Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Валера, я не с салтовки, я тебе уже говорил, и мы не в детском садике, тоже говорил.
Ти можеш говорити все, що завгодно.
Але пройдемось по фактах:
1) "10-ступеневої коробки немає в Європі" казав лугал. Виявилось, що ця 10-ступенева коробка базується на 8НР від ZF і програє їй та 9-ступеневій коробці від Мерседес бо більша кількість передач не надає жодних переваг там, де потрібно, а тільки збільшила нерівномірність розподілення передач (згідно вікі), надодачу ненадійна і проти виробника є колективні позови.
2) 70 миль на годину "на серпантинах" казав лугал. Але ж всі розуміють, що лугал розуміє під серпантинами щось зовсім інше.

Ще щось було, але і цього достатньо. Головне, що не з Салтівки. :клас:

Чисто для справки, уточнения Европейцы минивены делает (или делал) только фольц - Шаран. Остальное либо пассажирские бусы/каблуки либо универсальный с 3м рядом для детей, как пикассо с4
Ти зі своїми справками краще хоча б гуглив спочатку.
В Європі першим MPV був Еспейс.
Була ціла родина моделей типу Peugeot 807 - https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovans.

Останнє редагування:
Грандис был хорош, если что. Коробка старовата, но в целом куль. Но в каком аспекте он лучше Full Size SUV я понять не могу.
Чисто для справки, уточнения Европейцы минивены делает (или делал) только фольц - Шаран. Остальное либо пассажирские бусы/каблуки либо универсальный с 3м рядом для детей, как пикассо с4
Я на пежо ріфтер та c5 picasso катав.

Грандис был хорош, если что. Коробка старовата, но в целом куль. Но в каком аспекте он лучше Full Size SUV я понять не могу.
Грандис с легендарным унитазом😀

Ти можеш говорити все, що завгодно.
Але пройдемось по фактах:
1) "10-ступеневої коробки немає в Європі" казав лугал. Виявилось, що ця 10-ступенева коробка базується на 8НР від ZF і програє їй та 9-ступеневій коробці від Мерседес бо більша кількість передач не надає жодних переваг там, де потрібно, а тільки збільшила нерівномірність розподілення передач (згідно вікі), надодачу ненадійна і проти виробника є колективні позови.
2) 70 миль на годину "на серпантинах" казав лугал. Але ж всі розуміють, що лугал розуміє під серпантинами щось зовсім інше.

Ще щось було, але і цього достатньо. Головне, що не з Салтівки. :клас:
И про то что надо перестать передергивать, мы не в туалете, я тоже писал давно.
1. У европейских авто нет 10 ступки, а в Американских, названиях тобой устарелым уг - есть. Факт.
2. Для меня серпантин - это горная дорога, проходящая через перевалы. Если для тебя серпантин это то что смогли осилить в старушке европе, это не моя проблема.
3. Не важно откуда ты, важно, что ты в германовке почти 10 лет, а в душе все равно с сявками под падиком на салтовке ;)

1. У европейских авто нет 10 ступки, а в Американских, названиях тобой устарелым уг - есть. Факт.
Так із цим ніхто не сперечається, якщо ти досі не допетрав.
Вона є. Але це скоріш недолік. Особливо з оглядом на те, що в базі німецька коробка. Яку зіпсували.

То ж твій тахо модернішим не став. Як не крути.

Тут знову парад душнілова?

На днях проїхав 368 км за день, раніше тільки на мотоциклах їздив стільки або більше. Сидіння в Патролі досить просте й наче не супер-ергономічне, здається, що могло бути й зручніше, але за весь день нічного не заніміло, не віддавилось і не заклякло.
В Мазді 6 сидіння здавалось зручнішим як тільки сів, але вже за півгодини починала дубіти спина.

Тут знову парад душнілова?

На днях проїхав 368 км за день, раніше тільки на мотоциклах їздив стільки або більше. Сидіння в Патролі досить просте й наче не супер-ергономічне, здається, що могло бути й зручніше, але за весь день нічного не заніміло, не віддавилось і не заклякло.
В Мазді 6 сидіння здавалось зручнішим як тільки сів, але вже за півгодини починала дубіти спина.
В течении двух недель ездил на 450 и два раза по 660 км. Я сомневаюсь что кресло в патроле или мазде хуже чем в моем сценике. Спина не болела. Мне кажется это дело привычки и того насколько ты можешь расслабится за рулем. Ну и от спины зависит.

Лугал: просто виложив машину
Неадеквати: починають поливати гівном

Американські рамні бегемоти - це машини з харакетром і душею, не супер сучасні, але з шармом і харизмою. IMHO.

Назад
Зверху Знизу