти, чи воно мені подобається чи ні :D

Прицінювався до Mazda 6, бо вже який місяць таку орендую і вцілому подобається, або розгулятися до Infiniti Q50, тобто по седанам.

А дружині подобається кататись так, щоб «скло і дах на голові не лежали», її і Nissan Kicks влаштовував. Я ще дивився на X-Trail. Але і той і той із «славнозвісним» варіатором.

Їздив вчора подивитись, поговорити з власником і прокатитись.

В принципі, нафіга нам саме такий корч _потрібен_ - нам не дуже зрозуміло. Але і мені і дружині він дуже подобається.
Каже: купи хоч на місяць покататись, як набридне то продай.

Колега-еміратець каже, що ці машини в зимній час дорожче коштують, тобто сезонні майже як мотоцикл. Місцеві люблять на таких в сувору арабську зиму по барханам гасати.

Таке діло, що на Харлеї в пісок я й сунутись не можу, щоб зрозуміти, чи воно мені подобається чи ні :D

Прицінювався до Mazda 6, бо вже який місяць таку орендую і вцілому подобається, або розгулятися до Infiniti Q50, тобто по седанам.

А дружині подобається кататись так, щоб «скло і дах на голові не лежали», її і Nissan Kicks влаштовував. Я ще дивився на X-Trail. Але і той і той із «славнозвісним» варіатором.

Їздив вчора подивитись, поговорити з власником і прокатитись.

В принципі, нафіга нам саме такий корч _потрібен_ - нам не дуже зрозуміло. Але і мені і дружині він дуже подобається.
Каже: купи хоч на місяць покататись, як набридне то продай.

Колега-еміратець каже, що ці машини в зимній час дорожче коштують, тобто сезонні майже як мотоцикл. Місцеві люблять на таких в сувору арабську зиму по барханам гасати.
Тачка класна. Але як і усе інше оффроадне в місті та на трасі доставляє більше клопоту ніж задоволення. Воно ж живе на заправці з його дикою витратою пального. Та і мостова рамна тачка це не так щоб дуже зручно.
І питання - а чому тільки рисовозки? Чому не вранглер, наприклад?

Тачка класна. Але як і усе інше оффроадне в місті та на трасі доставляє більше клопоту ніж задоволення. Воно ж живе на заправці з його дикою витратою пального. Та і мостова рамна тачка це не так щоб дуже зручно.
Я думал, в Еміратах доплачівают, шоб у ніх горючку бралі.

Я думал, в Еміратах доплачівают, шоб у ніх горючку бралі.
Так питання ж не тільки в вартості. Я на фокусі заєбався на АЗС їздити з його витратою 14-15л.
А прикинь на цьому крокодилі скільки? 30?)

Так питання ж не тільки в вартості. Я на фокусі заєбався на АЗС їздити з його витратою 14-15л.
Там дизель литрів 12 - 15 буде жрати. В мене зараз Toyota Hilux меньше 10 литрів по городу жре

Там дизель литрів 12 - 15 буде жрати. В мене зараз Toyota Hilux меньше 10 литрів по городу жре
Конкретно тут 4.8 V6 бензинка. Він по мурзілкє в місті 25 витрачає і в змішаному щось в районі 20. Скільки в реалі буде - я хз.

Подивився - там бак 90+л, так що в принципі жити можна)

Там ще цікавіше. Двигун 6-циліндровий рядний. А бака два: основний на 95 і додатковий на 40 літрів. Горловини також дві.
Screenshot 2025-04-08 at 10.11.47 PM.jpg

Вкладення

• Screenshot 2025-04-08 at 10.07.36 PM.png
    Screenshot 2025-04-08 at 10.07.36 PM.png
    219.1 КБ · Перегляди: 3
Якийсь блядь сатанізм.

Та я заколупався на мотоциклі кожні 250 км заправлятись :D На Кіксі раз в 450 км то було вже щастя, а на Мазді раз в 600 км - диво просто.

Якось так, назріло спробувати місцевий народний автомобіль. Ну прямо зовсім народний у них Y62 Patrol (добре живуть, машалла :D), а Y61 також полюбляють.

За Jeep читав, що у них мізки горять несподівано, хоча візуально подобається.

Поки дивився на седани, ще примітив Lexus LS430, той де в салоні панельки з дерева виготовлені Ямахою. І дешево і сердито. Але 20 років машині то квиток на знайомство з механіками промзони, нехай це і Лексус.

Останнє редагування:
Так в тцк проблема или в том что везде-везде-всегда прилетает? Так и скажи: испугался, переплыл Тису и сижу в Штатах.

Я бы никого не осуждаю, но только до того момента пока не начинают рассказывать, как нам здесь нужно жить.
довольно много факторов спровоцировало меня на выезд.
никого не учу как жить.

Останнє редагування:
Поки дивився на седани, ще примітив Lexus LS430, той де в салоні панельки з дерева виготовлені Ямахою. І дешево і сердито. Але 20 років машині то квиток на знайомство з механіками промзони, нехай це і Лексус.
А что у вас за город что только 2 машины в продаются и обе, так скажем "необычные"

Придивися краще до Мерса Кабана )

Вчора підключив й собі відеореєстратор. А то якось без нього їздити неприємно.

Замінив антифриз, одночасно попросив механіків перевирити що там спереду гримить як картопля у відрі, коли їдеш по невеличких нерівностях, при малій швидкості.
Я так зрозумів, що вони візуально оглянули і подригали. Кажуть - все добре, мля. Замовив нові стійки стабілізаторів (Meyle HD), бо були замінені 2 роки тому на самі дешеві, ось вони мабуть і наїбнулись
При заміні гуми на літню попрошу заінсталювати, як завжди виявистья що то не воно, але похер, будуть нові стояти

Назад
Зверху Знизу